Одне серце на двох
|
|
Галка | Дата: Среда, 17.06.2009, 18:39 | Сообщение # 61 |
Живу здесь
Награды: 105
Статус: Offline
|
irusik_vip, дякую)))))))))))))
мечтать не вредно, вредно не мечтать...
|
|
| |
Галка | Дата: Четверг, 18.06.2009, 14:28 | Сообщение # 62 |
Живу здесь
|
Ранок підкрався дуже швидко. Віктор прокинувся у дев’ять годин. І вирішив що треба щось зробити для лени він почав зі сніданку. Коли було все готово выктор вирышив що вже час будити Олену. - Леночко! Сонечко прокидайся. – від цих простих і в той же час лагідних слів Олена підірвалася як ошпарена. - це не був сон? Ти справді тут. - так. – більше він не встиг більше нічого зробити і сказати так я к Кульоміна його міцно-міцно обійняла «Це не сон! Боже дякую... Він воруч. Яке це щастя… им… як би мені хотілося щоб так було завжди… ми ж разом спали… того мені було так спокійно…» - Лен пішли їсти. - ну ти почекай я зараз.. - Лен! Я вже все зробив. – Олена булла в шоці. І не тому що не очікувала такого. А тому що їй було дуже приємно. - Справді. Дякую. – Лена поцілувала його у щічку. І побігла до ванни приводити себе до порядку. Після сніданку Олена спитала у віктора, що вони далі будуть робити. - мені треба не надовго піти. - куди? - я хочу звільнитися і ще хочу зустрітися з Ігорем спитати у нього про якусь роботу. - а чому звільняешся. - ну не мое це. Розумієш. - добре – тут у Кульоміної задзвонив телефон. - Алло. - привіт Лер. - Ну якщо хочеш то прихоть зараз. - добре давай - що Новикова прийде розпитувати все що вчора було? - а ти я к це зрозумів. - Лен я що лееру не знаю. Так все я пішов. Не сумуй. Хоча з Леркою і не прийдеться. Я швидко. – Степнов чмокнув Ленку в щічку і пішщов. «Класс!!!!!! Ура Ура Ура!!! Я Лері вина. Ну я думаю що борг я свій віддам. Вона ж мені допит такий влаштує і в міліції мабуть такого не бачили. Не даремно у неї папа майор.» Чрез десять хвилин у двері подзвонили. Олені навіт не прийшлося дивитися хто там вона і так знала що так по дзвінку може калатати тільки Новикова. - да йду я ша! – лена відчинила Двері і на неї відразу посипалося. - Лено привіт. Ну що там? Ві поговорили.? А він взагалі помітив зо ти в платті? Ви ще довго в ресторані були? Що робили? - Лера! Стоп! Ти проходи до кімнати ні краще в кухню і там ми поговоримо ок! - добре. Значить ти мене чаем пригостиш. - а куди я дінуся. Все давай заходь. - Ленно я все давай розповідай. Що до чого. - ех Леро. Слухай. Коли ви вчора пішли сплчатку ми просто сиділи і ніхто з нас і слова не сказав. А потім прийшла твоя смс-ка і я подумала що може варто поговорити але не встигла нічого вирішити так як він сам почав розмову. Але я сказала що нам з ним не мае про що говорити. - ти що головою стукнулася - Лер дай мені договорити. - добре. Ну і що було далі. - ну він збирався йти. А я сказла що дома нікого і мені не хочеться готувати тому я там повечеряю. І сказла щобі він задишався а то самій скучно. - ну хоть щось. А далі. - ну ми знову сиділи мовчки. А потім я таки вирішила з ним поговорити. Я вибачилася за те що так себе вела і не підтримала його. Ну і сама запропонувала заишитися друзями. - Кульоміна прокинься і співай. Він вже не твій вчительти. Ти це розумієш. А через якхось п’ять місяців і ти вже не будеш школяркою. - знаю. Ти дослухаеш чи ні. - далі подзвонив дід. І сказав що він їе на дчу на тиждень, а може більше. Ну в ресторані заграла музика і я запросила його на танець. - Ура! Кульміна ну це же щось. Значить все ще можна влаштувати. - та дай мені договорити. - добре добре слухаю. - доречі він помітив в що я булла одягнена. - І чому ти раніше мені це не сказла. А то у мене вже сумніви зявилися. - нащод чого. - його зору. - Лер. Ну далі він мене проводжати пішов. - І що? - ми вже ійшли до мого ому. Як нас якийсь придурок забризгав водою - Не зрозуміла. - ну машина проїжджала і він не разрахував чи взагалі йомо фіолетово. Але у мене всі джинси були мокрі. А Степнов взагалі весь був у воді. Ну у пі кінець почалася. Злива. Ну за хвилину ми до нитки промокли. Ну і я ж не могла його по дощу додому відпустити. Тому запросила сюди. Ми десь до триьох ночі чай пили розмовляли. А потім. - им. Це вже цікаво. - забудіть це не те про що подумала ти. - шкода. - Ну було так. Я з ним поговорила. Все йому сказала і тепер ми разом. – леера сиділа в ступорі. Ще десь хвили дві а потім……. - АААААААААА і ти мовчала Ленно. Ух.. ну навіщо було так мучити. Я вас вітаю. Ленко я так за вас рада.
|
|
| |
irusik_vip | Дата: Четверг, 18.06.2009, 18:27 | Сообщение # 63 |
Живу здесь
Награды: 61
|
Продка класс, сижу и радуюсь, позитивная. Даже настроение подняла.
irusik Мой первый фик Берегите любовь
|
|
| |
irusik_vip | Дата: Четверг, 18.06.2009, 19:03 | Сообщение # 64 |
Живу здесь
|
это тебе за то что радуешь нас продками
|
|
| |
Галка | Дата: Четверг, 18.06.2009, 19:07 | Сообщение # 65 |
Живу здесь
|
- Леро я хотіла сказати. Дякую тобі й дівчатам. Дякую як бі не ти – дівчата обійнялися. Тут Лена згадала. - слухай що вчора ви з Гуцулом робили. - ой Лен тут проблеми будуть. Він бачив там степнова. Я думаю тебе вспокої він не залишить. - він щось говорив. - ну я думаю краще тобі не знати Що він говорив. Але поговорити тобі з ним варто але тільки якщо з тобою буде ще хтось а то… - що? - нічого. - Лер а я з ним вчора розмовляла. - І що? - нічого хорошого. Не наю як він мене зрозумів. Але сподіваюся що я достатньо ясно сказа що ми друзі не більше. - ой. Думаю що натерпешся ти ще від нього. Лен а Степнов е ночував? - тут а що? - а зараз де він. - він хоче звільнитися і наскільки я зрозуміла. Йому потрібна робоа що буде все таки повязан зі спортом. - им… - що? Леро - ну так ви разом ночуете. Потім вже й про роботу розмовляете. - я щось не зрозуміла. Що значить разом ночуее. - Лен у тебе всі двері наскрізь відкриті. - в квартирі у тебе тільк два ліжка. А одне застелене. Ніби його і неторкалися так днів два. А в кімнаті дідуся твої речі. Так що…. - ох ти Шерлок. Так спали ми разом. Але нічого такого. Я тобі вже сказала. - а чого? - ЛЕР!!!!!!!!!!!! - все все мовчу. - ну і мовчи. - лен ти памятаешь що с понеділкаканікули. - да і я цьому дуже рада. - до речі завтра ми в школу ідем за інструментами. - навіщо? - ми їх перевозимо у кафе Жені. - ааааа ну добре. - Лер знаеш я тут пісню написала. - давно. - після того як Вітя пішов зі школи. - иммм….. вітя уже. - леер хорош приколюватися. - Добре добре пішли покажешь. - о так краще. - а я к пісню назвала - «я уйду» - ого. Ну давай співай вже. – Олена почала співати. Вона вклала всі емоції які відчувала тоді коли він йшов. - Лен! Я в шоці. Им….. зараз сама розплачуся. - справді сподобалося. - так дуже.- Дівчата ще проговорили десь годинки дві поки не прийшов Степнов. - о Вікто Михайлович. - добрий день. - привіт Новикова. - як ваші справи - добре дякую а твої. - краще всіх. Ну все Ленок я піду. Пока! – Лера бистро натянула на себе одяг і вилетіла з квартири. - чого вона нак поспішала. - ну….. це ж Лера. - ясно. - ну що там у тебе? - все добре. Я тепер інструктор в одному сорт центі. Ігор допоміг. - классно. А подробніше. Тренер я баскетбольної секції. - та це ж здорово. А ти чого такий невеселий. - та режиссер влаштував розбір польотів. - віть. Знаєш іди в комноті посиди вітдихни. - а тик уди. - а обід не зробила. Тому прийдеться трошки почекати. - так давай разом. - може не трбе. - Ленок ти чого. Я не рідна. Ти що боїшся мене. - ні! Звчайно ні «я себе боюсь» - ну що пішли!
|
|
| |
Галка | Дата: Четверг, 18.06.2009, 19:08 | Сообщение # 66 |
Живу здесь
|
irusik_vip, Ирка пасибочки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Очень приятно)))))))))))))))))))))))
|
|
| |
irusik_vip | Дата: Четверг, 18.06.2009, 19:15 | Сообщение # 67 |
Живу здесь
|
всё радости поные штаны
|
|
| |
Галка | Дата: Четверг, 18.06.2009, 23:47 | Сообщение # 68 |
Живу здесь
|
Quote (irusik_vip) всё радости поные штаны ну я етом очень рада. пасибочки)))))))
|
|
| |
Галка | Дата: Пятница, 19.06.2009, 12:20 | Сообщение # 69 |
Живу здесь
|
Спочатку все йшло добре вони вертылися на кухны в пошуках то одного продукта то ыного, але коли Лена «випадково» висипала на Выктора муку все й почалося. Степнов сам выд себе таского не чекав, адже вын завжди був врівноваженою людиною а тут……. Він і Лена нвби здуріли почали гасати по кухні кидаючис всім що під руку попадло. В кунці Лена вся булла у масля з джемом а Віктор… він був у тому що після жарки мало стати омлетом. Але як то кажуть «не судьба». Підлога на кухні було мокра від води і слизька від масла . але ні він ні вона цього не помічають тільки продовжюують далі свою гру. - Віть може все нічия. - Кульоміна ТИ здаешься не чекав. - що? Ну все! – у Степнова полетів цукор. Але він в боргу не залишився і вже ченрез хвилину Лена була вся в молоці. Кульоміна вирішила що останне слово має бути за нею і тому підійшла ближче до Віктора і перекинула йому на голову майонез. А так як Лена намагаля йти оборежно це в неї не получилося і вона просто таки полетіла на Степнова який її з вичайно ж впіймав. Але далі у них булла одно думка «краще б впала». А думка така у них зявилася тільки з одніеї причини. Коли Віктор спіймав Лену то вона звичайно ж опинилася у ньго в обіймай і не витримав вона таки подивилася йому в очі. Від цього відразу мурашки пробігли по всьому тілу. В його очах вона могла прочитати всі його почуття і емоції. Але вона просто не могла себе примусити це зробити так як глибина синіх очей просто захоплвала її. Схожі почуття були і у Віктора він міг годинами дивитися Лені в очі. На іски що там завжди горіли. «як там кажуть у відьом зелені очі. Я з цим мабуть погоджуся тому що ці очі мене причарували……… як хочеться її поцілувати. А що мені заважає?... я сам… а як вона не….. Степнов знову… знову ти починаєшь шукати проблем… як що все правильно то вона твоя дівчина… чи в тебе пам’ять коротка… уф все булла не була» - так Віктор сперечався сам з собою аа нарешті почуття в нього перемогли і він обережно почав нахилятися до її вуст але в цей момент задзвонив телефон. «вчасно» - я підніму – сказав Вітор випустив Олену з обіймів і пішов до телефона. - Алло. - добрий день. - так я. - добре через годинку підійду. - і вам всього доброго. – віктор поклав телефон на місце і пішов назад до кухні. - Лен звонили з спорт центру мені чкркз час тера туди піти ти зі мною? - звичайно. От тільки в душ забігу. - ну тоді я піля тебе. Т тіки швидко. Добре. - звичайно.- Лена махом встала на ноги і побігла до ванни .а Віктор тим часом вирішив прибрати те що творилося на кухні.
|
|
| |
Галка | Дата: Пятница, 19.06.2009, 20:01 | Сообщение # 70 |
Живу здесь
|
Через час вони вже були у центрі. - Лен почекай мене тут я швидко. - добре йди. «от чорт і навіщо той телефон так вчасно задзвонив…. Це не честно…. Він майже …. Аааааааа. Треба щось придумати…. А може він сам додумаеться і повторить……. Сподіваюся…….» Вітора вже не було пів години і Олена просто не знала куди себе подіти. Їй було нудно… Але ось нарешті він прийшо. - фух ну нарешті а то я думал що від скуки тут помру. Ну і що там. - ну по-перше я тобі дам помру. А по-друге там нічого такого просто деякі робочі моменти. До речі пішли спорт зал дивиться. - о це вже цікаво. - ну от і добре пішли. Спорт зал не був якимось особливим. Синя підлога червоні стіни. Нічого особливо але він просто був новеньким і тому здавався дуже гарним. - им. Прикольний спорт зал. – сказала.- - Ленок давай зіграємо. - давай. Давно ми не ралли. - ну будемо виправляти це .- Ст епнов усміхнувся і почав гру. Давно Лені не було так добре вони ганялипо всьому залу иноді просто забуввали про гру і бігали один за одним. Ну вони підкінець вже були стомленими але так як рахуноу був нічійним. То ГРУ вони не припиняли. І ось Олена підходить до кільця Віктор ставить блок і вони як два впертих барана. Вона щаг і він зі нею вона в перед він на місці. В кінці між ними просто не залишилося місця. Лена стояла дуже блізько хоча адреналин ще не покинув її і врна цьго не опмічала, але… ось вона пдймае голову і зустрічаеться з його очима які просто привели її в транс вона забула про м’яч який вже кудитсь покотився. Вони хвил п’ять стояли і дивилися один на одного. Поки Вктор не поклав сво руки їй на талію і притягнув її ще ближче.. хоча куди ближче то…….. Вона не рухалася нічого не говорила не намагалясь прийняти якісь дії просто чекалащо він зробить. А він… вже почав склоняти свою голову до неї і ось між їх вустами сантиметри і вони якос дуже медленно скорочувались і ось Лена відчуває його ихання на свої губах а потім … вона і йогов уста. Він цілував її ніжно обережно ніби юоявся злякати її, боявся що вона зникне. Олена для якої це бу перший справжній поцілунок відповідала йому так же ніжно але ще не сміливо….
|
|
| |
irusik_vip | Дата: Пятница, 19.06.2009, 22:10 | Сообщение # 71 |
Живу здесь
|
Quote (Галка) звичайно.- Лена махом встала на ноги і побігла до ванни .а Віктор тим часом вирішив прибрати те що творилося на кухні. хазяин какой. продочка супер
|
|
| |
Галка | Дата: Пятница, 19.06.2009, 22:21 | Сообщение # 72 |
Живу здесь
|
irusik_vip, дякую. рада що подобаеться)))))))))
|
|
| |
Галка | Дата: Понедельник, 22.06.2009, 16:24 | Сообщение # 73 |
Живу здесь
|
Якби вони могли то вічно б так стояли і цілувалися, але всьому приходить кінець. Ось і тут момент завершився - їм завадили. - Мені сказали, що до нас тренера нового взяли – почав говорити хлопець. Він ще не зайшов до залу тільки збирався але побачив силуети двох людей і зрозумів що він не вчасно в принципі це його не дуже то й турбувало. До Олени і Віктора дійшли слова хлопця але поки що сил відірватися один від одного вони не знайшли. – О вибачте я завадив. Але… Віктор таки зміг відірватися від Лени але з обіймів її не випустив - Ви щось хотіли? – спитав Віктор і почав розвиртатися обличчям до гостя. - віктор Михайлович. – хлопець був шокойваний. Але його стан був нічим у порівнянні з тим що від чули Лена й Віктор коли побачили що хлопець що зайшов то Ігор Гуцулов. - Олена! Ви ра…? Як!? - - Гуцлов тобі що потрібно – спитам Степнов, просто йому не сподобалося як Гуцул дивився на Лену, ЙОГО Лену. - Чому це ви в такому тоні зі мною розмовляєте? - Не зрозумів? Я нормально з тобою розмовляю. Ти краще скажи що ти тут робиш? – Гуцул не відразу відповів на запитання спочатку він посміхнувся. І усмішка ця ніяк не була привітною. - - Вітор – почав Гуцул а потім додав ніби акцентуючи що він може свого бувшого фізрука називати тільки по імені. – Михайлович. – знов пауза. – взагалі то власники цього кулуу мої батьки. - ??? – Степнов просто позбувся дару розмовляти. Він розумів його праця тут ні до чого доброго не приведе. - Так і я тут скажем так керівник. Особливо коли батьки відсутні, а це буває доволі часто. Так ось я Бі попросив ВАС свої особис ті справи виішувати по замежами клубу. А якщо ви не послухаєтесь я можу розповісти дуже цікову історію і вас звільнять. - Кх. А ти думаєш що тепер я залишуся тут. - Віктор Михайлович. А контракт ви що забули що сьогодні ви підписали контракт і за ним ви мусите тут працювати принаймні рік. – Степнов був шокований. «цей… шантажує мене… а я нічого зробити не можу… чорт ну якого я сюди поліз… » - степнов зжав кулаки але нічого не більше не зробив і не сказав. Олена стояла досі в його обіймах вона бачила що йому не просто і що Гуцул не просто так це все говорить. «що ж у тому контракт то… Бідний віктор так треба його відци забирати а то не дай Бог він ще раз вмажить Гуцулову от тоді… нічого доброго точно не буде». - Віть пішли може. Сьогодні ти ще не працюєш значить затримуватися тут нам нема чого.- олена говорила тихо так щоб її чув тільки Степнов але він ніяк на її слова не відреагував. – Пішли! – вже з натиском промовила Олена, але знов нуль на масу. Вона зрозуміла що так нічого не доб'ється і тому чмокнула його щічку на цей раз він хоть поглянув на неї але все таки був у ступорі. Тоді Олена взяла його за руку і потягла до виходу. Степнов знаходився у ступорі поки вони не вийшли з будівлі у себе він повністю прийшов коли вони проходили біля парку. Олена вже й не думала що він отямиться. - Лено! - покликав Віктор. - Фух! а то я вже думав що ти довго не прийдеш до тями. - я просто... - не треба нічого пояснювати. я все розумію.ну що додому. - ??? - ну що ти на мене дивишся, як баран на нові ворота. ну до мене додому - ааа...... ну може прогуляємось? - ну можна. ну що в парк. - Давай - Віктор взяв Олену за руку і вони пішли до парку. Погода була чудовою зважаючи на те що на вулиці буув листопад місяць. Гуляли вони доволі довго і майже забули про інцижент у спортзалі. Під вечір стало холодніше і було прийнято рішення йти додому. - Ленка я проведу тебе - чому проведеш. я думала що ти зайдеш......ми чаю випемо.... а ти...... - Лен ти що образилася. просто я ж знаю якщо ми почнемо пити чай це затягнеться...... і знов спати ляжемо десь так у години три ночі. - ну тай що. чи тобі не.. - Все Лен все добре тільки не ображайся я справді хотів як краще. але якщо ти так вважаешь то я ззадоволеням піду до тебе на чай. - ну це вже краще але ти це робиш тільки тому щоб я не ображалася а сам не хочеш до мене йти. -Віктор обійняв - Леночко ну звичайно я йду до тебе не тільки тому що ти попросила ну просто сьгодні я трошки торможу. - ХА-ХА-ХА - Олена почала сміятся. - ну і чого сішного. - я згадала Лерині слова. - це які? - вона раз сказала: Торможу як можу- через сміх сказала Лена Віктор тільки посміхнувся на ці слова. - ну що йдемо. - иги! - сказала олена і тут же підірвалася з лавочки на якій вони сиділи. у це момент вона була така мила навіть по доброму смішна що Віктор не стирмав усмішки. - ну і чого ти посміхаешься? - нічого - віктор знов взяв її за руку і вони пішли до Олени додому. Ні один непромовив ні слова кожен занурився у свої думки. «Забавна вона… така мила… ыноды нагадуэ мленьку безтурботну дывчинку, а на справды… Олена сильна сформована особистысть.. правда ще вона дуже ранима… але ъх 17 рокыв… а вона вже показала на скыльки влна сильна… я просто мушу зробити так щоб вона быльше ныколи не зоставалася на одинцы зы своъми проблемами… нц ы чого вона посмыхаеться… яка ж вона… Им…. Леночка… за ъъ усмышку гори переверну… хм… вона замерзла… руки у неъ холодні …» «от так би завжди з ним гуляти… триматися за руки… він завжди поруч.. завжди коли мені це потрібно…. Як ж я його люблю… ая к я йому вдячна за все що він зробив… а сьоьгодні… мабуть кращей день в житті… - Олена не вільно посмцхнулася – як було добре в його обіймах… коли він цілував мене… як хочеться…» - Олена відчула що Віктор сильніше зжав її руку. - що? - Лено ти замерзла. - ні нічого. - стій кажу. – вони зупинилися і Віктор не втрачаючи часу розвернув Олену лицм до себе. Взяв її руку в свої і почав їх гріти своїм диханням. - ну ти чого… ні мені дуже приемно… але ми стоїмо посеред дороги давай хоч в бік відійдемо – вони зробили пару кроків то бордюра. - нам до твого дому ще хвилин так десять йти а руки у тебе як два куски льда - ммм… а ти виршив їх розтопити. Дякую - Олена хитро посміхалася і Віктор ніяк не міг зрозуміти що вона замислила. - лено а ти… але вын не встих задати питання так як вже отримав на нього відповідь. Олена перенесла свої руки йому на плечі, підійшла д нього майже в притул і стала чекати його дій. Звичайно Віктор не став баритися і довго її мучати, а просто взяв і поцілував. На вулиці було зовсім не теппло тому їм досить швидко довелося прервати своє заняття і відправитися до дому. На цей раз вони знову не сказали один одному ні слова, знову кожен застряг у свої роздумах. И думки звичайно ж були один про одного, сьогодні їм не хотілося думати про щось інше. Коли вони війшли в дім годинник показував пів на одинадцяту. -Добре ми з тобою прогулялися нічого не скажеш.- сказав Віктор. - це точно! Ну що пішли вечерю готувати чи ти не будеш їсти? - ага якраз буду а то ми так і не пообідали. - ага ну на цей раз миж не будемо. - ні цього разу ми просто готуемо щось поїсти - добре. – вони пройшли на кухню й взялися заприготування їжі коли вже все було готово Олена вирішила поговорити з віктором - Віть давай поговорим. - про що? – Степнов чомусь боявся того що зараз Олена може спитати. - ну про контракт. Що там чому… - Олен ну все добре просто мені доведеться рік пропрацювати там! - мені це не подобаеться. Гуцул якийсь дивний… він може щось зробити. - Олен не переживай все буде добре точно! - ну добре просто я…. – але Віктор не давй їй договорити просто взяв і поцілував. Цієї ночі вони спати лягли теж пізно вони все сиділи в обіймах один одного розмовляли або просто мовчали…….. їм було добре у двох…. Але Олені все одно було якос тяжко на сердці. Вона боялася не за себе а за Віктора. - Віть ти спиш? – спитала Олена сон все ніяк не йшов. - Ні щось не йде сон - - ти коли починаешь працюати? - Завтра перший день. - - завтра? Так швидко. Я думала….. - - Олен у мене поки що лиш одна секція тому заняття починаються з трьох дня і до семи. - Им…… ну я просто. - Лен ну ти чого – Віктор обійяв її і поцілував у лоб. - Ну розумієш….. у мене якесь відчуття не добре. Я довіряю свої інтуїції. - Лено ну ти чого? - Ну що чого? – Лена вже сіл на ліжку. – що чого? А? я переживаю і до речі за тебе. За… нас. - Лено все буде гараз. - Ну я тебе дуже прошу почуй мене. - Лен… - але він не втиг нічого сказати. Вона просто встала з кроваті і пішла на кухню. «Ну чого він не хоче мене почути.. невже не довіряє я боюся за нього…» - Олена повністю потонула у роздумах і тому не почула як Віктор підійшов. Вона повернулася вже тільки тоді коли відчула його руки у себе на плечі. - Лен послухай. Я розумцю ти думаєш що я тобі не вірю і вважаю що ти прото боїшся. Лен подивись на мене. – Олена підняла погляд з підлоги і подивилася йому в очі. – Леночко я бачу що у тебе якесь передчуття. Я не маю причин не довіряти йому але і зміти нічого не можу розумієш. Є контракт і я мушу там працювати. - - та розумію але…… - Ну все. Пішли відпочивати. - ні ти йди я ще посижу. - ну тоді і я з тобою. – Віктор міцно її обійняв і вони ще довго так простоли. «коли він поруч мені добре. Я так боюся це втратити….. і що ж мені робити. Так у мене поки що канікули а отже можна поки що ходити туди з ним… якщо Гуцул не вижене… але він мене знае якщо що… то… йому мало не буде…»
|
|
| |
Галка | Дата: Вторник, 23.06.2009, 17:17 | Сообщение # 74 |
Живу здесь
|
- Оленочко потрібно прокидаться вже пора вставати. - им......... не хочу Віть дай ще поспати. - Кульоміна! вже десята година. - як? - Олена підскочила на кроваті - як десята. Чорт! Чорт! - ти чого? - мені в школу потрібно. - Лен сьогодні неділя. - я знаю - але завтра у Шрека День народження і ми з дівчатами для нього сюрпириз готуємо. і я зараз маю бути там. - от тобі й на! а вчора хтось дуже обіжався що я йду на роботу. - ну так ти ж можеш зі мною піти все одно там тільки Ранетки будуть. - хм... ну це ідея але спочатку ти підеш снідати. а то я тебе не випущу з дому. - знкачить так да? - Олена вирішила трошки познущатися. - ну добре тоді я оголошую голодування. - ну тоді ти сидиш доиа. - Олена яка до цього просто носилася по дому в пошуках щоб їх одягти зараз встала як вкопана. - я не зрозуміла це що таке? - им... знаешь питання хорошо. - Віть ну мені справді треба. - Зай ну підеш тільки поїш. - а це не чесно. - що саме. - я ж таю коли ти мене називаешь такими словами. і я просто здась це НЕ ЧЕСНО! - ну все Лен пішли поїмо і підемо до школи якщощ о я дівчатам скажу що це я винен і тому що ти затрималася. - Віктор підійшов і обійняв її - НІ! оцього не треба. - чого цього? Обіймати? - ні казати це тобі не потрібно. А тепер пішли швилко перекусимо й поіжемо а то Лера точно мене прибє - хто їй дасть? - им........ ну це приймно але все одно треба спішити. - ти штани натягни спочатку добре. - Олена зрозумла що стоїть в білизні перед ним. ні ну кофту вона одягла а от штани не встигла. стало дуже не комфортно і Олена відразу залилась румянцем. але тут же спохватилася і натягнула джинси. - ти раніше сказати не міг? - не міг. у тебе дуже гарні ноги і я на них трохи задивився! - досить мене вганяти у краску піши снідати і до речі я сьогодні с тобою йду в спорт-клуб. Репетиція пройла супер Лера весь час підколювала Кульоміну з Степновим. потім Олена розказала їй про Гуцула. Лера підтвердила думки Олени про те що Гуцл може викинути якийчь фінт. На День народження Шрека було вирішено зіграти пісню "День рожденья" ну а решту свій репертуар. - Олен ви тут ще маєте щось робити. - нуу..... а що? - просто хочу знати коли ти прийдеш - що значить коли прийду. ти щдо не зі мною будеш. - Лен просто мені вже час йти у сорт-клуб. - я з тобою - Оленочко ти ж зайнята. ну може все таки я сам. - НІ! Дівчат ми ж уже все пройшли. я піду добре. - Олен ну....... - все я йду - вперта! - тобі щось не подобається. - ну чого ти? - Віть просто я казала шо піду с тобою. - оленочко ну навіщо? - ну по-перше мнгі цікаво подивитися як ти праєш. по-друге сподіваюсь що і ми пограемо. ну і... - Сонечно це ж не основна причина. Ну по-перше невже не надивилася як я дітей ганяю. по-друге пограти ми с тобою й тут можем. думаю Микола Павлович нам не відмове. і по-третє не потрібноо за мене боятися. я тобі обіцяю що б е робив чи казав Гуцул я не буду тримати себе в руках. - я не... - але ти боїшся цього. і я розумію, що ти боїшся за мене а не за нього. я тобі обіцяю на провокації якщо вони будуть не піддаватися. ну і нічого він мені не зробить. Леночко я ж не пятнацятирічний підліток. а вже дякувати Богу двадцятисемирічний чоловік, який може за себе постаояти і за свою дівчину. і я не маю на увазі драку. - Віть... - Олена подивилася йому в очі. вона побачила там море турботи океан любові і рішучічть навіть впертість. "і чому ми такі вперті як я його люблю". вона підійшла до Степнова і обійняла його. - я... дякую. я просто переживаю за тебе за нас. - Олен тепер у тебе є я і прблемі давай будуть лягати на мої плечі. - ні на наші. - ну добре але все таки з Гуцулом я розберусь не переживай за це.
|
|
| |
krotik | Дата: Вторник, 23.06.2009, 17:24 | Сообщение # 75 |
Старожил
Награды: 21
|
Як це миииииило. Степнов такий душка))) А Олена так незвично звучить)) Продка - блиск, хочу ще. Буду тепер на українській мові читати, так веселіше :D
СОЙТИ С УМА - ЗНАЧИТ ЖИТЬ
Сообщение отредактировал krotik - Вторник, 23.06.2009, 17:28 |
|
| |