Приветствую Вас Гость | RSS

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Зарегистрируйтесь, и вы больше не увидите рекламу на сайте.
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Модератор форума: Hateful-Mary, alisa0705, Скрытная, TomVJerry  
Одне серце на двох
JaneAirДата: Воскресенье, 14.06.2009, 15:05 | Сообщение # 31
Завсегдатай
Награды: 22
Статус: Offline
Quote (Галка)
але справд дуже цікаво яка твоя думка про кінець того фіка! а ті вже збрана? все готово?

ти про "Больно..."?

To the world you might just be one person, but to one person you might just be the world

ГалкаДата: Воскресенье, 14.06.2009, 15:21 | Сообщение # 32
Живу здесь
Награды: 105
да я про него)))))

мечтать не вредно, вредно не мечтать...

JaneAirДата: Воскресенье, 14.06.2009, 15:27 | Сообщение # 33
Завсегдатай
Quote (Галка)
да я про него)))))

мне страшно читать тот фик...просто он очень классный, а если я дочитаю, значит он будет закончен, а мне не хочется с ним расставатся cry ...я так сказать растягиваю удовольствие biggrin

To the world you might just be one person, but to one person you might just be the world

ГалкаДата: Воскресенье, 14.06.2009, 15:37 | Сообщение # 34
Живу здесь
Русь так ти не сказла.
все вже готово? речі спаковані? Перевір!

JaneAirДата: Воскресенье, 14.06.2009, 15:40 | Сообщение # 35
Завсегдатай
Quote (Галка)
так ти не сказла.
ты о чем???

ГалкаДата: Воскресенье, 14.06.2009, 15:50 | Сообщение # 36
Живу здесь
я б етом
Quote (Галка)
все вже готово? речі спаковані? Перевір!

JaneAirДата: Воскресенье, 14.06.2009, 15:52 | Сообщение # 37
Завсегдатай
Quote (Галка)
я б етом uzquoteQuote (qnГалка/qn)uzqвсе вже готово? речі спаковані? Перевір!

смысл стр.2

ГалкаДата: Воскресенье, 14.06.2009, 15:55 | Сообщение # 38
Живу здесь
JaneAir, сори. чето я торможу причем очень wacko

ГалкаДата: Воскресенье, 14.06.2009, 15:56 | Сообщение # 39
Живу здесь
Quote (JaneAir)
це просто чудово, тільки коли я доберуся до цих частин

ну так ти приъдиш ы все разом прочитаеш))))))))))

irusik_vipДата: Воскресенье, 14.06.2009, 17:34 | Сообщение # 40
Живу здесь
Награды: 61
Галка, Класс,я в восторге.

irusik
Мой первый фик
Берегите любовь

ГалкаДата: Воскресенье, 14.06.2009, 23:57 | Сообщение # 41
Живу здесь
irusik_vip, Дякую.))))))))))))

ГалкаДата: Понедельник, 15.06.2009, 10:35 | Сообщение # 42
Живу здесь
Смску Расказову відправити не вдалося, підвів мобільний оператор. Тому Віктор Михайлович сидів і дивися як повільно до нього наближаються дівчата з групи «Ранетки». При інших обставинах він був би радий їх всіх бачити і навіть сьогодні він би зрадів можливості з ними поспілкуватися, але якби вони прийшли без Лени. Для нього було достатньо тільки подивитися на неї і серце починало «обливатися кров’ю від болі», особливо, після їх останньої розмови, в якій Лена дала ясно зрозуміти, що вони не зможуть залишитися навіть друзями вже не кажучи про щось інше.
Степнов сидів і думав « може попросити дівчат, щоб вони потім залишили їх на п’ять хвилин одних, для того щоб вони змогли поговорити. Ні! Степнов перестань вон7а тобі тоді дала ясно все зрозуміти, не потрібно цими розмовами травити душу собі. А тим більш якщо у відповідь найпевніше отриаєш: «якщо чесно Віктор Михайлович але я зустрічаюсь з Гуцлом»» - Степнов майже, бачив як Лена це проказує, майже чув її голос……
Але його думки перервало привітання дівчат.
- Добрий вечір Вікторе Михайловичу, як у вас справи – привіталися, немов договорившись раніше що казати, ранеті, всі окрім Лени вона просто кивнула. Коли вона йшла до столика то обдумувала що йому сказати але коли прийшов час не змогла вимовити ані слова.
- Привіт дівчата, дякую у мене все добре – відповів Степнов безтурботним спокійним голосом, проте у душі у нього кипів вулкан, думки не давали йому спокою «Чому вона не привіталася? Невже це так важко?»
Якби Лена могла почути його думки то, мабуть, вже давно сказала хоч слово, але спокійний навіть, життєрадісний винляд Степнова переконав її, що йому на неї наплювати.
Половина вечора пройшла в розповіді Ранеток про недавній концерт

Лена за весь вечір так і не сказала ні слова. Лера зрозуміла що справа "труба" і вирішила війти припудрити носика.
а сама пішла дзвонити Стасику вона його вмовила щоб він прийшов сюди і взяв з собою Платонова.
Вже через пів години Лера з Стасом сиділи в одному кінці залу , Женя з Колею в іншому. а Аня думала як би їм з Наташею змитися.
Але відповідь знайшлася сама собою у неї задзвонив мобільний Аня подивилася на екран і не повірила своїм очам на екрані світилося Матвій.
- ого! я відійду добре сказала Аня і відійшла.
- алло
- ань привіт слухай ті вибач що турбую. мені потрібно поговорити з тобою і якщо можна то і з Наташею. у мене дещо є для вас обох.
- Добре приходь зараз до ресторану "одне серце на двох". ми тут всією компанією, але тут пусто тому місце для приватної бесіди знайдемо
- добре я якраз поруч зараз буду. - Аня повернулася до столика.
- наташ дзвонив Матвій у нього до нас розмова. він зараз прийде. Віктор Михайловичу ми відійдемо ненадовго ви ж нас почекаєте і...- Але Аня не договорила, тому що в зал увійшов Матвій.
Він пішов до найвіддаленішого столика і Аняз Наташею пішли за ним.
Лена залишилася наодинціз Віктором Михайловичем. Вона не знала що їй робити, куди дивитися. Тому вирішила оглянути ресторан. він був доволі милий. Стіни в чкрвоних матовихшпалерах, підлога дерев"яна, нвісна матова стеля шоколадного кольру.
Скляна Люстра зроблена підстаровину в глибині зали знаходився бар. в кімнатібулолишеоднедзеркало, Великі вінка що виходили на парк. Столики були зроблені здубаі накриті скатертиною бежевого кольру. якраз надстоликом Лени і Віктора висіла така собі статуетка символ цьогоресторану.
Два серця що зливалися в одне.
"Ну дівчата я вас вб"ю".
Віктор прослідкував за поглядом Кульоміной і самподивився в гору. Те що він побачив його ще більше розтроїло.
"Сепер...і назва ресторану така ж... цещо все для того щоб мене помучити..."
Можливо якби цю мить не перервали у них завязалася б розмова, але як ми знаемо в життя як і історія не терпить умови.
Але все таки цю тишу яка мала перерості вхоч якусь розмову перервав телефонній дзвінок
"Дідусю, ти як завжди вчасно, дякую... а може й ні" - подумала Лена. Та на екрані висвітелося зовсім друге ім"я "Гуцул".
"Ні тільки не він" Лена вирішила не брати трубки.

ГалкаДата: Понедельник, 15.06.2009, 15:02 | Сообщение # 43
Живу здесь
Віктор сидів і дивився на сердця що висіли під самою стелею Коли задзввонив телефон він дуже засмутився "Зараз вона піде а ти їй і дось ні слова не сказав."
коли він побачив що Лена не беретрубки це його здивувало "Нустепнов у тебе є ще один останій шанс..скажи їй що небуть"
- хто дзвонив
- Що? А*..Та знайома я їй потім передзвоню -Збрехала Лена.
- Зрозуміло.ну розповідай як твої справи
- Що розпові...- Знову задзвонив телефон. на цей раз цебула смска .алезнову Гуцул .Лена відкрила смс "Лена а я тебе бачу с ким ти сидиш?"

- Що!? - невитримала Лена.Всіпоглянули на неї
-
- Лен щось сталося- спитав Степнов
- ні нічого ви б не могли принести щось випити
- добре зараз принесу- Степнов пішов до бару.а Лена встала і пшла за столик Лери й Стаса.
- лер ти вибач але потрібна твоя допомога. тут прийшла смс-ка від Гуцула.на почитай - Лера взяла телефон і прочитала послання.
- він що тут?
- ну як бачиш
- не переживай зараз все вирішим.Ти йди за стіл.-Лена пішла а Лера оглянулася і біля одного з вікон побачила Гуцула
- Сатас допоможеш?
- Добре а чому така реакція.
- Ну що за питання. Ми це все затіяли для чого? для того щоб Лена з Вітвнькою нарешті поговорили. а Гуцул тут не потрібен. та і до того він здаеться випив.
- з чого ти це взяла
- ну ти подивись на нього.
- Нууу взагалі так.
- ну так допоможеш.
- Звичайно
- Стасик ти чудо! Візьми з собою Матвія і Платона. на всякий випадок
- Добре! - Стас покликав Хлопців і вони разом з Анею Наташею і Женею сиділи думали що робити. Думали вони не довго так як рішення прийшло само собою.
- Лер! є ідея! Ми зараз парами будемо виходити звідси. ну і покличемо гуцула з собою відриватися. Наташ давай ти йому це запропонуєш просто ти зараз одна без пари. не ображайся.
- Добре. Тільки треба щоб Лена зі Степновим пересіли у той даліній кут. з відти ігор їх не побачить.
- Хороша ідея. ну Наташ ти перша. і удачі тобі.
- дякую! А ви скиньте Лені смску щоб пересіли.
- я скину. - сказала Лера.
Натша встала підійшла до гардеробної взяла свої речі й вмйшла. Через пів години в ресторані не було нікого крім Степнова і Лени.

irusik_vipДата: Понедельник, 15.06.2009, 18:29 | Сообщение # 44
Живу здесь
Награды: 61
ага сейчас Куцула успокоят........... biggrin biggrin biggrin wacko
продки класс

irusik
Мой первый фик
Берегите любовь

ГалкаДата: Понедельник, 15.06.2009, 18:32 | Сообщение # 45
Живу здесь
Quote (irusik_vip)
ага сейчас Куцула успокоят...........

если ты про то что его бить буду то я маю тебе розчарувати....

Поиск:

Rambler's Top100
Создание сайтов в анапе, интернет реклама в анапе: zheka-master
Поисковые запросы: