Одне серце на двох
|
|
irusik_vip | Дата: Понедельник, 15.06.2009, 18:36 | Сообщение # 46 |
Живу здесь
Награды: 61
Статус: Offline
|
Вот блин, а я настроилась на боевик
irusik Мой первый фик Берегите любовь
|
|
| |
Галка | Дата: Понедельник, 15.06.2009, 18:44 | Сообщение # 47 |
Живу здесь
Награды: 105
|
Quote (irusik_vip) Вот блин, а я настроилась на боевик ну если ты так хочешь то потом могу и побить его. он просто буде иметь за что получить)))))))
мечтать не вредно, вредно не мечтать...
|
|
| |
Галка | Дата: Понедельник, 15.06.2009, 18:46 | Сообщение # 48 |
Живу здесь
|
*** Лена сіла за свій столик і через пять хвилин до неї підійшв степнов з соком. - Ось. - сказав Віктор і поклав перед нею стакан - дякую! - Лена не занала що можна сказати і вирішила поки просто пити тоді він точно не почне розмову. Через пять хвилин. прийшла ще одна смс-ка. Цього разу від Лери. "Лен ми піли забирати Гуцула а ви пересядь за самий віддалений стіл. і я тебе прошу поговори з ним. досить мовчати ти що не бачиш як він мучиться" "І коли вона все встигае?.. ох Новікова" - Віктор Михайловичу. - Що? - Лера просила щоб ми пересіла за он ой стіл. - лена вирішила не брехати. ну майже не брехати. - Добре а навіщо. - Лена на це тільки стенула плечима Встала і пішла за той стіл Степнов зробив те саме. - Лена ти нічого не будеш. може закажи щось. - Ні дякую не хочеться. - Лен .... ти так і не сказала як у тебе справи. як дід. - Все добре. а ви чтого до діда не заходите. - нууу..... - "як їй сказати що я приходжу поки вона у шолі." - розуміеш. - тільки у мене прохання не брешіть.ви ж приходите поки я в школі я права. - так права. - а чого не затримуетесь. - ти хотіла правду ну тоді слухай. лен ти сама сказала що не хочеш мене бачтити ось я не попадаюсь тобі на очі. - зрозуміло. - Лено може поговоримо? - про що - а що нема про що. - ні нема. - "а може таки поговорити... ні". - ну тоді мабуть я піду. та й добі мабуть до дому треба дід буде хвилюватися. - не буде він ввечері мав поїхати на дачу. - зрозуміло. - знаете ви йдіть - "ні не йдіть залиштеся" - а я залишусь ще все таки перекушу. а то готувати немае ніякого настрою. - що сама будеш? - Чому сама? - Всі вже пішли. - і коли втигли. ну може тоді ви ще залишитесь. - якщо просиш залишусь. Лена замовила їжу і сиділа їла. Вони сиділи у повній тиші весь час поки Лена вечеряла. тут Лені прийшла смс-ка від Лери. "Лено я сподіваюся що ви вже поговорили.. а якщо ні.. то чтого ти чекаешь?" "а й справді чого я чекаю... треба з ним поговорити. або хоча б вибачитися за свої слова а й будь що буде" - вікторе Михайловичу я би хотіла з вам поговорити. - добре а про що. - я вибачитися хотіла. я тоді даремно вас образила і навіть не попрощалася. я розумію чому ві його вдарили. і мабуть я б мала вас підтримати а не ще більше засуджувати. адже коли я билася на рингу ві мене підтримали і допомогли. я мабуть вам зробила дуже боляче. ось пробачте мені. - Ленко ну звичайно пробачаю! - ну тоді Віктор Михайловичу друзі - сказала Лена і протянула руку. "ну скажіть "ні" будь ласка. Степнов скажи ну Кульоміна ти точно не нормальна. ну навіщо ти зараз так. ти ж ...." Степнов мявся м"явся але все ж рачоровано сказав. - звичайно друзі - посміхнувся натянуто, і потс її руку. Олена бачила що йому це не сподобалося, бачила як упав його настрій. і їй стало соромно. Захотілось щось змінити
|
|
| |
irusik_vip | Дата: Понедельник, 15.06.2009, 19:17 | Сообщение # 49 |
Живу здесь
|
Quote (Галка) ну тоді Віктор Михайловичу друзі - сказала Лена і протянула руку. "ну скажіть "ні" будь ласка. Степнов скажи ну Кульоміна ти точно не нормальна. ну навіщо ти зараз так. ти ж ...." ну и дурёха ты Ленка Quote (Галка) Олена бачила що йому це не сподобалося, бачила як упав його настрій. і їй стало соромно. Захотілось щось змінити конечно, ещё б
|
|
| |
Настюня | Дата: Понедельник, 15.06.2009, 19:23 | Сообщение # 50 |
Фанатик
Награды: 34
|
Прикольно !!!!!!!!!!!!!!!!!
Первый фик КВМ!!!!)))))))) http://seriali-online.ru/forum/38-2988-1 Второй фик!!!Правда теперь ВАЛТ.)))))))))))) http://seriali-online.ru/forum/38-2998-1
|
|
| |
Галка | Дата: Понедельник, 15.06.2009, 19:26 | Сообщение # 51 |
Живу здесь
|
Quote (irusik_vip) ну и дурёха ты Ленка почекай скоро змыниш свою думку) Настюня, ты знаешь украънську?
|
|
| |
Настюня | Дата: Понедельник, 15.06.2009, 19:42 | Сообщение # 52 |
Фанатик
Награды: 34
|
Галка,так немножко.Моя бабушка до 20 лет жила в Одессе,на Украине.От неё слышала этот язык.А ещё украинский очень похож на белорусский,который я изучаю в школе уже на протяжении 8-ми лет!!!Я из Белоруссии.
Первый фик КВМ!!!!)))))))) http://seriali-online.ru/forum/38-2988-1 Второй фик!!!Правда теперь ВАЛТ.)))))))))))) http://seriali-online.ru/forum/38-2998-1
|
|
| |
nadinly | Дата: Понедельник, 15.06.2009, 19:47 | Сообщение # 53 |
Любитель
Награды: 22
|
прикольно на ридной мове читати.
|
|
| |
irusik_vip | Дата: Понедельник, 15.06.2009, 19:49 | Сообщение # 54 |
Живу здесь
|
Настюня, Я тоже живу в Одессе, только там почти 80% разговаривают на русском языке.
|
|
| |
Галка | Дата: Понедельник, 15.06.2009, 20:07 | Сообщение # 55 |
Живу здесь
|
nadinly, дякую) Настюня, поятеннько
|
|
| |
Галка | Дата: Вторник, 16.06.2009, 10:09 | Сообщение # 56 |
Живу здесь
|
"а може... змінити щось.. ні вже пізно... а може й не пізно" - з роздумів Лену вивів телефонний дзвінок. звонив дід. - Алло! - привіт дідуль! - де я? ну ми в ресторані. - хто ми? ну ми це я дівчата їх молоді люди і ще Віктор Михайлович. - добре передам. - куди? - ага до Днилича на дачу.. - ну їдь звичайно. Я ж пам’ятаю ти говорив про це! - не маленька сама можу залишитись. - добре давай. удачно зїздити! - пока! - Це Петро Ніконорович дзвонив. - так! він їде на дачу до Даниловича. - ясно! і надовго? - ну дня так н два три а може й більше. - ну Ленк ти вже повечеряла. - так то тоді можливо підемо. я тебе проведу! - ні давайте ще посидимо! не хочу додому. там я зараз сама буду сидіти... краще розкажіть що небудь - що? - ну я не знаю. До речі вам від діда вітання. - дякую. буде дзвонити йому теж від мене привіт передаси. - добре! - тут у залі заграла музика. Лені захотілося танцювати. "а може запрсити його на танець... Кульоміна він вже не твій вчитель досить мучити себе і його... він же тобі подобаеться.. і навіть більше так що бери все в свої руки ти ж спортсменка і не в твоїх правилах відступати.. так що вперед на амбразуру.." - Віктор Михайлович а давайте потанцюем. - ну... - невже вам важко. ви мені відмовите... - ой Ленок ну пішли що з тобою поробиш. - от і правильно. Лен доречі ти дуже гарная сьогодні. Я в перше бачу теб такою - дякую. Віктор встав і подав руку Лені, вона вложила в ней свою і вони пішли до центру кімнати. степнов поклав свої руки їй на талію. а Олена йому на плечі. Взагалі Віктор тримався на відстані але у Кульоміної прокинулась якась сміливість чи ще щось але вона зрозуміла що він їй потрібен. і що сьогодня вона знову його відштовхнула. і це потрібно справляти Лена вирішили таки змінити їх стосунки тому просто ближче прижалася до нього це дуже здивувало Степнова. "і що вона робить вона що смерті моєї бажає.. то каже друзі а тепер... Боже дай сил витрамита" а Лена не збиралася все так просто залишати вона перемістила руки з плечей на шию і сплела їх за нею. вони протанцювали десь дві три пісні - ой Ленок! честно давно я не танцював. - аха я також. добре мабуть вже й додому пора. - ти права. так зараз я візьму рахунок і ми підем. - Віктор Михайлович я сама розрахуюсь. - Лен я звичайно все розмію але все таки... ну ти зі мною вечеряла... ну я як джентельмен.. а якщо по нормальному як нормальний мужчина озрахуюся і за даму. чи ти не приймеш від мене степнов ще щось хотів сказати але Лена його перевала. - Добре платіть тоді я в нардеробі. - добре домовилися.
|
|
| |
irusik_vip | Дата: Вторник, 16.06.2009, 10:21 | Сообщение # 57 |
Живу здесь
|
Quote (Галка) Лена не збиралася все так просто залишати вона перемістила руки з плечей на шию і сплела їх за нею. ооооо, у Нашої Оленки прокинулась сміливість Quote (Галка) ну дня так н два три а може й більше. все для них
|
|
| |
Галка | Дата: Вторник, 16.06.2009, 10:26 | Сообщение # 58 |
Живу здесь
|
Quote (irusik_vip) ооооо, у Нашої Оленки прокинулась сміливість ага можна сказати смыливысть вирышила що досить ъй у тыны стояти ы вийшла)))))))Quote (irusik_vip) все для них ну так)))))))
|
|
| |
Галка | Дата: Среда, 17.06.2009, 13:54 | Сообщение # 59 |
Живу здесь
|
Олена чекала Степнова біля виходу. - о а я вже було подумав що ти не дочекалася. - ну що ви, як я могла - Ну що Кульоміна. вперед.! - так ідем! Вони йшли до дому Лени й розмовляли як колись ніби не було цих пару місяців. ніби він досі був її вчителем... хоча тепер було краще тепер ніхто нічого не могло їм завадити бути разом але тепер треба було сказати один одному про свої почуття. але це якраз було най важчим адже Лена боялася сказати про свої почуття, а Віктор вже не надіявся на взаємність і тому мовчав. вони х так затянула розмова що вони не помітили як йшли мимо великої калюжі, не помітили як в їх сторону мчиться машина. в результаті. у Лени джинси були мокрі а Степнов... А Степнов був повністю у забризганий водою і баном. коли Кульоміна подивилася на нього не змогла стримати сміх. і довершенням цього всього був дощ. - Вікторе Михайловичу давай те йдемо. - куди? - до мене чи ви хочете під дощем намокнути чи хочете щоб я намокла. - ну пішли. "Ура!!! мені навіть погода допомагае. ні я просто мушу сьогодні йому сказати." "йой... і що тепер.. ну що ми будем робити... ні краще вже під дощем..." вони піднялися на другий поверх Лена відчинила Двері. - проходьте. - Лена роззулася і пішла до дід в кімнату - ВМ я зараз пошукаю якийсь одяг а ви йдіть до ванни. - Добре Лен дякую. - не ма за що! Поки ВМ був у ванні Лена залишила одяг біля двері . переодяглася і приготовила чаю. - Лен ти де? - я на кухнію ідіть сюди чаю вип"ємо! - Йду! - ви з сахаром чи без. - я ну... давай з сахаром. Вони випили вже десь по три чашки кожен. і ще могли знайти теми для розмови. - Ой Ленок мі з тобою засиділися. - чому ВМ скільки зараз годин. - ну взагалі то друга ночі - ой нічого собі! Таки засиділися. - Ладно піду я! - Ні ВМ залишайтеся. ви можете переночувати у комнаті. - Лен це неудобно. - ВМ ну я ж хвилюватися буду.вам же десь пів години йти. так що залишайтеся. - Ну добре дякую. - я вам розстелю в кімнаті діда. - аха. - ВМ а давайте поговоримо. - Лен про що? ми з тобою з девяти годин розмовляємо. - ага тойсть зі мною немає про що розмовляти. ну дякую вам - Лен ну я не хотів тебе образити.... - Да ладно вам заспокойтеся. а поговорити я хотіла... - про що? - ВМ ви можете не допитувати заоаз я все скажу. - добре вибач - так ось поговорити я хотіла про нас з вами. - Знову? - це як? - Лен ми с тобою вже говорили. і все зясували. - Ні не все! "Ну чого він.. ні я розумію що я сама сказала йому що ми друзі але... все я йому зараз все скажу... мабуть скажу... " - ну чого ти ще мені не сказала. - спитав Степнов "Лен перестань так дивитися... ну мені ж важко... краще би я до себе пішов... як би я хотів її просто обійняти й поцілувати... так що за думки?.. такого ніколи не буде... змирися... ну і що вона хоче сказати... краще би просто мовчала. я би краще вже спати пішов." - ВМ я би хотіла... ну розуміете... я... не можу - Лена підійшла до вікна і стала дивитися у нього "мабуть краще спершу сказати не дивлячись на нього так буде легше..." - ВМ я... ви... мені не байдужі - вона сказала це шопотом тому Степнов не почув і Лена це зрозуміла. вона набрала у легені повітря і вже майже ричала ну от так їй було легше. - ВМ Я ВАС ЛЮБЛЮ! - Лен... - степнов був у шоці. він підійшов до неї і обняв . - Лен ти ж знаешь. я тебе теж дуже люблю... - ВМ я сподіваюся ви зараз не шукаете якихось "но"... - сказала Кульоміна але не відсторонилася від нього а тільки більше вжлася спиною. - тому що їх немає. розумієте НЕ-МА-Є - Лен... - ні дослухайте. Ви більше НЕ мій вчитель. Ви просто друг сім"ї ну я сподіваюся що це буде тільки деякий час. - Лен ну а... - якщо ви про мою сім"ю то мамі з татом поки можна і не знати. а дід наскільки я помітила підримує вас і мене. і він буде тільки "за". а якщо ви боїтеся думки інших тоді... - Лен я не боюсь що про мене подумають. я тебе не хочу підставляти. - а мені все одно що про мене скажуть. так що проблеми немає. - Лена повернулася до нього лицем. В її очах була якась рішучість. вона все для себе вже вирішила і Віктор це бачив. Він обійняв її дуже міцно ніби боявся що вона пропаде. Лена відчувала тепло його тіла. і їй вже було плювати на весь світ. вона б віддала все щоб отак і стояти в його обіймах. так пройшов деякий час. Потім Віктор її відпустив. - пішли краще спати. а то вже майже четверта ранку. - ну йдемо - сказала Лена й потягнула його за собою. Віктор нічого не розумів. він дивися на нею якимось дивними очима. - ВМ не дивіться так на мене. я ж нічого такого. чи вам важко просто рядом полежати. - ні не важко. - ну от і добре - Лена розстелила ліжко і вже лягла. - вам що треба окреме запрошення. - ну я не відмовлюся. - ВМ так ви так і не сказали. ми разом. - ти цього ще не зрозуміла. - ну.... мені би хотілося це ще й почути. - Так ми разом. і якщо ти не проти називай мене просто Віктор. сама сказав я більше не твій вчитель. тепер ти моя дівчина тому звертайся на "ти". - ну це ми запросто. - Олена хитро посміхнулась і уляглася зручніше на ліжку. - Віктор так ти ще довго будеш там стояти. сам ж сказав що пора спати. - ну так я вже. - ВМ ліг поруч Лени і обійняв її. - на добраніч Віть. - ну скоріше. доброго ранку. але якщо ми тільки лягаемо. то солодких снів. - і тобі. - вже через пару хвили Лена заснула. А Віктор ще довго просто дивився на неї і не вірив в те що тільки що тут було. йому здавалося що це сон якийсь. "Боже дякую тобі... вона поруч... я можу її обмінами... це щастя... Леночка. Я так тебе люблю... ти собі уявити цього не можеш. як сильно я тебе люблю... треба мабуть шукати собі якусь роботу. нехай Петро ніканорич мене вибачить але я більше не можу сидіти і спостерігати як вони говорять текст... і те ЩО вони роблять з нашим романов я теж не хочу бачити... треба буде у Рассказов спитати може він щось порадить... одного я тільки боюсь що буде коли приїдуть Ленині батьки... ну нічого прорвемося... я думаю що мені вдасться їх завірити в тому що я люблю Лену і ніколи її не скривджу."
|
|
| |
irusik_vip | Дата: Среда, 17.06.2009, 18:27 | Сообщение # 60 |
Живу здесь
|
Я в восторге, ну наконец то помирились. Продочка класс.
|
|
| |