Приветствую Вас Гость | RSS

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Зарегистрируйтесь, и вы больше не увидите рекламу на сайте.
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 12 из 12
  • «
  • 1
  • 2
  • 10
  • 11
  • 12
Модератор форума: Hateful-Mary, alisa0705, Скрытная, TomVJerry  
Одне серце на двох
ГалкаДата: Среда, 12.08.2009, 19:01 | Сообщение # 166
Живу здесь
Награды: 105
Статус: Offline
Quote (karolina)
потрібно кому? йому?

так треба
Quote (karolina)
мені б її впевненність........

це я тобы кажу все ок буде
Quote (karolina)
це точно))) Кульоміна набагато мудріша за Третьякову)))) нажаль((((
Quote (Галка)

))))
Quote (karolina)
Галочко, продка класна. Така мила сусідка - аж не віриться)))))) Сподіваюся, що вона допоможе Олені пережити розлуку з коханим. Але я все однак зла за Степнова((( Ррррррррр

дякую)))
ну не сердся на нього)

мечтать не вредно, вредно не мечтать...

ГалкаДата: Воскресенье, 23.08.2009, 00:42 | Сообщение # 167
Живу здесь
Девчонки простите что долго проду не выкладывала сюда... просто перевод очень туго ишел да и забот было много.

вже прийшла весна і Олена навіть звилася з тим що Віктора немає поруч ... але в її очах все ще читалася тоска, вона могла піти у свої рохдуми ... їй було важко але
вона продовжувала нормально жити ... звичайно без нього життя було не таким яскравим ... але все-таки фарби залишилися, так і надії на щасливе майбутні гріли її ...
хоча був день коли вона була тією Леной яка колись п'ять днів не може дозвонитися до свого коханого....
це був березень ...
Лена встала дуже рано ... і сказала дідові що сьогодні в школу не піде ... сказала що їй потрібно прогулятися ... і що б дід її нечекав сьогодні вона буде пізно ...
але під вечір позвонит йому ... що б він не переживав ....
Петро Ніканорич злякався тому що останній раз він бачив її в такому состоніі тоді після її приїзду ... і тому він не став заперечувати або сперечатися з нею ....
напевно він розумів що краще що він може зараз зробити це залишить її в спокої ... хоча він все ще не розумів чому така різка зміна настрою .. і як
тільки за Леной зачинилися двері він тут же подзвонив надії запитати у неї може вона вчора щось помітила в Леніна поведінці ...
Надія ж у свою чергу пояснила поведінку Лени ...
- Петро не переживай ... розумієш сьогодні просто у Віктора день народження ... напевно Лєна дуже хотіла привітати його ... і провести цей день з ним ... так що ти
не переживай ... дай їй сьогодні побути на одинці з собою ... вона хоч і дівчинка сильна ... але ж і їй потрібно коли небудь побути слабкою ... тому я майже впевнена
що вона зараз піде до будинку Віктора ... трошки поплачет ... а завтра все буде добре .. їй просто потрібна розрядка ... так що не хвилюйся за неї якщо що я
поряд буду ...
Надія була права у своїх припущеннях на всі сто відсотків ...
в той день у Віктора було день народження і так як ще на початку року Лена сподівалася що цей день буде особливим для нього ... для них ... було стільки планів ... а
його немає .. він невідомо де ... саме тоді Лена вирішила дати волю своїм слабкостям ... Лена прийшла у квартиру Віктора та просто сіла на диван і расплакалась ... вона
повністю себе відпустила... через час коли вона заспокоїлась ... Лена включила диск що виктор подарував їй на її день народження ... і коли вона його дивилась сльози потекли
знову ... напевно Лена цього і домагалася ... вона вирішила виплакаться ... а диск приніс океан спогадів і почуттів ... тому якщо б хтось побачив Олену то
мабуть не зрозумів ...
вона сиділа на дивані з очей текли сльози ... а на губах квітнула легка посмішка ... викликана щасливими спогадами ...
Після того, як Лена стала ранеткой ... вона часто свої емоціі викидала на папір ... вот и в етот вона вирішила таким чином всі переживання викинути на
папір ...

Одно сердце на двоих чувство одно
Кто знает может не правда оно
Наверное помнишь что я лиш твоя
Возможно узнаешь если пройдут года
конечно я верю в забытую любовь
И очень надеюсь вернешсся ты вновь
Ведь сердце все помнит не может забыть
Все чувства надежду обиду хранит
И может не смело ламая себя
я открылась для мир впуская тебя
Но если ты можешь прожить без меня
То и я без обиды вычеркну тебя
Забуду все то что хранила в душе
стану той что приходила во все
Но почему в груди больно стучит
наверное ето ты меня не хочешь отпустить

Лена боялася своїх думок ... вона не хотіла сумніватися у Віктора ... і тому їй стало соромно за такі свої думки ... але вилив їх набумагу ... її впевненість в
тому що Віктор повернеться стала сильнішою залишилося тільки чекати ...
що вона з успіхом і робила
а незабаром прийшов кінець року екзамен ... час просто летів... і коли до випуску залишилося зовсім трошки ... лена згадала що в листі Віктор обіцяв що на
випускному вони будуть разом ... і тепер вона щодня ходила до Віктора додому ... сподіваючись його там застати ...

перший час після відїзду Олени Віктор просто не знаходив собі місця ... і рятувала його тільки робота ... та вечірні розмови з Леной ....
но вот до приїзду Олени залишилася тиждень ... Виктор як завжди сидить у себе вдома чекає коли Лена позвонит (сам він не дзвонив щоб не переривати репетиції) ... на годиннику було вісім вечора і степової знав що з хвилини на хвилину Лена позвонит ... але разом телефонного дзвінка роздав дзвінок у двері ... ето дуже здивувало Віктора так як гостей він не чекав ... у пертра Ніканорича н севодня був, до Надії заходив п'ять хвилин тому, з Расказовим недавно розмовляв по телефону ... а більше і не було кому прийти .... Віктор не поспішаючи пішов до дверей і відкрив її .... перед ним стояла дівчина років двадцяти ... вона була дуже схожа на одну людину але Віктор ніяк не міг зрозуміти на кого ж ... через пару хвилин він опомнись І закличеш її зайти.
- Проходьте. а ви хто? і до кого прийшли?
- Здравствуйте
- Здрасти
- Мене звати Яна Простова. я б хотіла бачити Степнова Віктора Михайловича.
- Він передвамі. що ви хотіли?
- Ето довга історія може давайте ви прідложіте мені сісти і я б не відмовилася від чаю.
- Сміливо. ну проходите в кімнату я швидко і знаєте в мене сьогодні ще справи еть тому я б вас попросив з розмовою не затягувати і викласти все на пряму.
- Звичайно звичайно. - Сказала девшка і пішла в указуную кімнату ... а Віктр швидко зделали чай к щастю чайник був кепечоній
- Ось прошу - Сепнов подав нежданой гості чай, сам він не хотів чаю ... почему то ето Яна його насторожує.
- Віктор ... а може давай на ти?
- Ні.
- Ну на немає і суду немає
- Яна простите не знаю по батькові
- Кіріловна
- Добре Яна Кіріловна я вас дуже прошу выкладывайте что у вас там ... я вже сказав що у мене ще справи.
- Добре добре так вот пнімаете ...
- Коротше - виктор знав що веде себе не зовсім красво але ... ето дівчина його дратувала і він чуствовал кауют опастность від неї
- Віктор я прийшла потім що б сообщщіть вам кое что ... ну для нанчала я хочу сказати що я ваша сестра по матері і прибула сюди з по прозьбе мами ... вообщем вам прийдеться поїхати зі мною ... унее великі проблеми їй потрібна ваша допомога ... розумієте я ....... не жила з нею батько мене забрав коли мені було два роки ... тому я її не знаю ... і знаєте як .... вообщем наверное ето жахливо але до неї я нічого не відчуваю ... то що я знайшла вас ето уже не мало .. на етом я тільки скажу що вам потрібно їхати до Сибіру точну адресу тут - Яна простягнула Віктору папірець - ну и наверное все ... ах да вам там потрібно бути через п'ять днів ... ну максимум тиждень ... удачі вам довіданіе .- Простова встала з дивану і пішла. а Віктор так і залишився сидіти перетравлювати інформацію ....
"так як .. чорт да плевать не поеду ... не хоче вона матері допомагати мене знайшла ... додумалися ... що ж робити що ж робити ... так тиждень ... може ... може я ще успею Олену зустріне ... мені потрібно їй все обьяснить ... мені таки потрібно до неї поїхати ... може нарешті що небудь пойму ... вага поїду ... правда туди їхати довго так і зв'язок там врядли какая нибудь есть ... Ленка як же мені не хочеться від ТЕБ їхати "- Віктор ще провів неокторое час в роздумах ... він так боявся їхати ... і вирішив поки не хвилювати Олену і нічого їй не говорить ... його роздуми перервав дзвінок на етот раз телефону і звони звичайно ж Лена ... завдяки їй він зміг отвлечтся ...
все було добре і Віктор нд для себе вирішив ... але через два дні після цього інцидента вранці знову подзвонили в двері і ето знову так була його сестра ... на цей раз вона повідомила що їхати потрібно негайно ... вона багато говорила ... Але крім того, що мама хвора і що плюс до етму у неї сильні неприємності Віктор больше и не понял ... він розумів що не залишить її і вирішив їхати ... але думка про те, що він так і не побачити Олену викликала різку біль ... до того ж Яна сказала что уежает він як мінімум на два мемсяца ... Виктор швидко збирався думав подзвонити Лене але не зважився він знав що не зможемо їй нечег сказать ... і він знав що просто ехватіт духу сказати що він уежает ... и уежает на довго ... він відчував себе жахливо але зараз якби він почув її голос то просто би дав задніх хід ... поетому было решено написать писмь.... писав не довго ... намагався не говорю правду але в той же час не водновать її ... і вибачитися так як знав ... что ети пару днів поки вона не приїде і не прочитає його пісьмл буде сума сходити .... Віктору не хотілося робити їй боляче ... але як по іншому .. як сказати по телефону що вони скоро не увідяться .. так він би видав себе голосом в першу хвилину .. він би не дотримав той круговорот емоцій що переповнювали його .... і він точно знав що його емоціі передадуть Лене ... а етог НЕ льзя було допустити ... в листі він спробував извените за все те, що їй прийдеться пережити .... хоча знав .. що його слова нічого не змінять ... лист передав Надії ... просто попросив нічого його не запитувати ... сказав що так треба і пішов ... і тільки він знав що кожен крок віддавався глухий болем в серці .... адже це був крок від неї ....... і можливо ... що вона його не простить ....... Прехав в пункт призначення Віктор відразу ж пішов з лікарні до матері він ще не знав що точно буде робити ... і главноебудет він з'ясовувати що то ... йому так
не хотілося копатися в минулому ... особливо тоді, коли є реальний шанс на щасливе бдущее .. але прошлое не іщезает беследно ... а головне воно обьявляеться
в самий не подходящее момент ...
в лікарні виктор відразу знайшов свою маму ... вона повернула собі прізвище Стевнова що не зовсім сподобалось Віктору по кільки все таки він щита що раз вона
пішла від батька то жити під його прізвищем просто було не красиво тим більше при тому, що після відходу вона відразу повернула собі дівоче прізвище ...
Віктор довго розмовляв із лікарем ... і після довгої розмови зрозумів тільки що у матері серйозна юлезнь і потрібна пересадка спинного мозку ... Виктор
який все таки годував кое які синовскіе почуття поетому не зміг відмовити і дав свою згоду ... його звичайно ж предупріділі что ето досить таки не
проста оперція а не проста тим, що після неї потрібно довго востанавліваца ... після розмови з доктором Віктор все ж таки зайшов до матері.
- Здраствуй - привітався Віктор з Антоніна Сергіївною
- Добрий день синку - на етіх словах Віктора звичайно ж пережернуло але він нічого не сказав.
- До мене приїхала Яна і сказала що тобі потрібна допомога.
- Да Вітюш я серйозно хвора ... - Вона говорила таким турботливим голосом ... Виктор ніяк не міг зрозуміти що чули в її голосі а потім зрозумів ... вона говорила
як мама що просто якийсь час не бачила своєї дитини ... и ето определенно напружувало його ... але сказати їй що то різке не міг ... задля її здоров'я
фізичного а ніяк не морального Віктор не боявся сказати правду просто знав ето не лутше час для з'ясування стосунків.
- Я про твоє здоров'я вже знаю. Яна что то говорила что у тебя крім цього є проблеми я б хотів знати что ето ха проблеми ... і я прошу вже расказать мені про
них так як потім я навряд чи буду в змозі їх вирішити
- Синку ето не обьязательно .. непотрібно нічого давай просто поговоримо .. як батько.
- Він помер одразу після Олі
- Оля бідна моя дитина ... і батько ... і як ти сам з усім впорався
- Ненадо вот етого я дуже прошу ... лутше говори що тут у тебе ....
- Ні син пойми я правда про батька не знала ...
- А про Ольгу знала?
- Так знала ... але не змогла приїхати допомогти
- Ти знала що ми тебе шукали? - Віктор був шокований ... він шкодував що запитав ...
- Так.
- Все говори що тут у тебе-як він себе сдердівал був велике питання адже получаеться що коли їм так потрібна була її допомога вона не приїхала не змогла ... а він
за першим її покликом едіт к черту на кулічкі ... кидає все .. робить боляче самому дорогому і коханій людині ... Степової попробывал все ето забути .. вже
нічого не змінити ... да навіть якщо б він і знав що вона так себе повела ... то, швидше за все все одно б приїхав ... що б не бути схожим на неї ...
- Синку мій теперішній чоловік з яким я розвожусь ... обвіняеться в каком то пріступленіі мене хочуть теж посадити як сручасніцу ... але я чесно ні в чому не
брала участь ...
- Ясно ... ладно відпочивай досвіданье
- Син ти куди
- В міліцію розбиратися. кстате тебе там знають як Степнова чи ні ...
- Да
- Зрозуміло - виктор не дочекавшись її відповіді швидко пішов ... занадто багато було впечетлеій .. але він вирішив не давати волю почуттям зараз було головним
зберегти тверезий і холодний розум ... головне швидко вирішити всі пробелеми і потім розібратися ще з однією справою ...
на вирішення питання з міліціейпошло більше місяця ... за ето час була підготовлена операція з пересадки спинного мозку ... і з надзвичайною іронією долі
Виктор ліг на операционний стіл у свій же день рожденья ... він цього нікому не говорив а ось пам'ятала ли об етом його мати він так само не знав .. за весь місяць вони
мало спілкувалися .. Віктору було важко з нею говорити так як вона часто згадувала що то з минулого про то чт какоц вони були хорошой сім'єю ... коли
починалися такі розмови Степной намагався переветі тему чи просто уходил ... а так само він до сих пір так і не разу не сказав їй "мама" ... а вона вперто
зверталася з ним так ніби етіх років не було ... а так само з її боку не було жодного інтересу до його теперішнього життя ...
може хтось би засудив Віктора за те що він не питаеться ніяк налагодити відносини з рідною матір'ю ... але він не міг ... так може говорила образа а может и что то
інше ... але зараз він чітко розумів що тепер коли він стільки пережив мати йому не була потрібна .... да зараз вона потребувала його допомоги .. і він буде
поруч поки в етом буде необхідність але не більше ... все таки їхні шляхи розійшлися ...
Операція пройшла набагато лутше ніж очікувалося ... і Віктору на реабілітацію вистачило двох тижнів .. в той час як Антоніна Сергіївна приходила в себе амного
довше і все ето час виктор допомагав їй .. від думок про з'ясування відносин Степной відмовився .. ето б не призвело ні до чого доброго ... і тому він її
простив .. за все ... і тепер просто допомагав ... але як і він вона не расказывала про себе .... бачу що спогади про минулому житті роблять Віктору боляче вона
вирішила більше про неї не говорити.
ст один день вона повідомила Віктору що після виписки едіт до одній людині ... і Віктор вкотре переконався що потрібен він був тільки для допомоги не
більше ... хоча на більше він і сам був не готовий ... уже в середині червня Антоніна майже оклемалась та Віктор згадавши про одному своїй справі яку він повинен
зделать до кінця місяця що б успетьк Лене на випускний вирішив їхати .. залишивши матері Контакна телефон та адресу на всяк випадок ... і за весь час що він
пробув в Сибіру Яна жодного разу не приїхала ... нехай він допомагав матері тільки з почуття обов'язку ... але він допомагав ... і просто не розумів як та змогла відмовити ...
можливо в ній було занадто багато від матері .... яка так же всю жизнь відмовляла в допомозі ...

Сообщение отредактировал Галка - Воскресенье, 23.08.2009, 00:53

ГалкаДата: Среда, 26.08.2009, 18:15 | Сообщение # 168
Живу здесь
Віктор відразу після того як Олена поїхала до Пітера відкрив собі візу ... і зараз вирішив скористатися нею ... переліт був довгим ... Віктор уже кілька варіантів придумав як би поговорити ... але йому здавалося що всі вони жахливі ... позитив був тільки в тому що він знав точний адресу і не треба було нікого шукати .... Приземлилися вони ввечері, але не пізно на годиннику було сім годин ... тому Віктор вирішив не чекати відразу ж пошол за адресою
Двері йому відкрили досить таки швидко. Він тільки хотів привітатися але йому не дали навіть рота відкрити
- Віктор?! Ти?
- Добрий вечір Веро Миколаївна. Так це я
- Та що ти тут навіщо? А Лена знає ... ти ж відїжджав куди?
- Ой .. знаете це дуже довга історія.
- Я не поспішаю.
- Добре я все розповім тільки в кратце
- Ну може ти пройдеьшь
- Спасибі
Вони розташований на кухні і Віктор пояснив що він поїхав в Себірь допомагав хворій мамі, вирішував деякі проблеми. А сюди пріхал для того що б поговорить з батьком Олени.
- взагалі вона пішла на поправку ... і скоро я поїхав прямо до вас.
- А вона може.
- Віра Миколаївна ... моя мати егоїстка чистої води ... так, не гарно так про маму говорити але знаєте вона нас кинула .. коли ми її шукали тому що потрібно було допомогти моїй сесетрі їй теж пересадка була потрібна ... та вона не приїхала ... а я їй потрібен був тільки для вирішення її проблем ... так що все добре .. до речі вона сказав що їй є куди поїхати. Так що ви не переживайте
- Ой побач .. а твоя сестра вона ...
- Померла
- Пробач...
- Та нічого знаєте звик уже. Так скажіть а Микита Петрович коли буде?
- Він скоро має прийти. А ти твердо вирішив?
- Так. Знаєте я хочу Олені пропозицію зробити ... проте, мені не хочеться що б вона стикалася з несхваленням батька .. тому спочатку я хочу сам з ним поговорити
- Віктор знаєш хоч лене було дуже не просто ці місяці але ти правильно все робиш.
- Я знаю ... я не хотів шоб Олені було боляче але ... повірте по іншому ... не вийшло .. а зараз якщо я їй подзвоню то просто не зберуся з думками... краще я все вислухаю коли приїду ...
- Я тебе розумію ... доречі знаєш після того, як ти поїхав ми з леною стали ближче ... вона мені багато розповіла ... і ось вона щось згадувала про подарунок на її день народження в чому ж полягає той диск. І що ти зробив два таких ... і ви і з собою носити ...
- Так це правда.
- І він зараз у тебе?
- Так звичайно
- А можна мені го подивитися ...
- Еееее ну дмаю так ... чому б і ні - Віктор дістав диск з сумки і віддав Вірі Миколаївні. - Ось.
- Спасибі ... я думаю ти захочеш з моїм чоловіком поговорити на одинці а я тим часом подивлюся диск.
- Добре
- Ти десь зупинився?
- Ні
- Це ти даремно. Зараз зателефонуємо у найближчий готель і візьмемо тобі номер на три дні. А то що то мені підказує що з моїм чоловіком буде важко.
- Спасибі вам.
Поки вони залагоджувати справи з готелем прийшов Микита Петрович. Віктора почав трохи трястися .. «Прям як пацан Степов зберися.»
Віра Миколаївна пішла зустрічати чоловіка в коридор. від туди і долинули її слова
- Микита у нас гості. Я прошу вислухати цю людину без істерек ... спокійно добре?
- Ну вже ти ще скажи що я часто психую.
- Все одно пообіцяй мені що ти дослухаєш його до кінця і не виженеш поки не поговориш зі мною
- добре обіцяю. Ну і що до нас за гість.
- Він на кухні. Іди туди а я у вітальні буду.
Віктор чув що наближаються кроки і швидко підвівся з стільця що б зустріти Микиту стоячи.
Коли Микита зайшов на кухню то він дуже удевілся гостю який там стояв
- Віктор Михайлович?! А ви тут що робите.? Що то з Оленою.
- Микита Петрович здраствуйте - «чорт він мене пам'ятає ...» - ні з Оленою все в порятдке - «ну я на ето сподіваюся ... інакше просто не пробачу собі» - я приїхав що б поговорити з вами.
- А ну добре. Ви сідайте. А про що розмова.
- Її .... Ну зараз ви все зрозумієте.
- Віктор Михайлович ви мене лякаєте ... може кави?
- Ні спасибі. І кажіть мені Віктор Вітя ...
- Добре і ...
- Так вотНікіта Петрович я приїхав що б свамі поговорити .. що б потім не було не домовок
- Ну про що ви?
- Микита Петрович. Я хочу сказати що дуже люблю вашу дочку. І хочу бути з нею завжди ... розумієте ми вже певний час зустрічаємося ... Олена не знає що я тут ... розумієте .. я б хотів зделать їй пропозицію ... але пощітал що для наало потрібно поговорити з вами що б Лена потім не переживала ...
Після етих слів в кухні виникло мовчання .. воно обтяжувала Віктора ... чере какоето час Микита сказав.
- А ви хоч розумієте що робите ... вона ж ваша учениця ...
- Колишня я вже давно не працюю в школі
- Відколи
- З жовтня ... як тільки зрозумів як люблю вашу дочку
- Але ви старший за неї .. скільки вам?
- Вже 31.
- А їй лише 17 .. ви хоч розумієте ... у вас же зовсім різні інтереси різні погляди на життя ... ви будете їй в тягар я так розумію ви сім'ю хочете .. ви хоч розумієте що ви її цим обтяжите ..
- Так ви праві я дійсно хочу зробити лене пропозицію ... але знаєте вона доросла не по роках
- Так їй гуляти треба ... ви вибачте але я проти ваших стосунків.
- Але прислухайтесь
- Немає і я вас прошу оставте Олену впокоя. А тепер До побачення
- Микита Петрович ... я вас розумію .. але послухайте ... ми з вашой дочкою дуже любимо один одного ... і я приїхав лише тому що поважаю вас ... і тому що розумію що залишати такі проблеми на Ленку НЕ можна ...
- Ви мене не почули .. я сказав До побачення. - Спокійним тоном сказав Микита.
- Мені дуже шкода що ви так вважаете ... але я не відмовлюся про Лени .. вибачте ... я буду в місті ще три дні точніше на третьому уїджаю .. якщо ви хочете давайте завтра ще раз зустрінемося і поговоримо.
- Ні. - Віктор встав зі стільця і пішов.
Микита ж пішов повідомити дружині про нахабства гостей. І що він бачить. Віра сиділа в кімнаті і щось дивилася на компюторі вся в сльозах і щасливою усмішкою
- Що з тобою?
- Я дивилася диск що мені дав Віктор. А до речі де він?
- Пішов - холодно сказав Микита. - Так що за диск.
- Його ВІктор лене на день народження подарував. Там всі їхні стосунки ... і відео з його сюрпризом ... Микито ето так красиво ... нашої дочки неймовірно пощастило ... а чому він пішов?
Ти що вигнав його? Як ти міг ... я тебе просила його вислухати .. і без мене не робити ніяких рішень. Микита сядь подивися етот диск .. і я тебе прошу зауваж яка Лена щаслива ... а завтра ми поговоримо.
- Ти що все знала?
- Та ще з того часу як поїхала в Росію, восени ... і я сама була проти але поки не побачила як він до неї ставитись .. які вони красиві разом ... та коли я почала розборки .. Віктор відправив лену спати і сам зі смной поговорив .. а потім всю ніч просидів поруч з Оленою ... та й Лена .. зрозумій вона не підліток .. вона вже доросла .. НЕ боїться відповідальності ... да вона сама того не помічаючи веде себе як дружина ... а ти б знав зі скількох колотнеч Віктор витягнув нашу дівчинку .. виючий я пішла телефонувати Віктору ... завтра поговоріть .. він не може тут довго перебувати йому ще треба встигнути на випускний Олени. А літак приземлитися о третій годині того дня ... так що завтра ви поговоріть.
Звичайно Микита був в шоці від диска ... і погодився ще раз вислухати Віктора.
Наступного дня Віктор прийшов рівно о назначіній годині
- Здраствуйте спасибі що погодилися ще раз зі мною поговорити.
- Здраствуйте. Віктор у вас є п'ять хвилин що б переконати мене що вам з Леною потрібно бути разом.
- Микита Петрович. Я не можу вас в чомусь переконувати я можу пообіцяти що буду оберігати Лену .. вирішувати всі її проблеми .. бути поруч сней .. я постараюсь зделать все що б вона була щасливою ... я згоден відпустити її як тільки вона мені скаже що не любить мене що їй потрібен інший і вона його зустріла ... я не буду хвататся за якісь соломинки ... я її дуже люблю ... і буду радий якщо вона буде щаслива .. та мені буде погано .. звичайно я буду нудьгувати ... але мені важливо що б їй було добре ...
- Знаєш Віктор ти мене переконав ... добре я згоденн на те що б ви були разом але якщо ти їй зробиш боляче ...
- Я буду все робити що и такого не сталося. - В цей час до кімнати зайшла Віра
- Ну що там у вас
- Все нормально дорога.
- Я дуже рада. До речі Віктор тримай - вона віддала диск .- до речі Віть я говорила з Оленою вона дуже найдіється що ти будеш на випускному.
- Я намагтимусь встигнути. Спасибі вам
- Удачі тобі і щастя вам. Олені привіт від нас.
- Обовязково Віра Миколаївна. Я піду .. спасибі вам за все.

ГалкаДата: Пятница, 28.08.2009, 13:15 | Сообщение # 169
Живу здесь
Ось і настав випускний ... всі одинадцятикласники готувалися до цього дня... в минулому були уроки, еказмени, розбіжності з учителями .. попереду їх чекало

майбутнє ... у всіх сьогодні був святковий настрій ... звичайно з краплинами смутку адже шкільних днів не повернути і було дуже шкода ... настрій хороший був у всіх

крім Олени ... у неї не було ніяких сил і бажання святкувати ... хотілося просто лежати і нічого не робити.
"він не приїхав ... але ж обіцяв ... що ж це таке то а? і що мені тепер робити? невже він обдурив ... ні не міг ... він просив довіряти йому ... і я спробую .. .
може в нього що щось сталося ... ну коли, коли ж він приїде .. жити в невіданні просто невиносимо ... "- це було сім ранку ... кульоміна лежала у себе в ліжку
і їй не хотілося кудись йти щось робити. з роздумів її вивів телефонний дзвінок
- Алло.
- Донечка привіт.
- Мама привіт. - На автоматі відповіла Олена.
- Я тебе не розбудила
- Ні мам я прокинулася
- Що ти робиш?
- Нічого лежу
- Як лежиш? Лен сьогодні ж випускний.
- Та я знаю що випускний ... але мам я не хочу щось святкувати кудись йти .... схожу отримаю атестат і виступлю з дівчатами: що б не підводити їх
- Що? ти що не хочеш іти на свій випускний Лена ну що ти справді.
- Я нічого не хочу мам ... залиш все одно ти не переконає мене.
- Лен що сталося?
- Та в тому то й справа, що нічого. він обіцяв приїхати і що випускний сьогодні а його немає
- Лен ти любиш його?
- Мам ну звичайно ... якби мені було б плювати я б що мучилася б так да? мені було б зараз так боляче?
- Леночка донька ... ну почекай ... ну якщо ти його любиш то довіряй ... Лен я побачила, як він на тебе дивиться .. ну не забувай що в мене була радість подивитися

на ваші стосунки ... так що ще не вечір Лен ... ну вір що він приїде ... і до тогож ну а раптом так обставини склалися що він не зміг і приїде приміром
завтра те що невже ти його не приймеш?
- Мам ну прийму звичайно ... я ж жити без нього не можу але мам ... він же обіцяв бути сьогодні ...
- Лєна ну тобі не знати що таке життєві обставини.
- Я знаю що це таке.
- Ну от бачиш ... Лен розумієш я впевнена в тому що Віктор скоро повернеться може не сьогодні ... але обьязатьлено він прийде ... а тобі просто треба жити як ти
жила ці месаци ... так що ти зараз встаєш і починаєш до випускного готуватися.
- емм......
- Все я сказала, У тебе плаття є?
- Ні, я не купила ... хоча якесь то було. Лера мене як щось примусила вбратися.
- Якесь не підходить ... то дай мені номер твоєї Валерії
- Навіщо
- якщо прошу значить треба ...
- Ні мам ну не треба ...
- Ти повинна бути сьогодні красунею ...
- Для чого?
- Все я сказала це не обсуждаеться. ну а для чого так ето просто для нас з татом.
- Я чекаю номера ..
- Ладно записів все одно ж не залишиш мене в спокої. 80 **********
- Спасибі ... все давай іди приведи себе в порядок. - Сказала Віра і поклала трубку. поки Олена встала умиласьі переодягнулася. Вері Микола подзвонив Лере і
попросила про допомогу. і сказала що Олена не хоче іти на випускний ... і ще розповіла Лере про те що сьогодній приїзд Віктора, Віра просила ні про що її не

розпитувати .. і Лєра з повною готовність зголосилася допомогти. за годину в квартиру Кульоміних подзвонили і це була Лера .... яка без всякого пояснення
схопила Олену і повела її готуватися до випускного ...

ГалкаДата: Понедельник, 07.09.2009, 00:16 | Сообщение # 170
Живу здесь
А Віктор тим часом чекав коли ж літак злетить. і думав як все поямнити Олені ... захоче вона його взагалі слухати. Віктор боявся, що не зможе
подивитись їй в очі знаючи скільки вона всього пережила ... але з іншого боку він боявся не побачити в очах тих вогників що завжди там горіли ... напевно найважчим для нього було пережити переліт .. коли треба сидіти на одному місці коли від тебе нічого не залежить. але ось і посадка ... Степов швидко їде додому ... все
таки негоже в такий день в спортивці перед коханою з'явиться ... з аеропорта їхали довго Віктор про себе проклинав ці московські пробки .. і дороги ... але все-таки
десь в пять шість годин він вже підходив до школи .... музика Ранеток звучала в шкільному дворі .. Віктор дуже зрадів коли почув такий улюблений звук
бас-гітари ... хвилин п'ять він стояв перед воротами в нерішучості ... Та почув голос Ані вона говорила що Ранетки зіграють останню пісню ... і співати буде
Олена ... вирішивши що пора ... Сетпнов обійшов школу так ... що б Лена його не бачила поки вона співає ...
зазвучали перші акорди пісні ... ось Олена почала співати: Я помню то мгновенье
как плакал дождь осенний
я зерегу любовь
ты слишеш
я сберегу любовь.
Обнеми меня
збереги меня
только не молчи
слишеш не молчи
обнимеми меня
сбереги меня
без твоец любви
нам не попути
возьми мои желанья
мечтою стань и явью
знай я дишу тобой
ты слышеш я
сберегу любовь

Віктор слухав пісню із завмиранням серця .. в такому улюбленому голосі зараз було стільки болю, страждання ... звісно ж, він не міг зрозуміти як тяжко їй було ... але міг собі уявити .. тому що кожен день всі думки були тільки про неї .. він не знав, що сказати, що зробити коли зараз вона спустити ... зрозуміло було тільки одне що якщо вона його прийме він більше ніколи не зробіть їй так боляче ... тепер він буде ще більше дбати про неї ... він зробить для неї все ..
музика підійшла до завершення ... в адресу дівчат пролунали бурхливі опдески ... вони вклонилися і вирішили іти зі сцени ... Віктор приготувався до того що зараз буде ... хоч і тремтіння в колінах була відчутно...
весь виступ Лена шукала рідні очі в натовпі ... але їх не було ... "так Кульоміна спокійно ... що там мама говорила ... все буде добре .... просто він не зміг ... ну нічого він вернеться ... Олена не розкисати .." в останні пенсію вона вклала всі почуття що мучили її останні пару місяців ... коли вони спускаліс зі сцени Олена дивилася собі під ноги .. але відчувала що поруч з нею йдуть дівчата ... але в якийсь один момент вони відстали а Олена так і продовжила йти поки з кимось не зіштовхнулася ... не піднімаючи очей вона вибачилась але чиїсь руки лягли їй на плечі ... піднявши голову ... вона побачила їх ... очі що вона так довго шукала в натовпі ... в середині все перевернулося ... це був він .. він приїхав ...
по Лененому обличчі неможна було нічого зрозуміти ... але в очах її Віктор зауважив шок .. і радість ... і цього йому було достатньо .. не кажучи поки ні слова Віктор пригорнув до себе Олену і міцно обняв ... через кілька хвилин він видавив з себе ...
- Більше ніколи не залишу - говорить йому було важко тому що незрозумілий ком застряг у горлі ...
- Приїхав ... не відпущу ...
- Кохаю... пробач за все
- Пробачила ... - Віктор трошки на якісь міліметри відсторонив від себе Олену ... і поцілував .. ніжно, обережно вони так скучили одне за одним ... що могли вічно тут стояти і цілуваться ... зараз не було нічого ні людей що дивилися за ними ... ні часу який вони раніше так хотіли прискорити... залишилися тільки вони вдвох ... а з ішими проблемами вони ще разберуться
у обидвох була каша в голові .. ні один толком нічого не розумів .. але й ні один з них не хотів переривати цей солодкий ... довгоочікуваний поцілунок ...
Віктор не знав як далі буде пояснюється, що говорити ... але головне вона простила ...
Лена ж не знала чи хоче вона чути його пояснення .. але головне він приїхав ...
Ще якийсь час Олена і Віктор простояли на шкільному подвір'ї обійнявшись ... а потім не кажучи один одному ні слова взялися за руки і пішли ... їм не треба було домовлятися куди вони йдуть ... хотілося побути тільки вдвох ... там де їм ніхто не завадить ... і звичайно ж це була квартира Віктора ... їх квартира ... тому що для Олени вона вже давно стала домом ... йшли всю дорогу мовчки кожен насолоджувався присутністю один одного і в той же час боявся того що буде далі ... адже попереду була найскладніша частина порозумітися ... боялися цього обидва ... але чому не могли зрозуміти ... Лена давно для себе вирішила що простить його .. а точніше прийме що б він не говорив .. причини вже не важливі .. адже він повернувся але все одно розмова її лякав ... а Віктор боявся що ось зараз він все розповість і Олена відвернеться ... боявся що за такий час її почуття могли померти ...
Зайшовши в квартиру так само без слів ще раз кинулися в обійми один одного ... адже хто знає чи зможуть вони ще раз відчути це вже таке рідне тепло коханої людини ....
Віктор підхопив Олену на руки й відніс до кімнати .. тільки зараз помітив яка вона гарна
- Олен ти прекрасна ... - Віктор говорив здавленим голосом .. від того напруження що було всередині його ...
- Спасибі ..
- Олен мені потрібно все тобі обьяснить ... Леночка - Віктор посадив її на диван і сів поруч з нею на підлогу. - Леночка ти прости мені, що я ось так поїхав .. і називай мене боягузом але я б не зміг тобі по телефону сказати що я їду на не зрозуміло який час ... ти б обовязково запитала мене куди і навіщо а брати тебе з собою я б не зміг ... прости .. Олен зараз я все розповім .. за два дні до того як я поїхав до мене прийшли ... як потім виявилося це була моя сесера по матері ... вона сказав що мамі потрібно допомогти ... але я розраховув виїхати після того, як тебе зустрів .. але потім вона прийшла ще раз .. до речі вона дуже не приємна людина .. отже довелося терміново їхати .. у мами були проблеми зі здоровєм .. їй робили пересадку спинного мозку .. і я був донором ... потім за нею потрібен був догляд ... і в неї були інші проблеми ну ... я все вирішив ... тепер все добре
- А де вона .. і ти що пробачив її - тихо запитала лена
- Не знаю вона сказала що до когось там поїдить .. я не питав так само як і вона ..
- Ви що не помирилися
- Ні
- Ти не зміг пробачити
- Їй не потрібно було моє прощення ... вона мене шукала тільки для того що б я їй допоміг
- ти це знав?
- Та з самого початку .. але мені не хотілося бути таким як вона .. адже зясувалося, що вона знала що Олі потрібна допомога але не приїхала.. ось так… ну ладно .. це не важливо…
- як не важливо… - Лена була в шоці від почутого вона ніколи не думала що у нього мама така егоїстка
- Лен я поїхав для того що б розібратися. але я нічого не з'ясовував.. Ми рідко з нею розмовляли.
- як це
- а так.. я звичайно залишив їй свої координати на всякий пожежний. але щось мені здається що це була крапка. минуле більше не вернеться. а майбутнє. може бути прекрасим
- чому може
- Тому що мені потрібна твоя відповідь – сказав Віктр.. голос все так само був здавленим. – Лен ти вийдеш за мене? – такого питання Лена ніяк не чекала. але вона не сумнівалася в своїй відповіді. просто ніяк не могла виголосити її.. якийсь ком підскочив до горла..
- Олен звичайно це напевно не місце і не час для таки питань пробач. - Віктор справді не думав робити їй пропозицію так. але слова самі вирвалися
- звичайно я згодна Вітю.
- ти мене пробачила за те що я так виїхав. – Віктор який за весь час разгововора так і не підняв погляд з підлоги тепер дивився на Олену
- звичайно ще тоді.
- Спасибі – глухо сказав Віктор. І поцелував Олену . – а ти упевнена у відповіді.
- Степнов. я і обідитися можу
- Ленка.. Я на тебе не заслуговую.. ти найкраща. - сказав Віктор і знову поцілував.
- Віть лише ось..
- що сталося.
- Віть ну мама ж знає про нас а тато ні. з ним буде важко.
- а ось за це не переживай. Лен так як я змусив тебе дуже сильно переживати. то я вирішив зробити хочь щось, що б тобі було приємно. і потім ти не мусила це переживати
- не зрозуміла Віть ти що зробив? - Насторожено запитала Лена.
- Лен пару днів назад я вилетів до Швейцарії і там бачився з твоїми батьками
- і що?
- я говорив з твоїм батьком. Олен він не проти наших стосунків. І він знає що я збирався зробити тобі пропозицію. можна сказати все влаштовано.
- правда! Вітя ти молодець. а то я правда не знала як буду все розповідати. ти мене врятував
- Леночка.. сонце.. я рад що зміг зробити хоч щось правильне. До речі твоя мама диск наш дивилася
- ти їй диск дав? Так стоп. мама знала що ти їдеш додому?
- та а що?
- і чому вона мені не сказала. Віть я ж вранці розкиснула по повній. я все чекала чекала.
- ну пробач що змусив так довго чекати.
- але тепер ми завжди разом будемо?
- звичайно. не сумнівайся. - Степнову трошки набридло розмовляти і він як би в підтвердження своїм словам поцілував її. але вже не так обережно як до цього а страсно. навіть по-господарськи. ну звичайно тепер вона його наречена. і цього не може змінити нічого.
Відразу після випускного Олена переїхала жити до Віктора. Ні папа ні тим більше мама не були проти її рішення. Кульоміна правда боялася діда залишати одного але.. Як виявився про Петра Ніканорича є кому поклопотатися. опіку над ним узяла на себе Надія, чому Олена була дуже рада.
Літо пролетіло досить таки швидко... велику частину свого часу вона проводила з Віктором... але н забувала готуватися до вступу в снегинку ну і звичайно ж репетиції... а Віктор... ну звичайно ж в спорт-комплексі Гуцулова він більше не працював... і був тому навіть радий... так як приходити і бачити зухвале обличчя Гуцула не хотілось... до того ж всі окрім нього віднеслися з розумінням до його відїзду (хоч і прічини не знали) а Ігорь Гуцулов весь час видавав якісь жарти підколи при кожної їх зустрічі... але без роботи Степнов не залишився... все ж таки він був не поганим тренером по баскетболу і його запросили тренувати баскетбольну команду вони звичайно не були знаменитою командою... але Степнов з них обіцяв зробити переможців... що в досить швидко у нього і вийшло... але окрім його тренерської карери він ще встигав допомагати Петру Неканоричу з новим фантастичним романом, доречі в написанні ціеї книги також брала участь і Лена. часто було таке що кульомина із степновим увечері сідали за ноутбук і описували якісь сцени, розмови.... і разом у них досить не погано виходило... хоча Олена не зраджувала собі і в снегинку поступила звичайно ж разом з Ранеткамі.. але тепер Петро Никанорович і Степнов все жартували над нею "Все ленок тепер якщо що можеш сміливо в письменниці записуватися". самі Ранетки тепер частенько виступали на різних заходах і в Женькином кафе... навчання хоч не було легким але дівча справлялися....
що ж касаїться Олени і Віктора... ну їх вже сміливо називали сім'єю а Олену девчонки-ранетки часто називали Степновою... що ніяк не могли зрозуміти іхні однокурсники... в день вісімнадцятиліття Олени вони з Віктором подали заяву в ЗАГС. правда про ЦЕ ніхто не знав доки не отримав запрошення на весілля
на той час приїхали і батьки Олени.. пів року тому напевно б ніхто і подумати не зміг що Микіта і Віктор стануть друзями. адже хоч і батько Олени не був проти їх стосунків. але вважав все-таки що раз Степнов знайшов собі малолітку то йому чогось може не хватає. і тому рідко коли цікавився у Олени про Степнова. а ось через три дні після їх приїзду Степнов і Кулемін стали друзями. Олена з Вірою звичайно дуже цьому зраділи. але все одно якось насторожено відносилися до цього факту. Весілля намітили на 24 січня. організацією весілля звичайно ж зайнялися Надія і Віра Миколаєвна. Лене повідомили що їй лише в ЗАГС треба буде піти. лише ось Олена і Віктор вирішили по іншому (звичайно запропонувала це Лена) і ніхто доки не знав про те що вони зробили... до весілля залишився день. і сьогодні жених і наречена не повинні були бачитися але. хто їм заборонить? Увечері Олена пішла «у справах» як вона виразилася а на справді Олена Микитівна поки що Кульоміна змилася з будинку в один ресторанчик куди її запросили... оскільки сьогодні день був дуже не обчний. і нехай пройшов лише місяць. але це потрібно було відсвяткувати.
Але давайте повернемося на місяць назад.
- Лен ти упевнена.
- ну звичайно. ну ось навіщо ти знову ми ж все давно вирішили. або ти боїшся..
- не боюся.. звичайно але якщо про це дізнаються раніше чим потрібно. не поздоровитися нам
- нічого вони переживуть.
- ну а ти що не хочеш що б він в цей день з тобою був?
- ні. і ти це прекрасно знаєш. мені ж лише ти потрібний.
- ой підлиза. гаразд. тоді поїхали таксі повинно бути намісті.
- лише давай спочтку заїдимо.. і зробимо те що потрібне
- звичайно – пара вишла з будинку і сіла в таксі. вони назвали адресу водію і спокійно влаштувалися на задньому сидінні обсуждали і перевіряли все ще раз
- ви нас почекаєте?- запитала Лена у водія.
- так правда якщо ви не довго тому що зазвичай пари дуже довго там затримуються
- ні не довго
- тоді добре. – водій їх звичайно ж діждався і відвіз за наступною адресою яку вони назвали. - а вас тут чекати
- та ні тут ми вже точно затримаємось. До побачення - відповів мущина. Пара прошла в будівлю.
- ви все-таки приїхали – на порозі їх вже зустрічали звичайно – ну я дуже рад що ви не передумали. все так і залишається... без змін?
- так
- не жалітимете.
- ні ну що ви. тут люди хроші до того ж я вас досить таки давно знаю і вашу дружину теж. ви мені свого часу дуже сильно допомогли і може якби ви мені колись не вставили мізки на місце.. я б зараз тут не стояв з ціею дівчиною.
- я рад що колись зміг допомогти. ну що ж проходьте. все готово.
Пара зайшла в красиве приміщення. стіни були усипані мозаїкою й іконами.. спереді алтарь прикрашений білими стрічками і квітами
- Лен точно
- так і досить запитувати.
- ну Лен а раптом з під вінця втечеш. краще вже зараз – і далі підколював дівчину.
- Олена Віктор підійдіть будь ласка сюди... ви тут тому що хочете скріпити свій союз навіки. ви тут тому що хочете що б все було не лише за людськими законами але і за законами Божим. Ви добре розумієте що назад дороги не буде.
- так – в один гоов відповіли закохані
- ну тоді прошу повторювати Олена за мною. – сказав батюшка.. Лена розуміла прекрасно сенс фраз вони проходили через її душу.. але відвернутися від Віктора і дивитися на батюшку вона не могла. те ж саме творилося і з Віктором. Іх пасаженнимі були люди які коли допомогли Віктору впоратися з втратою
сімї. це був чоловік який вінчав батьків Степнова. і Лена знала це і сама запропонувала кандидатури його і його дружини.
Цеременоїя прошла досить швидко.
І ось зараз Віктор з Оленою сиділи в гарному ресторанчику і згадувала той день. завтра вони стану законним мужом і дружиною. але чом би і сьогодні не провести цей вечір разом.. Та попереду у них все життя. але кожна мить на ціну золота. вони знають що таке розлука. і тепер не хочеться розлучатися ні на секунду. не те що на усію ніч і ранок.
Але про це подумають потім, поки що вони поруч. на їх лицях посмішки.. у душі передчуття завтряшнико дня.. а очі повні кохання.

кінець!

• Страница 12 из 12
  • «
  • 1
  • 2
  • 10
  • 11
  • 12
Поиск:

Rambler's Top100
Создание сайтов в анапе, интернет реклама в анапе: zheka-master