Приветствую Вас Гость | RSS

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Зарегистрируйтесь, и вы больше не увидите рекламу на сайте.
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Модератор форума: Hateful-Mary, alisa0705, Скрытная, TomVJerry  
Одне серце на двох
ГалкаДата: Суббота, 01.08.2009, 01:07 | Сообщение # 151
Живу здесь
Награды: 105
Статус: Offline
kseniyaranetka, приветик)
спасибочки)))

мечтать не вредно, вредно не мечтать...

ГалкаДата: Суббота, 01.08.2009, 01:19 | Сообщение # 152
Живу здесь
Вітор повернувся через пять хвилин і, нічого не кажучи, взяв Олену за руку і повів до вихожу з рессорану
- чогось я не зрозуміла. у мене таке враження що ми від бандитів чи поліції тікаємо.
- а так і є. і всі вони в обличчі Новікової Валерії.
- а ну тоді зрозуміло. - Сказала Олена сідаючи в таксі яке тільки що спіймав Степнов. - а де ти був.
- я.. одн хвилинку. Відвезіть нас будь ласка ********
- добре - віідповівтаксисит.
- я пішов до твоєї Валерії і сказав, що я тебе викрадаю. і ще сказав що Новийрік ти святкуєш зі мною. а якщо би вона тебе не відбустила б то я б тебе не відпустив у Пітер. і їй довелося погодитися. доречі Пектру Ніканоричу я теж сказав що викрадаю тебе. він не був проти. отже Кульоміно Олено Микитівно ви ночуєте у мене. протести не приймаються.
- а подяка?
- ну так це вже зовсім інше питання. до речі ми приїхали.- Олена з віктором вийшли з машини. Степнов розрахувався і вони пішли до квартири.
- о я згадала
- що? - спитав Віктор пропускаючи її в кімнату.
- я тебе маю навчити грати на гітарі.
- не забула. ну давай спочатку дещо подивимся.
- Що?
- ну я сподіваюсь що тобі сподобаеться. сідай на диван і чекай я зараз. - Віктор дістав з полички касету і включив її. Олені вистачило хвили щоб побачити що на нії було. вчорашня ніч парк... "як гарно... тепер я це ніколи не забуду" - а далі йшли всі іх фотографії нга який вони разом з останньо до найпершої.
- аааааааа Вітя! дякую тобі. - Олена просто кинулася йому на шию. - я сподіваюся ти зробив два екземпляра тому що один я забираю з собою в Пітер. а один я хочу щоб у тебе залишився.
- ух яка. так я зробив дві касети. і два диска на всяк випадок. Олена а ти памятаешь що ти в таксі казала?
- нууууу .... - задумливо протягнула Олена - дещо починаю пргадувати.... - Олена підійшла ближче до віктора. - але я б не відмоилася від нагадування.
- нагадати кажешь...... ну можна... - Віктор притянув Олену до себе й поцілував ніжно і дещо жадно і нетерпимо. відповідь Олені була такоюж... в памяті обох відразу вспинули спогади минулої ночі... від чого по тілу розлилася слабкість. Олена ніколи не думала, яке це щастя, коли кохана людина належить тобі цілком без виключення. і їй хотілось також повністю належати йому одному. таку кількість ласки й нніжності вона не відчувала ніколи. Гітара знову була забута. Тілько взриви у голові, ураган у тілі. Віктор був щасливим. Таке щастя йому могла дарувати тільки вона.

всі дні що залишилися до Нового року пролетіли як одна мить. і весь вільний час Олена з Віктором проводили разом. обом дуже не хотілося розлучатися на цілий місяць. Але Олена не могла не поїхати а Віктор не міг поїхати. робота його міцно тримала але крім конракту причиною були гроші на превеликий жаль без них тепер нікуди.

в один із їх спільних вечорів (що майже завжди переростали в ночі як і зараз) у квартирі Віктора Олена знов згадала що їй скоро потрібно їхати.
- завтра вже новий рік - з сумом сказала Олена лежачи в обіймах коханого.
- ну і чого сумуєш проведемо його на найкращому рівні.
- ти маєшь план?
- звичайно.. я знаю що твої Ранетки...
- наші ранетки - перервала його Олена.
- добре Наші ранетки Новий рік зустічають в кафе Жені. можемо до них завітати для початку а потім ...... ну що буде потім ти потім і дізнаешься.
- нечесно.
- ти краще скажи так ми йдемо в кафе
- так. не недовго з задоволенням
- а надовго?
- ні.. на довго я не можу. у мене зустріч.
- це ще з ким. одним дуже гарним фізруком
- ти що а ? ти вирішила мені зрадити ну..... тобі доведеться вдповісти за це - Віктор почав щекотати Олену а вона дуже сильно намагалася не кричати але у неї це не дуже добре виходила.
- все все Олен я здаюсь. просто перспектива що баба Дуся з сусідньої квартири зараз мііцію викличе мене не надихає.
- хахаха.. я собі уявляю це...
- ні це не треба може краще щось друге уявити більш приемне.
- а навіщо мені уявляти щось біль приемне. в такому разі я можу зробити щось більш приемне ніж уявляти як баба Дуся викликакє міліцію.

Наступний день вони провели в перед новорічній суїті. Олена з Віктором вранці пробіглися по магазинам для того щоб купити деякі продукти і заодно забрати подарунки які ще не лежали дома. після шопінгу вони наряджали ялинку в домі Віктора сміялися згадували багато моментів що відбулися з ними за цей рікк.... раділи тому що вони змогли все пережити і зараз вони разом. після приготування страв на вечір (готували ввони теж разом і як і колись без погрому на кухні не обійшлось) Олена з Віктором завітали до Петра Ніканорича вони приглашали фантаста приєднатися до них але у нього були свої плани на Новий рік. тому вони просто посиділи втрьох побалакали привітали один одного за вчасно і " парочка" (як часто їх назівав Кульомін) пішла далі . на годиннику було вже дев"ята вечора і тому вони тримали путь до кафе Жені.

- Дівчата ми прийшли - обявила Олена заходячи до приміщення. - ну що з наступаючим вас. - вони всі обійнялися - у мене ... точніше у нас .- сказала Олена і ніжно подивилася на Віктора. - у нас для вас є деякі подаруночки
- Олена подарунки почекають спочатку я дещо скажу. - обявила Лера
- що?
- тільки не бий мене. але ви вже як сімейна пара... такі милііііііі... може вам би і справді...
- ЛЕР! от ти остання дізнаешь що я ми тобі купили. - сказала Олена і взялась за роздачу подарунків. і вони з Віктором вже правда спириймалися як сім"явсі тільки й чекали коли він нарешті освідчиться їй. у Віктора н це були зовсім інші плани. ну найперше він хотв розібратися з її батьком а до того не мав бажання прискорювати події... пока що їм і так було дуже добре... можна навіть сказати що Олена жила внього але й дома вона зявлялась все таки діда вони залишити без нагляду не могла.
з Ранетками вони просиділи до пів дванадцятої. ще раз всіх привітавши вона спокіно нікуди не спіша пішли до дому...
Олена була в роздумах після слів Лери.... тому що й справді вони не були людьми що просто зустрічаються вона вже деякий час вважала його квартиру своїм домом.. і це на диво її не смущало і його теж...можливо їм потрібно було поговорити але навіщо... обох все влаштовувало вони були щасливими...

Сообщение отредактировал Галка - Суббота, 01.08.2009, 01:28

karolinaДата: Воскресенье, 02.08.2009, 17:29 | Сообщение # 153
Общительный
Награды: 22
Галочка, класна продка... все так романтично))))))
Дякую за книжки (я про "Сумеречную сагу"). Класна річ)))) tongue :p :p

Сообщение отредактировал karolina - Воскресенье, 02.08.2009, 17:30

ГалкаДата: Понедельник, 03.08.2009, 14:05 | Сообщение # 154
Живу здесь
Quote (karolina)
Галочка, класна продка... все так романтично))))))

дякую)))
Quote (karolina)
Дякую за книжки (я про "Сумеречную сагу"). Класна річ)))) tongue :p

та не ма за що))) рада що сподобалося))

ГалкаДата: Пятница, 07.08.2009, 00:54 | Сообщение # 155
Живу здесь
приветик всем.
очень извеняюсь за то что давно не выставляла проду
Вони йшли поволі.. але не зважаючи на це в квартиру встигли як раз вчасно... їм вистачило часу щоб відкоркувати шампанське й сказати одни одному слова кохання... й побажання на наступний рік. коли годинник пробив одиннадцятий раз Олена з Віктором злилися в ніжому повному любові поцілунку. потім обзвонили всіх знайомих вітаючи їх з Новим роком... звичайно перш за все подзвонили батькам Олени (Віктор передав привітання Вірі Миколаївні через Олену... все таки Микита ще не знавпро Віктора й Олену а Новий рік не найкращий час для такого повідомлення) звичайно потім подзвонили Петру Ніканоричу а вже далі всіх інших друзів.
цієї ночі вони багато говорили... і теми їх розмов були якісь бездурботні.. серйозними їх назвати ніяк не можна було... ні один ні другий намагилися не говорити про завтрашній відїзд і кокурс в загалі...
сидели в спокойно тихой романтичной обстановке... столик... две свечи... легкий ужин... и два люящих человека... проговорив чуть ли не до самого утра и когда начало светать вспомнили про то что не подарили друг другу подарки...
- вот чорт! Вііііііііть
- що?
- забула... у мене для тебе подаругнок є.
- от ти йолки... у мене для тебе теж... оце заговорилися
- і не кажи. так я перша.
- нуууууууууууу......
- я згадала отже я перша.
- ой ну добре... що для коханої не зробиш - Віктор ще міцніше обійняв Олену. (вони всю ніч просиділи на дивані в обіймах один одного)
вони обмінялися подарунками. і водночас їх розкрили... якщо подивитися з боку то для декого вони б нічого не означали але не для них. Олена подарувала Віктору борцовскі рукавички (зі словами "памятай що у мене ще той ударчик... до мого приїзду підтренуйся"). а він Олені
Коли Олена відкрила подарунок то уже здивувалася. В пакунку лежав новісінький медіатор кольору молодої травички із написом Олена.
- Вітя дякую
- Переверни – Олена подивилася на іншу сторону и побачил там напис жовтими буквами.. тільки вони були менші ніж на тому боцію там було написано «я завжди з тобою» - нічого не кажучи Олена просто Віктора обійняла

Олена дуже міцно обняла Віктора ніби боялася що він зараз піде… їй так не хотілося кудись там їхати… але вона мусить… дівчат не хочить підводити… та й для неї музика це все ще її життя…
- Віть я так не хочу нікуди їхати… я… я не можу цілий місяц без тебе. – віктор відсторонив Олену від себе щоб заглянути їй в очі. Коли йому вдалося це зробити то в очах він побачив сльози що підходили до краю ока.
- Оленочко… сонечко мое… ну ти чого… мені ьуде тебе теж не вистачати дуже сильно… алде ж ти повернешся.. і я якщо зможу раз чи двічі приїду до вас в Пітер…
- чесно? – Олена зараз була схожа на п'ятирічну дівчинку, яка вибиває обіцянку з батька щоб той подарував їй куклу.
- ну я тебе колись обманював. Сонце ну не розстроюйся… ну чого ти боїшся я ж нікуди не дінусь… я буду тебе тут чекати з перемогою.
- я не знаю.. передчуття погане…
- Олен подивись на мене – Кульоміна п=зазирнула йому в очі. – Олен все буде добре я тобі обіцяю. Ну нічого не трепиться… а якщо я е зможу хо раз приїхати памятай що я тебе дуже сильно люблю.. і що в твоему сердці я завжди з тобою.. так як і ти зі мно в моєму сердці і душі.
- я тебе теж дуже люблю. Я просто … вже…
- ну ну .. Олен заспокойся. Коли ви їдете?
- В обід
- так зараз вже восьма ранку. Ти речі я так розумію не зібрала. Тому ми зараз ідемо до тебе збиаємл тобі сумку.. – Віктор намагався розтормошити дівчину показати що не все так погано але у самаго кошки на душі скребли.. було так паршиво… та заради Олени він тримався… чомусь обидва дуже боялися цієї розлуки.. і якщо Олена говорила про це в слух то Віктор не хотів її лякати… тільки він знає які зусилля йому доводилося докладати щоб бути спокійним щоб Олена не бачала… як йому важуо і як з кожною хвилиною в його душі все певніше засідала біль розлуки…
Сумку вони зібрали доволі швидко. Олена попрощалася з дідусем… і… настояла на тому щоб вони з Віктором повернулися до дому до нього по перше деякі речі Олені справді були в домі Віктора…й ще залишалося дві с половиною години до відїзду Олена хотіла їх провести тільки з Віктором..
Йшли вони не довго хвилин з десять. Як тільки двері квартири ха ними зачинилися Олена нічого не кажучи поцылувала Выктора… вона так боялася що це ъх остання мить що слова були просо зайві..було не зрозуміло що це за відчуття… а точніше олена просто не хотіла вірити в те.. що зараз їй здаеться о вони з Віктором розлучаються не на один місяць а на роки… тому щось казати не хотілося… просто була потореба у його турботі… ніжность.. любові.. потреба в ньому… так хотілося щоб ці дві години пройшли як умога медленней. Віктор відчував всю напругу і кусочок відчаю Олени… і тому так само мовчав… мовчав і насолоджувався цими митями коли він може даруватиїй себе.. насолоджувався тим що вона поряд.. що тіольки вона пробуджує в ньому на ніжніші почуття… вона дарує йому себе свою душу й сердце… і бльше ні йому ні їй і не хотілося…
Як бі люди не хотіла замедлити час.. та в нього свої закони.. він не вблаганно рухався вперед…
І ось Віктор з Оленою стоять перед поїздом… багаж вже на місці до відправки лишилось хвили дві… останній поцілуной… в якому змішана радість смуток розлука любов… останній погляд… в ояа один одного бачать біль розлуки… і останні слова… перед довгою поїздкою.. вони будуть розмовляти по телефону але це ж не те…
- все йди… Олен я тебе люлю.. памятай це.
- я тебе теж люблю… я .. сумуватиму.
- я теж… звони…
- обовязково… - знову губи зустрілися але всього лиш на мить…

А вже наступної секунди.. вона проходить в потяг… і ось здаеться пройшла вічність пока вона дійшла до вікна… й останній помах руки..
Чому так важко? Ж нічого жахливого не сталося… він зможа на вихідних приїхати… зможе звонити… але чомусь розлука лякала… їм навіть день один без одного важко.. а тут цілий місяць…

karolinaДата: Пятница, 07.08.2009, 13:09 | Сообщение # 156
Общительный
Галочко, рада нарешті бачити продку))))))
Як завжди, все так романтично)))
Тільки... мене дещо напружило це:

Quote (Галка)
Чому так важко? Ж нічого жахливого не сталося… він зможа на вихідних приїхати… зможе звонити… але чомусь розлука лякала… їм навіть день один без одного важко.. а тут цілий місяць…

Мені здається, чи дійсно насувається буря???!!!

ГалкаДата: Пятница, 07.08.2009, 13:17 | Сообщение # 157
Живу здесь
Quote (karolina)
Мені здається, чи дійсно насувається буря???!!!

нуууу
не здаеться)))
Quote (karolina)
Галочко, рада нарешті бачити продку))))))

сорииииии.....
karolina, дякую)))))
Ань як твої справи?

Сообщение отредактировал Галка - Пятница, 07.08.2009, 13:18

ГалкаДата: Воскресенье, 09.08.2009, 00:48 | Сообщение # 158
Живу здесь
Дн тягнулися довго... не дивлячись на те що Олена була весь час зайнята музикою.. не дивлячись на те що дівчата не давали їй сумувати... вечорами вони з Віктором розмовляли.. ніхто не міг би сказати що хоть один з них може проговорити три години по телефону... але вони кожен день розмовляли не менше трьох годин... вже через тиждень хвилвання зникло... Олена занурилася в музику вони вдкинула від себе всі сумніви і негативні емоції.. так само й віктор... він вже багато пережив і тому зараз не хотів думати що може щось статися... і все би було добре... от тільки за пять днів до Олениного повернення віктор перестав дзвонити... а головне сам не відповідав на дзвонки. на Олену тепер було просто страшно дивитися.. багато хто питав себе ЯК вона змогла відіграти три концерти на найвищому рівні... так дівчата бачили що їй погано... ал жодна не знала наскільки погано.. вони навіть не знали що на другий день після того як вона не дозвонилася до Віктора Олена хотіла поїхати, навіть білети купила... але в останній момент її перехватили... Лера навіть і не здогадувалася від чого вона забрала подругу..
Жах поселився в крихкому дівочому серці... адже вона знала Віктора як свої п"ять пальців... а точніше вона знала що він просто так не змусив бі її хвидюватися... а отже щось сталося... діда Олена не хтіла просити піти до віктора додому, так як в нього слабке серце і їй не хотілос його хвилювати.. п"ять днів Олена вмовляла себе не впадати в паніку... не плакати... най важчим для Олени виявився останній день .. коли все було занадто повільно.. це було жахливо...ркчі були зібрані ще від вчора... і Олена цілий день просиділа у номері мучаючись сумнівами... які тілки думки не приходили їй у голову... сердце так і кричало від болі... але все це було в середені Олени.. вона ж це все не виплескувала в світ... повністю закрилася... і тихо мучалась не було сил ні а що..хотілося забитися в куток.. хотілося нічого не відчувати...
А час у поїзді стало просто питкою... було враженн що поїзд ніколи не прибуде в Москву... всі намагання дівчат поговорити, розвеселити Олену тут же терпіли крах.. як тільки поїзд зупинився Кульоміна вилетіла з нього не сказав нікому ні слова... вона стремя голову помчалася до кватрити Степнова.. вона дуже довго звонила в двері потім стучала але в результаті ніхто не відчинив... "Та що ж це таке... де він... що з ним... Боже чому... ну чому з нами... невже ми мало пережили... тільки би з ним було вс добре... а якщо.. ні він не міг... він просив щоб я йому вірила.. і я віритиму.. але ж так важко залишатися без будь якої інформації... чому ж він не дзвонить... чому ніяк не покажиться... не можу.. ці п"ять днів для мене стали адом... як хочеться знову прижатися до нього відчути смак ого вуст... тепло тіла.. турботу... його любов... а як хочеться самій його обійняти... " - Олена присіла на корточки й спиной сперлася на двері... скільки вона так просиділа . було питанням.. та з роздумівїї вивів знайомий голос
- Олена а ти чого тут сидиш?
- я ... ви...

karolinaДата: Воскресенье, 09.08.2009, 13:09 | Сообщение # 159
Общительный
Ох, Галочко, ти вбила мене... Я в шоці й гублюся у здогадках... Що ж там трапилося?! Щось мені підказує, що без Гуцула не обійшлося(((
У мене добре все. Підсадила мене на вампірчиків, тепер от навідь на форумі рідко буваю))))

Сообщение отредактировал karolina - Воскресенье, 09.08.2009, 13:19

ГалкаДата: Воскресенье, 09.08.2009, 15:58 | Сообщение # 160
Живу здесь
- а ти мабуть чекаєш Вітю.... Олен він поїхав... але просив дещо тобі передати ... одну хвилинку зараз схожу за ним.
"Як поїхав чому... коли... чому нічог не сказав... боляче.... як боляче... так Олен спокійноююю вдих видих... спокійно..."
через декілька хвилин сусідка повернулася з конвертом у руках.
- Оленочко от Віктор просив тобі це віддати - жінка передала конверт. - і ще просив мене щоб я поросила тебе прочитата лист у мене дома... ну абл в його але щоб

я була не подалеку на всякий випадок... Вітя казав що ти будеш дуже сильно переживати... казав, що коли ти прийдеш ти можеш буди.... ееее... розстроєна... іііі.....

вимучина... тепер я розумію що він применшив... дуже сильно.... олен на тобілиця нема... давай ми зараз зайдем в квартиру і ти вітдихнеш.... - сусідка сильно

задумалась і Олена ніяк не могла зрозуміти що сталося... - Віктор попросив мене ще щось зробити .. але я не памятаю... от тобі й склероз... - Олена розуміла чому

Надія так турбується... це була дуже хорошо жінка перед пенсіонного віку.. вона знала Віктора і його сім"ю колись дуже жавно... і ось декілька років тому коли Віктор

переїхав у цю квартиру вони зустрілися... Надія відносилася до Віктора як мати, завжди його підтримувала... Віктор про неї не розповів коли Олена запитувала про

його сім"ю .... просто тоді йому й так було важко... та і як він пояснивйому хотілося щоб Олена спочатку познайомилася з цією жінкою ... але все що він говорив тоді

на дачі було правдою... Надія не могла замінити йому всіх близьких... і тому кажучи про близькихлюдей він не брехав... та й за три роки він все ще не звик до цієї

хоршої жінки.. і як не дивно Олена з нею подружилася... у Кульоміної після того як вона зустріла Віктора прокинулися такі прості інстинкти як турбота (і все це було

направленно на Віктора... хоча... чому прокинулися... вона вже звикла турбуватися спочатку над дідом а тепер і Віктором)... і вона була вдячна Надії за те що вона

так допомагає Віктору адже раніше йому потрібно була підтримка іноді він Олені нагадував дитину... хоча частіше було навпаки... Надія так само було вдячна Олені

адже саме після зузстрічі з нею Віктор відкрився... вона і сама прониклася до цієї дівчинки і дуже її любила... от так Олена знайшла бабусю хоча справідливіше

потібно було її називати свекровью... ці всі спогади не могли не викликати усмішку... але усмішка так і залишилася в її душі тому що вона була вимученна

щобпосміхатися - ось Оленочка я згадала - через деякий час тиші сказала Надії ( все таки вони з Оленою домовилися звертатися одна до одної по імені) - віктор

сказав що можливо ти сюди прийдеш відразу по приїзду і як я подивлюся - жінка кивнула головою на сумку - так воно і є і тому вн просив щоб ти залишалася тут але

спочатку подзвонила своєму діду... він говорив що тот хворий на сердце .. тому я тебе прошу давай ми зайдемо до квартири ти подзвонеш а потім вітдихнеш
- Надія дякую вам велике... але... я мабуть... - Олена довго думала ну наскільки їй це дозволило її свідомість... вона була втомлено до межі... - добре я залишуся

але ляжу спати не раніше ніж прочитаю листа ... в ііншому випадку я просто не зможу заснути
- добре... те що ти дівчина вперта я знаю...пішли... але діду подзвони - сусідка швидко закрила свою квартиру і відчинила двері в дім Віктора. - ох Оленочко... Віктор

мене приб"є... як я взагалі могла дозволити тобі стільки простояти під дверима... ти мабуть замерзла а я розвела демагогію... - говорила жінка пропуская Олену в

двері - я пойду поставлю чайник вип"єш чаю... як тільки захочеш прийдеш на кухню.. і Олена не забувай я поряд... якщо що я допоможу...
Кульоміна тільки кивнула і пішла в кімнту Віктора... в їх кімнату як вона залишилася одна нею заволов відчй паніка... вона дуже боялася цього письма .. мабуть

вперше в житті вона чогось так боялася... дрожащими пальцями вона рокрила конверт і почала читати лист
"Оленочка!
мила моя... сонечко... чесно мені дуже тяжко тобі писати ... тому почну с більш приємного
зайка я вітаю тебе перемогою... я просто впевнений що ви перемогли... і мені дуже жаль що замість того щоб ти зараз зі всіма святкувала цю подію ти мучаєш

себе... так Олен я впевнений що ти дуже нахвилювалась... і прсто переконаний в тому що ти ще не була дома а відразу з поїзд прибігла сюди і по цому приводу хочу

сказати Олено ти що твриш з собою а? взагалі мені потрібна здорова дівчина... так що я дуже прошу як дочинаєш ВСЕ ТКИ ПОДЗВОНИ ДІДУ... адже я впевнений що

ти не почула просьбу Надії... - тут Олена не змогла не посміхнутися.. все таки як добре він її знав... але якщо він так добре її знає то чому не попередив це? чому

змусив так переживати й мучатися... такі думки змусили погасити усмішку і повернули біль - Олен я хочу попросити у тебе пробачення ... я ось насварив тебе... а я ж

сам винен в тому що ти так хвилюешся ... сподіваюсьти зможеш мене пробачити... повір я правда не міг тобі подзвонити (і на жаль не знаю коли подхвоню.. пробач

за це) якщо б я міг... але ладно... вже зроблено... що тепер... Олен справді якби моя воля ти би зараз не читала цей лист ти би не мучилась так... зараз би ти просто

слухала мене... але це не так пробач...
Олен я мабуть навіть не уявити собі не можу СКІЛЬКИ пропущених дзвонків на моєму мобільномц телефоні.. мабуть в пару раз більше ста... розумію що шуткувати не

умісно.. але чесно мені самому потрібно хоч щось щоб усміхнутися... думаю тобі також... Леночко я хочу тебе попросити... хоча я сумніваюсь в ттому що можу тебе

ще щось просити ... але Олен дуже прошу дочитай лист... звичайно все ти з нього не зрозумієш.. та я й сам нрмлаьно нічого не розумію.. токось Олен... я дуже

прошу пам"ятай що я кохаю тебе.. безумно люблю... хоча може ти зараз в це й не повіриш адже за останні дні я тобі причинив велику біль... але Олен я ж при

останній нашій розмові попереджував що наступного дня буду дуже зайнятим... й прсив щоб ти не переживала... хоча знаючи тебе я зараз просто впевнений що ти

зрозила все навпаки... і зараз я дуже караю себе за те що не сказав ясніше... так абуть я пишу щось не те... Олен взагалі я поїхав в унше місто.. зявилися деякі

справи... точніше пробблеми... можу сказати що це пов"язано з моїм минулим...конкретніше нічого не скажу... адже... я памятаю що обіцяв тобі все розповідати... і

розумію що роблю тобі зараз боляче... але повір так краще.. мені необхідно самому в усьому розібратися.. тільки не думай що я тобі не довіряю... повір так треба..
можу уявити що ти собі напридумувала... я дуже прошу не думай що я тебе покинув... хоча схоже на те що я просто втік... але зайка моя... у меене зараз сердце

просто розривається на кусочки.. можливо я роблю помилку що їду сам... але по іншому я не можу... а пр розмові я нічого не сказав просто тому що не можу

прощатися по телефону... я б просто не виніс твій розстроєний голос... и Олен вчора я нічого не сказав (точніше при останній нашій розмові... лист я пишу на ранок

наступного дня...) вчора я думав що поїду ранком перед твоїм приїздом... а тут сказали що потрібно їхати вже... Олен я б не зміг по телефону... пробач за

слабкість... пробач що змусив тебе хвилюватися... я кретин.. але Олен якбі ти почула мі голос ти б все зрозуміла і повір .. хвилювалася б ще більше...а так я

впевнений ти намагаля все списати на телефон зв"язок.. на що завгодно... хоча все одно жахливо турбувалася... я знаю ти відволікалася на музику і впевнений що

виступала чудовоююю я не знаю коли приїду.. Олен розумієш... я решу все с прошлим... я маю зробити все щоб у нас було майбутне... і коли я повернуся якщо ти

все ще захочеш бути зі мною.. ми будем разом... будемо щасливі...
я сподіваюсь що все так і буде.. сподіваю що ти мене пробачиш за все те що тобі довелося пережити... і за мене не турбуся те що я роблю ніяк не повзано з

криміналом... я жив здоров... и повернуся здоровим... Олен для мене разлука схожа на муку... але... я не можу не вирішити цю проблему... а точніше... я крім того

що вирішую проблему... я хоч у де в чому розібратися... нічого тобі не розповідаю тому що ти себе замучиш...
Олен я кохаю тебе... і я повернуся... якшо не захочеш чекати я зрозумію але прошу зрозумій... і пробач... хоча щось вимагати від тебе я не можу так я і сам нічого

не розповідаю.. сподіваюсь ти мені ще віриш...
я можу пообіцяти тільки одне.. твій випускний ми відсвяткуємо разом... це точно... я люлю тебе... я повернуся... Олен тільки прошу ти не замикайся... живи.. радуйся

життю... вчись.. гуляй.. не забувай про музику.. і ти не поітиш як я повернуся... я тільки у мене все буде вирішено я зявлюсь на твоєму порозі... ключі від моєї

квартири візьмеш у Надії... проходь туди як тільки захочеш до речі якщо у мене поменшає посуду я не ображуся... Олен тільки прошу не бійся... і не розкисай...

забудь про біль... я тобе впевняю я не кидаю тебе мені просто потрібно поїхати... Олен я люблю тебе.. ти завжди в моєму серці.. у памяті.. знаеш зробивши два

диска я не помилився.. один я взяв з собою... тепер часточка тебе завждизі мною.. Олен я всіма думками й почуттями з тобою...
не прощаюсь а кажу до зустрічі мила "

ГалкаДата: Воскресенье, 09.08.2009, 15:59 | Сообщение # 161
Живу здесь
Quote (karolina)
Щось мені підказує, що без Гуцула не обійшлося(((
на цей раз обыйшлося
Quote (karolina)
Підсадила мене на вампірчиків, тепер от навідь на форумі рідко буваю))))

))) ну.... знаэш я сама досы на них сижу)))
Ань дякую за комент. якш=що можеш заходь в асю)

karolinaДата: Понедельник, 10.08.2009, 19:28 | Сообщение # 162
Общительный
Quote (Галка)
все таки як добре він її знав

ще б пак))) в таких стосунках розумієш одне одного з напівпогляду...

Quote (Галка)
Олен тільки прошу ти не замикайся... живи.. радуйся
життю... вчись.. гуляй.. не забувай про музику.. і ти не поітиш як я повернуся...

ха-ха-ха, як смішно!!!((( Ох, чоловіки, чоловіки... що ж у вас у голові, хоч хтось колись мені про це розкаже?! ДЕ логіка у ваших вчинках і думках???

Quote (Галка)
до речі якщо у мене поменшає посуду я не ображуся...

я б на її місці не тільки зменшила кількість його посуду, а взагалі рознесла увесь дім ущент!!! який дріб"язковий - посуд! ХА!!!

Quote (Галка)
Олен тільки прошу не бійся... і не розкисай...

як же у мужиків все легко!!!(((

Галочка, продка класна, а Степнов - козел і придурок!!! loony loony loony Рррррррррррр!!! angry2 angry2 angry2 angry2 angry2 angry2 devil devil devil devil

ГалкаДата: Понедельник, 10.08.2009, 19:31 | Сообщение # 163
Живу здесь
Quote (karolina)
ще б пак))) в таких стосунках розумієш одне одного з напівпогляду...
)) ну це так)))
Quote (karolina)
ха-ха-ха, як смішно!!!((( Ох, чоловіки, чоловіки... що ж у вас у голові, хоч хтось колись мені про це розкаже?! ДЕ логіка у ваших вчинках і думках???
нуууу..... все дызнаешься)))
Quote (karolina)
я б на її місці не тільки зменшила кількість його посуду, а взагалі рознесла увесь дім ущент!!! який дріб"язковий - посуд! ХА!!!
ну вын мав на увазы що у нього дома вона може робити що захоче
Quote (karolina)
як же у мужиків все легко!!!(((
)) ну йому теж важко
Quote (karolina)
Галочка, продка класна, а Степнов - козел і придурок!!! Рррррррррррр!!!

вот ето реакцыя.

ГалкаДата: Вторник, 11.08.2009, 14:41 | Сообщение # 164
Живу здесь
Вона читала листа з сльозами на очах... у голові було тисячі думок... їй так хотілось його зрозуміти... оправдати його... але це було важко... у неї так боліло серце... Олена просто не знала вона нічого не знала... дійсно зараз хотілося крушити все... адже він поїхав... нічого не сказав.... а Олена п"ять днів не знаходила собі місця... але через декілька хвилин вна зрозуміла "якщо Віктор так зробив то дійсно так треба бул..." їх було просто врити йом.. пробачити ті муки ... але з ншого боку... страх за нього не знак...і появилося не розуміння... вона кохала... і віра в його любов... але зрозуміти його було важко... "що робити далі.. що ж в нього сталося... чому не сазав... так він пояснив але... адже це не змінить того що мен яболяче... я ж знаю що відмовити його не змогла але... але я б змогла скзати йому як сильно люблю його.. сказала б що я з ним... якби він розповів я б підтримала... им....... важко... що ж з ним... що такого повернулося з його минулого? чому не сказав?... ААААААААА я не можу без нього.... не можу... що ж робити... чорт я не можу на нього злитися за те що він не сказав... за те що він поїхав... але я ображена... що я мелю... тільки б з ним було все добре" - Олена не знала що вона зараз відчуває... це було змішане почуття.... не хотялося ображатися але ображалась... не хотіла злитися але злилась... хотіла вірити і вірила...боялась розлуки...було боляче..але й була радість від того що з ним все добре.. ну поки що... і надія на те що вже скоро він повернеться...
Олена відчувала що вона вимотана... за сьогодні і вирішела лягти спати... але для початку подзвонила діду й сказала що переночує у Валерії... до цього вона відправила смс Лері...
Коли Надія зайшла до кімнати подивитися як там Олена... вона вже спала... але всю нічь її турбували сни.. спала вона дуже беспокійно
ранком коли Олена прокинулася вся тяжість минулого дня знову навалилася на неї... коли Кульоміна зайшла на кухнюто побачила Надію..
- Оленочка доброго ранку сонечко... як ти себе відчуваєш
- Надія доброго ранку. відчуваю себе... нормально...
- дитино ну кому ти це говориш... я ж бачу що тобі погано... Олен давай ти чаю вип"єш чаю і послухаешь мене.. я дещо скажу тобі...
- добре а що за чай
- мій фірмовий ягідний.
- им.... натуральний?
- так
- я його люблю... - Олена говорила щиро але без ентузіазма. пила чай вона повільно все чекала коли співбесідниця почне розмову.
- Оленочка я бачу що тобі важко від того що віктор поїхав... я тебе прошу не злись на нього... я все таки не погано його знаю... і думаю раз він так зробив те що зробив значит так було потрібно... ти не турбуйся все буде добре.. і я дуже прошу не сумнівайся в його почуттях.
- я не сумніваюсь але... я все ще не повністю йго розумію.. хоча я знаю о так треба було раз він так зробив... - вздохнула Олена. - і мені просто...
- Олен я бачу як ви любиде один одного і бачила що з ним коїлося що ти поїхала.. він скучив... повір йому було дуже погано і я просто впевнена що тобі було так само... і я знаю що тобі погано... але коли він повернеться то ви будете щасливими... вам просто потрібно ще це витримати...
- я не знаю що мені робити? ну як я без нього?
- Олен просто живи далі вчися.. і чекай.. я знаю що чекати жахливо але... так потрібно... Олен якщо що я завжди поруч ... пам"ятай це...
- дякую вам.. знаєте якщо ви не проти я б до вас заходила..
- ну звичайно я не проти
- і ще ви заходьте до нас... я буду рада вас бачити
- ну звичайно, обов"язковою Олен знаешь я иеж дуже сумую за Віктором... він мені як син... Олен я дуже рада що він зустрів тебе.. він тепер такий щасливий... не знаю чи ти знаєш але в його житті було багато поханого.. після чого він замкгувся
- знаю.. я якось спросила у нього про його сім"ю і він мені все розповів.. жахлива історія... мені дуже шкода і якщо чесно... я не розумію його маму... ну та ладно... не мені її судити... зараз головне мені його дочекатися...
- Оленочка ти дуже мудра людина як на свій вік... знаешь ти будеш чудовою дружиною і матір"ю
- ой - Олена опчервоніла - знаєте я поки що про це не думала.. навіть про сім"ю.. хоча моя подруга шуткує що мі з віктором як дружина і чоловік
- а знаешь вона права... ви справді іноді себе ведете як сімейна пара... до речі Віктор казав що ти добре готуєш
- ну... з вами я не зравнюся...
- Олен а можно питання
- звичайно - Олена зацікавилася розмовою.. але в душі все ще грав ураган.. вона не позбавилася від вчорашнього котелля відчуттів... просто вона йому вірила... й відбросила вск крім своєї любові віри й надії на задній план...
- Олен а як часто тобі дозволяють так часто залишаться у Віктора... чи ти не говориш баькам..
- неочікуване питання.. розумієте мої батьки в Швейцарії вони вчені... і я живу з дідусем.. тому Віктор і просив вас що б ви мені сказали щоб я подзвонила дідусю.
так ось мама хнає що я зустрічаюся з віктором ... кои вона приїхала т дізналася про це в самий не підходячий момент. Вітя мене тоді до дому проводжав і коли ми прощалися мама нас і побачила... був скагдал ми з нею посварилися... вона була проти наших стосунків.. але Віктор її переконав.... батько не знаю взагалі нічого по телефону ми не стали йому розповідати... ну а дідусь... він дуже любить Віктора і не проти наших стосунків... йому навіть спокійніше коли я з Вітею...
- зрозуміло все...
- так і знаєте дідусь намагався допомогти нашим стосункам як тільки мін
- хороший в тебе дідуь
- так ... і знаєте мені мабуть вже час іти.. справді.. - Олена тяжко вздохнула... - я боюся за нього.. дуже боюся... і не знаю що сказати дідусю як пояснити де Вітя
- скажи правду... що йому необхідно було поїхати
- добре.. спасибі вам за все.. я до вас ще прийду... і ви до нас заходьте
- звичайно Олена допобачення
Олена обійняла Надію взяла свої речі і пішла додому
Олені не довелося довго пояснювати діду що Віктору мусив поїхаьти і що їй необхідно побути самій. Олена дуже довг боролася з тим ураганом всередині неї, але все таки Олена і її віра у Віктора беззаперечно перемогла.. так вона жалхливо сумувала... настільеи сумувала що не знала куди себе діти від всього цього.. але вона була трезво думаючою людиною і чудово розуміла що якщо просто сидути вдома і страдати то від цього час швидше не пройже і Степнов скоріше не приїде... тому вона ходила до школи спілкувалася з друзями і репетирувала... а таож дуже часто заходила в спорт зал грала в баскетбол... і про Надію вона не забувала частенько її навідувала... а вона в свою чергу заходила до Кульоміних... і як помітила Олена вони з йогодідусем подружилися.. іноді Олена сподівалася що це буде дещо більше... хоча відганяла цю думку від себе... але якщо б це бул саме так Олені було б спокійніше... адже все таки Віктор повернеться... і це був факт у которому Олена ні краплини е сумнівалася... і от коли він повернеться Олена точно знала що не відпустить його від себе більше ні на секунду... і вона хотіла щоб поряд з дідом була людина яка б турбувалася про нього... і зараз вона сподівалася що цією людиною буде Надія

karolinaДата: Среда, 12.08.2009, 18:54 | Сообщение # 165
Общительный
Quote (Галка)
я тебе прошу не злись на нього...

легко сказати(((

Quote (Галка)
і думаю раз він так зробив те що зробив значит так було потрібно...

потрібно кому? йому?

Quote (Галка)
але коли він повернеться то ви будете щасливими... вам просто потрібно ще це витримати...

мені б її впевненність........

Quote (Галка)
- Оленочка ти дуже мудра людина як на свій вік... знаешь ти будеш чудовою дружиною і матір"ю

це точно))) Кульоміна набагато мудріша за Третьякову)))) нажаль((((

Quote (Галка)
- Олен а як часто тобі дозволяють так часто залишаться у Віктора... чи ти не говориш баькам..

простеблась))))

Галочко, продка класна. Така мила сусідка - аж не віриться)))))) Сподіваюся, що вона допоможе Олені пережити розлуку з коханим. Але я все однак зла за Степнова((( Ррррррррр

Поиск:

Rambler's Top100
Создание сайтов в анапе, интернет реклама в анапе: zheka-master
Поисковые запросы: