Одне серце на двох
|
|
Галка | Дата: Понедельник, 29.06.2009, 20:08 | Сообщение # 91 |
Живу здесь
Награды: 105
Статус: Offline
|
Вибачаюсь за довге отсутсвие проды. - ах ти хитрюга - Вітор підсів ближче до Олені і обійняв її. а потім сказав на вушко – ти? Ти для мене найдорожче що в мене є. ти моя кохана дівчина. ти сонце яке мені світить кожного дня. Ти це промынь надії який вивім мене з довгого чорного тунелю. Те що відчувала Олена при його словах не можна передати……. Душа була готова вилетіти з тіла господарки а серце калатало як навіжене. Ці слова значила значно більше ніж ті три най бажаніших що вона вже почула але тоді він просто виразів свої почутт емоції. Ні ну не просто… але … тоді ті слова означали що вона йому не байдужа що все моде бути. А ці слова показали що вона для нього значить. Показали як вона потрібна йому. Саме цими реченням він сказав все те що відчуває… все що хотіла почути і відчути Олена…. А їй просто хотілося бути потрібною і звичайно коханою здавалося б Віктор не сказав нічого особливого але........ для Олени це були найкращі найпрекрасніші і лагідніші слова у світі..... "Це правда він поруч.... він мене любить... і оберігае.... я... я.... ну що Кульоміна признавайся... я від щася хочу плакати....невже.... сказала... як ж я його люблю він найкраще що в мене є... і колись було ..." - на обличчі Олени зявилася щира щаслива посмішка. і це не скрилося від Вітора... він бачив як ці слова на неї подіяли... бачив що їй приемно... що зараз емоції її переповнюють "а я ж сказав тільки те що відчував... ніякого прикрашення... тільки мої думки..." - Вітор відчував стан Олени, його Олени, але йому здалося що сказано ще не все що небхідно щось додати і тому він ще тихше сказав. - Оленочко сонечко я тебе кохаю. і просто хочу щоб ти знала що у мене немає людини ближче тебе. і ніколи і не було.... - дякую - прошептала Олена... на очі вже справді накочувалися сльози... в іншій ситуації вона цього б не дозволила... вона б ніколи не показала свою слабість іншій людині.... але ж поруч не хтось а Вітор... людина яку вона любить... - дякую за ці слова - Олена повернулася до Степнова лицем і вони оптинилися зовсім близько. - ти не уявляеш собі ЩО для мене значть ці слова і у відповідь я хочу сказати я любл тебе і я.... - Олена не могла знайти слова і тому вссе що відчувала вкалала в поцілунок. вона доторкнулася до його вуст своїми ніжно невагомо. в цей поцілунок вклала все любов, вдячність, але за що... а за те що він поруч... за його теплі слова ... за любов.... Віктор відповідав так же невагомо ніжно все ще невипускаючи її зі своїх обіймів з таких же ніжних як і поцілунок. емоції захоплювали обох Кульоміна одну руку поклала йому на плече а інша вже сама не слухаючись свєї господарки лягла на лице Віктора від чого у нього просто зірвало дах. як довго він міг тільки мріяти про те щоб бути поруч з нею цілувати.... заключати в свої обійми… можливо для звычайноъ людины занадто довго але ж вын був не звичаним а шалено закоханим. і тому зараз вирішив, а точніше осмілився поглибити поцілунок. він це робив плавно обережно, але в цьому відчувалася настойчевість навіть страсть а можливо бжання... Олена це не зрозуміла.. в той момент просто не могла зрозуміти. відчувши на своїх губах його язик по її тілу просто пробігло стадо мурах і зявилося відчуття слабкості, легкості. вона його впустила але боялася страх був єдва відчутним... інші емоції його просто виганяли... вле ж він був ... чого ж вона боялася? вона боялася що не зможе відповісти на цей його поцілуй... але помітила що він не спішив ніби вчив її що треба робити як відповісти його руки вже давно мміцно стискали її в обіймах і навіть через кофтинку відчвався жар його долонь. з часом Олена осміліла і поцілунок з ніжного чуткого почав перероствти у щось більше... у щось що змушувало голову кружитися забути про все... зараз весь світ відійшов на другий план. Неіснувало нікого й нічого окрім двох люблячих сердець… руки віктора вже давно відмовлялися слухатися свого господаря і не торопливо проникали під одяг дівчини ще мить і вони знаходилися на талії Олени змушуючи тіло спочатку напрячтися від таких касаний а потім розслабитися і трошки чуть уловимо тремтіт. її ж рука вже проникла за комір його рубашки. їй подобалося це відчуття..... але вона не могла зрозуміти що це за відчуття... можливо їй подобалося вдчувати рукою його, не одяг а саме його.... а можливо їй подобалося що він так близкь… так відчувалося її рухи її доторки його розпалювало и йому хотілося також розпалити її. його ж руки тим часом почали поглажувати її поперек...... що, можливо нажаль, її трошки привело до тями... і хоч розум у Степнова був затуманений але він зміг помітити переміни настрою Олени і тому ще зміг себе спинити... але і відстронятися від неї не хотілося........ але все таки він прервав свої ласки так само як і поцілунок але з обіймів її не випустив а тільки ще сильше притис її до себе а Олена в свою чергу навіть не перечила а просто притислась щічкою до його грудної клітини. вони ще так довго так просиділи слухаючи як б’ються їх серця..
мечтать не вредно, вредно не мечтать...
|
|
| |
JaneAir | Дата: Понедельник, 29.06.2009, 23:27 | Сообщение # 92 |
Завсегдатай
Награды: 22
|
привіт)))от скажи мені чим я займаюся, замість того щоб готуватися до екзамену...читаю фіки, в принципі я в тебе не так багато пропустила( завдяки твоєму маленькому подарунку) а взагалі написано все просто супер,, класна задумка, за останню продку окреме спасибі, така романтика...про щось мені нагадала
To the world you might just be one person, but to one person you might just be the world
|
|
| |
Галка | Дата: Вторник, 30.06.2009, 11:15 | Сообщение # 93 |
Живу здесь
|
Quote (JaneAir) )))от скажи мені чим я займаюся, замість того щоб готуватися до екзамену... це питаня риторичне))))))))) Quote (JaneAir) ( завдяки твоєму маленькому подарунку) ну так на це ы розраховувалося))))))))Quote (JaneAir) а взагалі написано все просто супер,, класна задумка, за останню продку окреме спасибі, така романтика... Заюша дякую! я дуже рада що сподобалося)))))))))))))))))))))))) Quote (JaneAir) про щось мені нагадала а це вже цікаво. все сонце ні ну я здогадалася про що ти але я з тебе тепер не злізу
|
|
| |
Галка | Дата: Вторник, 30.06.2009, 21:36 | Сообщение # 94 |
Живу здесь
|
Ранок. Лена з Вітором вчора ще довго просиділи в обіймах один одного. Вони так і не наважлися сказати один одному хоч по слову. Олена просто не знала як тепер дивитися йому в очі.а Віктор. Ну що Віктор… він просто намагався себе заспокоїти і скрити свій стан від Олени… адже все таки у нього було занадто багато емоцій на той момент. Зараз годинник показував девяту ранку. А вони собі спали мертвим сном і не чули нічого що було навколо них. Так же вони і не почули як відчинилися двері і в коридор зайшлі а потім з гуркотом ті ж двері зачинилися. Петро Ніконорич зайшов до квартири. Він думав що як тільки за ним зачиняться дврі до коридору влетять Олена з Віктором або хоча б Олена. Але його ніхто не зустрічав. Тому він постоявши ще з хвилину пішов до себе і кімнату. Те що він там побачив привело його до глибокого шоку. Олена спала в одній кроваті з дорослим чоловіком. Ні Петро Нфіканорич бачив що це Віктор але зараз просто не міг його сприймати як друга. А в цей момент почала прокидатися Олена. Вона ще з сону не бачила гостя Та вона взагалі ще очі не відкрила а вже однією рукою обіймала Віктора і тягнулася його поцілувати тут дід вже просто не витримав він ж не бачив що вони одягнені так як одіяло було натягнено до підборідка. Тому він подумав не зовсім про те що тут на справді було і як гаркнув. - ОЛЕНА! Кульоміна тут же підірвалася з ліжка і вже стола на ногах біля кроваті з випучиними очима коли вона побачила діда то майже інфаркт не отримала. А віктор тим часом почав прокидатися. Він помітив Петра Ніканорича помітив вираз його лиця і зрозумів що той подумав щось не те. Тогму махом підірвався. - Олен принесі води і валеряни. Перто Ніканорович ви зараз мабуть щось не то подумали. – кульоміна вже тим часом пішла на кухню і Віктор продовжив. – я вас чесно кажу нічого ТАКОГО про що ви подумали не було тому заспокойтест. Все лобр. Ну такспали ми поря. Але я думаю що це не жахливо правильно. – віктор вже почав хвилюватися що ж відповість фантаст. А івін у відповідь почав сміятися. - ви чого? - Да я просто вспомнил лицо Оленки коли я гаркнув. Я вес зрозумів ще коли вона підпригнуа ви одягнені а занчит все добре а ви такі смішні. - фух Петро Ніканорович ну і лякаете ви. Нічого більше не будете забувати мене зустрічати. – фантаст справлі заспокоївся від слів Степнова і від їх вигляду тому вде просто міг шутити. - дыдусю на випий – Олена протугнула йому стакан з ліками – а чоиу ти ТАК крічав то а? Ну я розумію що можливо ми з Віктором не мали разом лягати але так кричати то… - Леночка я тобі потім розповім все ок. а тепер ви мене вибачте я мабуть піду. – сказав Петро Ніканорович. - Стійте це що за новини куди ви зібралися. Так Лен я тобі потім все розповім не муч свого діда. Так я пішов збиратися. Петр Ніканорович ви прийшли дуже вчасно а то б ми проспали і я запізнився на роботу все пока. - віііть. Ти б передягся а - а так дякуюсонце. – віктор захватив свої речі і пішов до кімнати Олени. А вона тим пішла на кухню готувати сніданок все таки вона не могла відпустити Віктора голодним. Через пять хвил до неї приежнався Віктор. - сонце що робиш? - готую.. ти ж н підеш голоним. - дякую. Ти така дбайлива… - Віктор підійшов до неї і поцілував у щічку. Вони разом далі і готували а фантаст за всім цим спостерігав і радів за свою онучку. Вже коли Олен прводжала Віктора на роботу вона згадала. - Віть ти памятаешь що сьогодні день народження у савченка. - ой точно. Дякую що нагадала. – Віктор чмокнув її у губи і пішов.
|
|
| |
JaneAir | Дата: Вторник, 30.06.2009, 23:05 | Сообщение # 95 |
Завсегдатай
|
привіт)))продовження як завжди чудове..але ж змусила трохи похвилюватися сьогодня...хитрунка Quote (Галка) він постоявши ще з хвилину пішов до себе і кімнату. Те що він там побачив привело його до глибокого шоку. Олена спала в одній кроваті з дорослим чоловіком. Ні Петро Нфіканорич бачив що це Віктор але зараз просто не міг його сприймати як друга. ну і сюрприз для дідуся зробили шкода старенького...иак і на той світ можна відправитися раніше свого часу Quote (Галка) Ну такспали ми поря. Але я думаю що це не жахливо правильно. – віктор вже почав хвилюватися що ж відповість фантаст. А івін у відповідь почав сміятися. - ви чого? - Да я просто вспомнил лицо Оленки коли я гаркнув. Я вес зрозумів ще коли вона підпригнуа ви одягнені а занчит все добре а ви такі смішні. швиденько він відійшов напевно багато за свій вік побачив, а от наші закохані могли і заїками залишитися Quote (Галка) - сонце що робиш? - готую.. ти ж н підеш голоним. - дякую. Ти така дбайлива… - Віктор підійшов до неї і поцілував у щічку. яка картина...зразкова сім'я
To the world you might just be one person, but to one person you might just be the world
|
|
| |
Галка | Дата: Среда, 01.07.2009, 00:04 | Сообщение # 96 |
Живу здесь
|
JaneAir, привіт! пасибі))) Quote (JaneAir) але ж змусила трохи похвилюватися сьогодня...хитрунка я така Quote (JaneAir) иак і на той світ можна відправитися раніше свого часу це точно))))) Quote (JaneAir) швиденько він відійшов ну такий він))))) Quote (JaneAir) от наші закохані могли і заїками залишитися це точно))))) Quote (JaneAir) яка картина...зразкова сім'я чесно я думала о це якось занадто і зарано для такої сцени))) але потім все таки написала))))
|
|
| |
Галка | Дата: Четверг, 02.07.2009, 23:06 | Сообщение # 97 |
Живу здесь
|
Після того як Віктор пішов на роботу Олена врішила пговорити з дідусем. все таки воона хотіла знати як він до цього всього віднісся - дід ти де? - Олен я на кухні. ти чогось хотіла? - так я думаю нам поговорити треба - і про що? про вас з Віктором? - так. - Олена зайшла на кухню і сіла поруч з фантастом - не треба нам ні про що говорити. я все розумію... а сьогодні ну Олен я просто не очікував побачити таку картину - Петро Ніканорич побачив як Олена покрачніла - а це щось новеньке моя онучка сущається. - дід! - ну а що я за тобою таке перший раз бачу. - ага.. - ""прийшов би ти вчор ти ще б не таке побачив.... от чорт... вчора... я ранком з переляку й забула... і як мені на нього дивитися... так спокійно ранком ж все добре було... значить нічого жахливого не.... кого я заспокоюю..." - ти куди пропала? Олена! ау!!! - дід вже хивилин пять намагався докричатися до Кульміної. - Олено! - а що?- Олена пришла в себе. - ти куди пропала кажу? - ой задумалася. мені вже час намз дівчатами треба підготуатися до вечора. - а що в вечері? - сьогодні у у Миколая Павловича День народження. - ну тоді мої поздоровлення йому - обовязково передам. - Кульоміна вийшла з кухні і вже через десять хвилин і з дому. Цей день був не легкий як для Олени так і для Віктора. У Олени були репетиції перед святкові клопоти, вони з Ранетками були головними оранізаторами свята. все таки Шрек для ник багато зробив і його пятидесятиріччя хотілося красиво відсвяткувати. А у Віктора все таки перший робочий день. він був не таким легким як Степнов думав... ну по перше діти були менш організовані, поп друге нова обстановка і по-третє Гуцулов просто не давай спокійно працювати. що дуже злило Віктора але так як він працював з дьми то йому доволилося себе заспокоювати. День тягнувся секундами і вжн всі просто немогли дочекатися його закінчееня Ранетки тому що на них морально давила підготовка... вони боялися що гостям не сподобається а головне Миколаю Павловичу... все таки хандра їх била і навіть завжди спокійга Кульоміна чогось боялася... знала б вона що хвитлювання її пов"язане з зовсім іншим.... нарешті годинник показав сьому годину вечора і гості почали сходитися правда ще не було винуватця свята. Віктор ж в цей час вже зирався до школи де і відбудеться святкування. По дорозі Віктор все таки затримався він зустрів старих знайомих і вони розговорилися. тому коли він прийшов Аня з Женею вже вели святковий концерт в адресу Савченка вже багато прозвучало поздоровлень Ранетки навіт заспівали декулька пісень про те головна пісня сьогодні ще не прозвучала. коли Степнов прийшов то біля входу одразу зустрів Савченка. - о Миколай павлович. добрий вечір зі святом вас. здоров"я вам і довгих років життя. - дякую Вітю. я дуже рад тебе бачити. - дякую. я вас теж. - ну як твої справи? - краще всіх - на цих словах він посміхнувся - а ви як? - ой ну ти подивись що дівчата для мене влаштували - Шрек махнув рукою в сторонц Ранеток. - з такими ученицями невже можно себе погано почувати. - так. вони вас люблять. ще раз з Днем народження піду привітяюся з рештою. - Віктор і не соромно тобі старика обманювати. - ну який ви старик - ага а те що не обманюєш ти не сперечаешься. - ахаха Микола Павлович ну ви ... і в чому ж я вас обманув. - ну ікторе ти не рештою ідеш вітатися а з нашими Ранетками а точніше з однією самою спортивною. - микола пав... - та не зперечуй. я ж все розумію... - я щось вас не зрозумію. - вікторе ти себе бачив? а Оленочку? ходите радісні такі і що у обох одночасно настрій піднявся до того ж вона сьгодні співала тільки для однієї людини і це вже точно не я. а і ще одне я думаю в іншому випадку ти би зі мною на довше залишилася а не все поглядав в сторону дівчат так що як кажуть дедуктивним методом я до всього й додумався. - км... ну.... - та ну вас... я чесно кажучи дуже за ваас радію. потім разом з Оленкою підійдете до мене розмова є - аа... - нічого такого - ну я зрозумів заперечувати не має сенсу а коли це ви встигли так за нами понаглядати - ну чесно я вчора вас бачив. - де? - в школі - аа. ну ви даете а самі тут про дидукцію..... ви про що поговорити хочете якщо щось серйозне давайте спочатку зі мною... я думаю що Олені... - Віктор не буде ніяких ноцій чи чогось подібного не переживай за неї.. - ну добре і все таки я піду добре не ображайтеся. - Віктор пішов туди де стояли Ранетки він зайшов за їх спини і підійшов тихо до Олени обійняв її зі спини. для Кульоміної хоч це і було неочікуванно але вона відчула хто це. - Привіт - тихо привітався Віктор. не відпускаючи з кольца рук. - привіт віть а може не треба так нас з же побачуть. - ну й нехай. - Олені були дуже приемні його обійми але в голові одразу всплила ккартина вчорашноьго вечора і вона відпустила від нього. - ти чого? - Віть не треба... все я пішла сівати - Олеен ну там зараз ж Аня з Женею зажигають. - нуууу.... Віть треба підготовитися... я піду... - Олен ти чого? ну що ти така? щось сталося?.. - ні... нічого... - Віктор знов намагався її обійняти але Олена відступила - ну ти чого? Олен ти того що дід ранком не правльно все зрозумів так здається що він оклигав усе в порядки, чи....сонце. -у Віктора дещо прсіяло обличчя віін зрозумів де собака зарита і тому не зміг стримати посмішки - пішли - Віктор взяв Олену за руку і потягнув за собою в спорт зал. - Олен давай поговоримо. - про що і чого ми юди прийшли? - щоб поговорити - Віктор притягнув її до себе. - Олен послухай мене будь ласка добре. - добре. - Олен. чуй мене. те що було вчора в цьому не має нічого жахливого... - побачившти очі Олени він швидко додав. - Олен я не настоюю ні на чому ... але й тобі нема чого боятися чи соромитися... те що було вчора ну це в принципі нормально... не бійся себе і мене я тобі клятвенно обіцяю, що більшле не зірвусь... вчора я не стимав себе... трошки... ну не зовсім трошки переборщив... дозволив собі зайвого але Олен ну не треба мене боятися. - Віть я не тебе боюся я... - Олен і себе боятися не треба ну .... все заспокойся... ну ранком ти ж спокійно себе вела. - я в шрці була. - ех ти Кульоміна. - Віктор поцілував її і на цей раз вона не відійшла. - еее все пішли я справді зараз співати буду. - ну.... нееее....... - Віть. - все спокійно. йдем - Віктор обійняв Олену і так вони і пішли до залу.
|
|
| |
krotik | Дата: Пятница, 03.07.2009, 11:55 | Сообщение # 98 |
Старожил
Награды: 21
|
Галка, вибач, що так довго не заходила до тебе. але ось нарешті дісталася. Quote (Галка) подумав не зовсім про те що тут на справді було і як гаркнув. - ОЛЕНА! Я аж сама злякалася))) Quote (Галка) Петро Ніканорич побачив як Олена покрачніла - а це щось новеньке моя онучка сущається. :D Хотіла б побачити як вона червоніє :) Quote (Галка) - ну ікторе ти не рештою ідеш вітатися а з нашими Ранетками а точніше з однією самою спортивною. - микола пав... - та не зперечуй. я ж все розумію... Який все ж таки Савченко классний. ПРодочки дуже дуже гарні. Чекаю наступних!!!
СОЙТИ С УМА - ЗНАЧИТ ЖИТЬ
Сообщение отредактировал krotik - Пятница, 03.07.2009, 11:56 |
|
| |
Галка | Дата: Пятница, 03.07.2009, 12:14 | Сообщение # 99 |
Живу здесь
|
krotik, привітик)))) Quote (krotik) ПРодочки дуже дуже гарні. Чекаю наступних!!! зайка дякую)
|
|
| |
krotik | Дата: Пятница, 03.07.2009, 12:18 | Сообщение # 100 |
Старожил
|
Quote (Галка) зайка дякую) Та нема за що)) яК У ТЕБЕ СПРАВИ??
|
|
| |
Галка | Дата: Пятница, 03.07.2009, 12:24 | Сообщение # 101 |
Живу здесь
|
Quote (krotik) яК У ТЕБЕ СПРАВИ?? добре! канукули відпочиваю. а ти як?
|
|
| |
krotik | Дата: Пятница, 03.07.2009, 12:31 | Сообщение # 102 |
Старожил
|
Quote (Галка) добре! канукули відпочиваю. а ти як? тА ТЕЖ ВСЕ ДОБРЕ. гУЛЯЮ, ГУЛЯЮ ТА ЩЕ РАЗ ГУЛЯЮ. От і зараз йду гуляти
|
|
| |
Галка | Дата: Пятница, 03.07.2009, 23:52 | Сообщение # 103 |
Живу здесь
|
Олена з Віктором дуже вчасно прийшли у актовий зал. Всі вже привітали іменинника і залишилося тільки один виступ Ранеток. Вони вирішили заспівати Савченко пісню яку нещодавно почли. Правда дещо змінивши акценти і слова. Аня вже представила наступну пісню й інші Ранетки піднялися на сцену. І тут зазвучала музика Нещетайте минуті отпуите мгновенье Вновь без стука входит новій День Рождение Улібнитесь подарку он не повториться Отпустите печали нужно всеселиться Пол неба за небыли что вы не здесь Пол моря за горе что прошло стороной По света за лето где вы зажги зарю И себя дарим вам мы Будуться мы знаем все ваши желанья Встретите вы счасте и не опустите Не счетайте минуты отпустите мгновенья Вновь без стука входит новый день рожденья Всю пісню дівчата співали разом. І як тількт пісяня завершилася до них піднявся Савченок і подякував за такий сюрприз. - Дівчата дякую вам велике. Мені дуже приймно. Вони ще довго гуляли савченко як виявилося зрвсім не проти танців і сам приймав у цоьму всьому безпосередню участь. Розійшлись всі пзнувато годин так в дві ночі. Але сьогодні було свято тому навіть Борзова гуляла разом з усіма. Віктор і олена не відразу пішли до дому а ще погяли вирішили так як сьогодні Віктор все таки йшов до себе до дому. - Вітю я вже так звикла що ранком ти поруч. Ну і як так. - І коли втигла? - А к хорошму швидко звикаешь. - Ну раз звикла то прийдеться мені щось придмати. - для чого - щоб відвикла. Сонце все одно скоро батьки твої прийдуть і тоду точно разом раноки не зустрічати не удемо. - Аха. - Хоча вони аж на Новий рік придутьа зараз тільки початок листопаду. - Ну… пішли я тебе проводу а то Птеро ніканорич переживае мабуть. - Ні я думаю він спокійний я все ж таки з тобою зараз. - ну я маю передати тебе як найважливіший груз із рук у руки. - Ну я ж не в тебе в руках. – сказала Олена і побігла на перед. - ну так зараз будеш – Віктор кинувся за нею і вони пів години так ганяли поки Вітор її не спіймав. – ну все тепер ти в моїх руках. - Як шкода. – награно засмутилася Олена. – ну що тоді давай бери мене на руки і неси додому. - - а погано не буде? - ти ж сам сказав і рук у руки. Так що тепер все вперед. - Н добре правда у мене питання а як я діду тебе віддам йому не можна підіймати таку вагу. - Ах так все я образилася. - - ой Олен я думав ти на це не реагуешь. Я ж не кажу що ти важка для мене. Просто діді твоєму і 5 кг підіймаи не можна а тут всі 25 - Ахаха. – да ну ти сказав 25 як бі я була 25 кг. То ходити не змогла б. а за комплімент дякую. - Ой Ленко, Ленко добре пішли. – Віктор взяв її на руки хоча спершу думав на плече закинути але не став так над нею знущатися. Через пів години вони все таки прибули до дому. В окнах ще світилося світло. - бач дід тебе чекє. Я ж казав що буде нервуватися. - ну може просто не спиться. Пішли вже. Давай я сама. - е ні. Ти сама сказала що я сказав я маю зробити так що вперед правда давай без пісень а то твої сусіди нас прбють. - Ахахаха))) добре. У Олепні були ключі тому вони не дзвонии в двері. Коли вони зайшли до квартири Олена не подумавши кикнула. - Дід я дома.вибач що так піздно. Я вже прийшла. - ну не прийшла а я тебе приніс. Петро ніканорич я Олені сказав що передам її з рук у руки так що от приймайте чудо. – додав Віктор поклав олену на пудлогу але з обіймів не випустив. Поцілував на прощання (як він думав.) - ЦЕ ЩО ТАКЕ! – цей голос няк не належав фантасту. А Олена як тільки його почула сердце одразу впало до пят. Віктор теж був у шоці але вирішив що зараз Олені гірше. А вона тим часом вже розверталася о людини що зайшла до коридору. А там…
|
|
| |
Галка | Дата: Суббота, 04.07.2009, 21:41 | Сообщение # 104 |
Живу здесь
|
- МАМО?! А … а… ти.. тут .. як? – Олена була в шоці. Адже одна справа дідусь… який прекрасно знає Віктора, знає як сильно вони один одногог люблять і зовсім інша справа… мама. Зя якою вони н бачилися пів року… та й то за той час поки вона тут була вони не поговорили по душах… Віра ні разу не поцікавилася особистим життям дочки та й по телефону вони говорили рідко. А коли й розмовляли…. То як би Кульоміній не було погано вона не давала волю почуттям… просто не хотіла засучувати або турбувати своїх батьків… вона їх любла.. любила дуже сильно та на жаль їм залишилося зовсм не багато для того щоб можна було сказати – це чужі люди… завдяки ранекам і Віктору Олена мало про це думала не вічдчувала себе самотньою… сподівалася що після її випускного вони все таки повернуться хоч ї знала що навряд чи буде… що це щось зміне. Адже тоді вона буде самостійною людино. Хоча чому буде вона вже давно сама вирішуе проблеми… так ось піля закінчення школи їй ще менше буде потрібна опіка бітьків… їй давно Ранетки стали сімєю…. Хоча з мамою Олена ще спілкувалася хоча б по телефону а от з батьком… у них нормальні стосунки… але він ще далі від неї ніж мама… і це тому що він був важкою людиною.. принципіальною… «якщо мама тут.. значить батько не далеко може він цього не бачив… Віктор зараз зможе піти… а маму я попрошу мовчати нехай сама зі мною розбираеться без батька.». – Мамо а…. а … де бать… а де батько? - він не приїхав.- якимсь занадто жорстким тоном відповіла Віра. Цей час до коридору вийшов Петро Ніканорович… він був біліше крейди…. Олена через шок цього не помітила а ось віктор навпаки і тому не звертаючи увагу а Віру Миколаївну і на Олену що просто свердлили один одного поглядами… хоча ні…. Це Віра свердлила Олену… а Кульоіна просто опистила очі в пол намагаючись щось зрозуміти... Степнов підійшов до Петра Ніканорича на зщо відразу зреагувала Віра Миколаївна але не втигла нічого сказати так як Вітор вже звертався до Петра ніканорича. - Вам погано? Давайти ви підете на кухню випете таблеток. – Фантаст нічого не відповів але йти звітси не збирався. І Степнов це помітив тому йому прийшлося швидко знаходити вихід. Він почав голосніше говорити зоб на нього зреагувала Олена її дід послухае. - Петро ніканорович ідемте. Ви не бійтеся все буде добре вам хвилюватися не можна вам що приступів мало? – після стів Віктора Олена ніби прокинулась і тут же підлетіла до діда - дідсю тобі погано. – Олена за нього дуже пережтвала. – пішли на ухню ліки випєш. Дід погодився так як тепер олена не залишиться на самоті зі своє мамою. Віктор допоміг фантасту дійти до кухні і посадив на стул. Олена же тим часом шукала ліки. а її мама була в шоці тому вона тільк спостерігала за всім. - Вітю – почав Петро Ніканорович він говорив дуже тихо щоб його не почула онучка. – ти… - Все буде добре не переймайтеся олену зараз саму я не залишу я бачу що вона боїться ну навіть не боїть просто. Не важливо я з нею все гаразд а ви зараз приймите ліки і піете спати. Тільки ви обіцяйте що спати а не хвилюватися. Я поруч з олекою а значить все буде добре. - Ось на ліки випий. – Олена протягнула діду стаан з ліками він їх випив без розмов після чого його поклали спати. Поки Олена розстеляла ліжко діду Віктор помітив що вона жахливо нервує і після того як Петро Ніканорович був положений до кроваті. Віктор не дав Олені піти одразу на кухню де сиділа її мама. Він вже в проході дверей затримав її обійнявши. - Сонечко заспокойся ну чого ти так трясешся. Ну твоя ж мама нормальна людина зараз ми з нею пого… - - як ми? - - Зай ну ти чого невже я тебе залишу тут одну. Я ж бачу що тобі зараз погану ну…- у відповідь олена тільки прижалася до нього шукаючи спокою… і на її радість вона його знайшла тому заспокоївшись вони разом. (Віктор не відпускав її руку весь час що вони проведуть на кухні) пішли до Віри Миколаївни. Вони обидва розуміли що їх чека важка рзмова.
|
|
| |
karolina | Дата: Понедельник, 06.07.2009, 13:29 | Сообщение # 105 |
Общительный
|
Галочка, класні продки))) Остання мене вбила!!! Quote (Галка) - - Зай ну ти чого невже я тебе залишу тут одну. Я ж бачу що тобі зараз погану ну який дбайливий))) аж заздрю Олені))) Quote (Галка) Вони обидва розуміли що їх чека важка рзмова. цікаво, хто "переживе" цю розмову?! А взагалі класна задумка, Галочко, молодець!!!
|
|
| |