Приветствую Вас Гость | RSS

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Зарегистрируйтесь, и вы больше не увидите рекламу на сайте.
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Модератор форума: Hateful-Mary, alisa0705, Скрытная, TomVJerry  
Одне серце на двох
ГалкаДата: Суббота, 18.07.2009, 21:04 | Сообщение # 136
Живу здесь
Награды: 105
Статус: Offline
karolina, дякую))
Quote (karolina)
мужики жирафи усі - як один)))

аха)))
Quote (karolina)
Я вже так звикла до фіка українською, що навіть дивно читати російською)))

ну я рада що подобаеться.
Анька Динамо пысля першого тайму виграэ у Чорноморця 3:0 biggrin happy

мечтать не вредно, вредно не мечтать...

karolinaДата: Воскресенье, 19.07.2009, 10:22 | Сообщение # 137
Общительный
Награды: 22
Quote (Галка)
Анька Динамо пысля першого тайму виграэ у Чорноморця 3:0

це добре!!!))))))))))))))) сподываюсь, виграли?

ГалкаДата: Воскресенье, 19.07.2009, 13:11 | Сообщение # 138
Живу здесь
Quote (karolina)
це добре!!!))))))))))))))) сподываюсь, виграли?

ну виграли звичано. рахунок. 5:0

ГалкаДата: Воскресенье, 19.07.2009, 19:46 | Сообщение # 139
Живу здесь
І дівчата і Віктор вже на повну силу готувалися до дня народження Олени який був через три дня. Степнов допомагав дівчтам але він готував сюрприз тільки для Олени. у всьму тому що хорошому що було приготовлене для Олени її чекала також ложка дьогтю а може й дві ложки. ну по перше її батьки не змогли приїхати але мама довго вибачалася навіть перед тим як поговорити з Оленою переговорила з Віктором. чим визвала у нього велику повагу і вдячність. а по-друге в спорт-клубі за головного зов залишився Гуцул і степнов за три дні до 23 грудня дізнався що саме 23 грудня він працює... це б ще нічого але робочий день йому продлили до девяти годин хоча тільки тиждень тому він зі старшим Гуцуловим домовилися що його робочий день переміщаеться на годину і тепер він працює з дев"яти до семи, але ЧОМУСЬ (ну звісно Віктор розумів причину) саме цього дня потрібно було затриматися а ящо Віктор відмовляється то зарплатня йому могла дуже сильно урізатися, що він не міг допустити так як саме за день до дня народженнч получка і Степнов просто мусив віддати борги хоч вони були й не такі велики платні буде досить та просто людина в якої він позичив дала йому позику саме до 22 грудня. і сьгодні Віктор мусив ЯКОСЬ пояснити Олені що День народження буде не зовсім таким як його вона хотіла. а після того що батьки не приїжджають він взагалі не знав як вона зреагує. про те вже знайшов як все трошечки підправити. як раз зараз Віктор вже підійшов до квартири коханої і подзвонив у двері.
- Вітя ти чого так довго - відчинаючи двері почала тараторити Олена
- і тобі привіт сонце. - сказав Віктор проходячи до квартири
- привіт - з усмішкою відповіла Олена. - а дід до Данилича пішов.
- ну от і добре.
- хм це ж чому
- тому що я можу зробити отак. - сказав Віктор і поцілував Олена при цьому міцно її обнімаючи
- а що раніше не міг?
- нуууу раніше ми сиділи у Вітальні і допомагали твоєму діду писати роман ні я не протестую але все таки сьогодні просто посидимо.
- мені це вже подобається. так все пішли я тебе накормлю.
- Олен я не голодний.
- аха не голодний він. Степнов я тебе не питала будеш ти їсти чи ні я сказала що буду тебе кормити.
- з ложечки. - Віктор хитри посміхнувся
- ну можна і з ложечки.
так вони і провели пів вечора кормлячи один одного. а як би на них хтось подивився з боку то перше що він би відмітив це які вони милі і щасливі. десь через півтори години вони перемістилися до вітальні де дивилися кіно... хоча дивилися це громко сказано так як на фільм вони мало звертали увагу більше відволікалися на поцілунки хоча краще сказати що відволікалисяч від поцілуку щоб поивитися чи фільм все ще йде. а потім просто сиділи перекидуючись якимось незначними фразами. але Віктовирішив що все таки треба сказати.
- Олеееен.
- им....
- мені з тобою поговорити треба.
- і звичайно ж серйозно.
- ну......... взагалі так
- вмієш ти кайф обламати.
- це чого ж
- так добре сиділи. ну добре кажи що там в тебе
- сонце тільки ти дослухай будь ласка до кінця а вже потім і скажеш що думаєш ну чи покричиш
- я не....
- Олен
- все все кажи я обіцяю що дослухаю а не як минулого раз коли ти про маму говорив.
- ну от і молодець. Олен в четверг я працюю до дев"яти.
- як до дев"яти а мій день народження та поки ти прийдеш вже десять буде пів вечора пропустиш! і взагалі.... все я.... - олена почала злитися і говорила вона зовсім не тихо.
- Олен ну сонуе я ж просив
- вибач кажи що там в тебе ще. - розстроїно сказала Олена
- ну сонечко моє ну не дуйся... так Олено подивись на мене
- ну......
- Єлено
- ти мені так ніколи не говорив
- а тобі подобається?
- ні. - сказала Олена дивлячись йому в очі.
- ну от. слухай далі ну я знав що ти розстроїшся самому це не подобається але вибач але з цим нічого зрбити не можу. ти мені краще скажи в скільки ти народилась а?
- я нууу в пів третьої ночі. - Олену ошарашило це питання.
- зрозуміло. тоді так давай ввечері 22 ти прийдеш до мене відсвяткуємо твоє день народження коли годинник покаже пів третьої ночі.
- Віть а... я...
- ну ти чого там тебе сюрприз чекає. а далі вже наступного вечора побачимось ну так я буду першим хто привітав а?
- Вітюю ну...... ееее ну добре. тільки я все одно образилася
- значить обідилася ну тоді я пішов..... - Віктор встав з дивана й пішов у коридор
- не зрозуміла.... тоді все не прийду я до тебе
- не прийдеш?! - почувся з коридору - ну ну - він пішов назад до вітальні. - я тобі дам не прийдеш.
- а що я на свій День народження хочу красиво вигледіти а для цього потрібно виспатися. а значіть в ночі треба бути дома.
- так да?
- ну може й так. от тільки піди зараз і точно.
- це шантаж
- ну в коханні як і на війні всі засоби хороші.
- Олено ти обережніше а то я вирішу що ти кохаєш мене - з не прикротою успішкою і підколом
- ах ти ..... Віть ти не забувай що я непогано кікбогсингом володію. це по перше, а по друге - Олена стояла на проти Віктора. - не шуткуй більше так. ти ж з наешь як сильно я тебе кохаю
- ну сонце вибач я не хотів тебе образити йди сюди - Віктор обійняв її й сказав на вушко. - я теж дуже дуже сильно тебе кохаю.
- тоді поцілуй
- с задоволенням. і тільки віктор хотів поцілувати Олену як прийшов її дідусь.
- Оленоо! я дома!
- як вчасно - прошепотіла Олено.
- ну все сонце я вже піду не сумуй - він чмокнув її в губи і пішов.
- до завтра. - відповіла Олена і пішла до себе в кімнату

ГалкаДата: Воскресенье, 19.07.2009, 19:46 | Сообщение # 140
Живу здесь
Два дні проелітили дуже швитко. І ось середа шоста година вечора. Олена не чекала такого від себе але вона вже зараз почала збиратися. Це було вперше щоб вона готувалася дор зустрічі за… чотири години… «ні я точно схожу з розуму… що я роболю мені до Віктора на десять а зараз тільки початок шостої .. я щзо Новікова… так Кульомін аспокійно… і якого я взагалі хвилююся… я вже два рази заходила до нього… я… так все… треба нерви заспокоїти де мої борцовки… чорт руки поб’ю не вихід… але і баскетбол зараз не хчеться грати… що робити чим себе зайняти… та ж не збиратися вже чесно слово… так я дурію… чай… точно піду випю чаю… а може не треба… та про що я взагалі думаю… так уже пів сьомої… чорт куди час летить…» - тут у двері подзвонили і вона понеслась їх відчинати.
- Валерія! Ти чого прийшла?
- Ну може для початку я пройду
- ееееееее так заходи – сказала Олена пропускаючи Валерію до квартири. Леара відразу зайшла до кімнати Олени і те що вона побачила ї превило до шоку.
- а куди це ти збираешься
- я ну……..
- хоча зрозуміло на побачення до Віктора. Але чого ти так збираешься бурно. Я щось за тобою такого ніколи не помічала а тут речу розкидані на комоді косметика у на розповідай
- нуууу Лер нічого просто якось так
- я же не відчеплюсь розповідай кажу.
- Леро!
- - що що…… мені цікаво так що давай викладуй.
- Нууу…просто завтра Віктор працює до десяти вечора і він запропонував почати відмічати сьогодні і запросив мене до себе у нього там якись сюрприз для мене от.
- Аааааа….. Ну тоді все зрозуміло. Я сподіваюсь ти збираешься надягти плаття
- Я плаття?
- Ну а що минулого разу тобі йшло
- Лер ні я думаю що джинси мені більше підійдуть.
- - ну показуй що за джинси. – Олена дістала темносині вузькі джинси с заниженою тілією але широким поясом.
- Клас. Ну якщо в таких джинсах то йди звичайно.
- -дякую що дозволила – зязвила Олена.
- А яку кофтинку збираєшся надягти?
- не знаю.
- Так памятаешь ти мені показувала зелену кофтинку яку тобі мама вислала
- Ні вона надто відкрита
- Олен вона нормальна
- Ні!
- Та ну що ти називаєш вілкрита. – Лера дістала з шафи ту саму кофтику. Вна була ніжно зеленого кольору рукав три четверті з вірізом на груд правда не дуже великим. Але олена вважала що й цього більше ніж достатнь. Кофтинка завужувалася у талії. – ну все це й одягнеш
- Так валеріє я не…..
- Все я так сказала і взагалі ти можеш хоч один раз мене послухатися
- Ха один раз я вже послухалася тебе.
- - і що погано було. Наскільки я пам’ятаю ви тоді з Віктором помирилися
- Нулю
- скільки моожна нукати. Все і не сперечайся зі мною. Це марно
- хаха… добре Валері добре все добмовилися не кіпішуй. Добре я одягну блузку.
- Доречі а в скьлки ти йдеш?
- На… десять
- на скільки?! Ну ти даешь. Я не перестаю дивуватися куьоміна за три години до побачення збираеться.
- Так харе приколюватися.
- Так зараз сьома ну ми встигаемо сходити до магазину
- Навіщо?
- Шпильки тобі купем.
- Ні ти знушаесся
- за дві години можна навчитися ходити все. Пішли
Ну так як з Валерією сперечатися марна справа то Олена погодилася і через дві години вона при повному параді йшла до Віктора до дому.

karolinaДата: Понедельник, 20.07.2009, 18:41 | Сообщение # 141
Общительный
Галочка, привіт!!! Класні продки!!!)))
Гуцул козліна ще та. Ну я, думаю, він ще своє отримає.
Цікаво, що Степнов Ленке приготував?????

ГалкаДата: Понедельник, 20.07.2009, 21:00 | Сообщение # 142
Живу здесь
Quote (karolina)
Цікаво, що Степнов Ленке приготував?????

скоро дызнаэшся.
Ань дякую тобы)

ГалкаДата: Четверг, 23.07.2009, 18:57 | Сообщение # 143
Живу здесь
Годинник Выктора показував десяту годину.же було все готово до приходу Олены… ну не зовсым все Віктору залишилось тільки перевдягтись ну не буде ж він на день народження коханої у своїх спортивках.
Через десять хвилин подзвонили у двері Степнову не було потрібним дивитися в глазок щоб подивитися хто там він і так знав що це прийшла Олена.
- Привіт. – сказала Олена як тільки віктор відчинив двері… але далі вона нічого не промовила так як перебувала в легкому шоці від того що Віктор був у костюмі… вона вдруге в житті бачила його у костюмі. І вигляд він мав чудовий. Чорні брюки голуба рабушка розтбнута вверху на дві пуговиці і піджак. Олена пройшла в квартиру і швидко зняла куртку
- привіт сонце я… - була черга Віктора дивуватися. Олена була просто прекрасна. Їй не потрібно було плаття ч и спідниці… навіть у своєму стилі вона була красунею.. ну на цей раз вона не всортивному стилі але все таки в джинсах. Які дуже гарно підкреслювали її ноги ще Віктор помітив що Олена одягнула туфлі на каблуку і це його здивувало а кофтинка…. Віктору дуже сподобалося як Олена була одягнена… хоча може він і не надто цьому радів. – Олен чудово виглядаєшь. Тобі йдуть каблуки правда як і він був ще трошки більшим то ти була ю вище мене.
- дякую ти теж гарний.
- е ні іменинниця ти так що сьогодні ну взагалі то завтра але вже починаючи з цього моменту всі компліменти тобі. Проходь до Вітальні я зараз прийду.
- а куди ти?
- не далеко всього лиш до своєї кімнати.
- а навіщо?
- ну…. Я тобі сюрприз обіцяв?
- обіцяв. – ствердно відповіла олена.
- от і не питай нічого. – Віктор підштовхнув Олену до вітальні а сам пішов до своєї кімнати. Пробув він там не довго тільки взяв дещо і відніс на кухню.

Коли олена зайшла до кімнати її вразила та атмосфера що там панувала. На Вікнах були темні штори але через них все одно пробивалося місячне сяйво. По всій вітальні були розставлені свічки а у центрі кімнати на підлозі був розстелений мякий килим а попереду нього стояв такий собі не високий столик на якому стояла ваза з квітами а точніше з троьма білими трояндами ну і звичано їжею… Олена була зачарована цією картиною вона навіть не помітила як ззаді д онеї підійшов Віктор.
Степнов зайшов до кімнати і побачив що Олена стоїть і розглядає все тут.. ну він за нею понаблюдав і вирішив що час її виводити з роздумів тому він підійшов до неї приобняв зв плечі й тихо сказав.- ну чого стоїмо. Проходь.
- ой Віть налякав – сказала Олена коли він поклав руки їй на плечі.
- проходь кажу чого стоїшь – Вітктору дже сподобалася її реакція.
Вечір проходив спокійно Віктор мабуть вже штук десять тостів сказав про Олену побажав всього чого тільки можна було... але так як Олена відмовилася від вина він теж тільки один раз пив алкоголь далі вони обходилися соком... інші могли е зрозуміти цього але Олена і Віктор перш за все зарахвували себе до спортисменів та й не привикли вони розпивати алкогольні напої...
як виявилось на уилмуц було навіть дуже зручно міг сидіти як завгодно і при цому нікому не заважав...
Віктор вже в котре подивися на годинник і олена це помітила вона ніяк не могла зрозуміти навіщо.
- Вітю а ти чого на годинник дивишся, чекаєш когось?
-чекаю... - Віктор посміхнувся і додав - новий день чекаю.
- не зрозуміла?
- ну ще не довго потерпи я зараз - Віктор пішов на кухню а до Олени дійшло що той мав на увазі адже побажав він їй вже багато чого але ще не привітав.
Коли годинник почав бити дванадцяту в кімнату зайшов Віктор і присів біля Олени.
- формально в тебе вже день народження хоч ти і зявишсня на світь тільки через дві з половиою години. тому Олено сонечко я тебе вітаю з таким святом як сімнадцятеріччя.... че чудов вік коли треба жити й не оглядатися ні на кого, жити правда по закону а то потім самому жити не захочеться.
- ахаха. ну сказав. Дякую тобі.
- Олен це тобе - Віктов взяв Оленину руку в свою і поклав їй у долоню маленький мішочок з бархату.
- ой а що там?
- подивись. - Олена його розвязала і перевернула їй у руку випала цепочка з незвичайним кулоном він був схожий на те що висіло в ресторані два сердця що зливалися але тут зливалося не тільки два чрдця а во середині з іншого боку було яблучко. з оногу боку було написано "Коханій дівчині". а на яблучку "я Ранетка"
- ааааа віть дякую тобі - Олена просто кинулася йому на шию і міцно міцно обійняла. - чудовий подарунок... той ресторан я ніколи не забуду. а от мені цікаво навіщо...
- навіщо я сюди ранетку приплів?
- так
- ну це ж твоє яств. на данний момент ти не гурт "ранетки" - не відємна частина твого життя. і наскільки я зрозумів ти хочеш щоб так лишалося завжди. ну от і я подумав...
- класно. коханий дякую тобі - Олена поцілувала Віктора. спочатку все було ніжно спокійно але в якийсь момент поцілуй почав набирати обороти причому непомітно для обох. втакож вони не помітили як вже лежали на килимі хвилин з десять і цілувалися...... видно що обидвапросто нирнули у свої відчуття і втратилиситуаію ні один не розумів що зараз відбувається... але до Віктора розум все таки почав вертатися і тому він перекотився на спину і обійняв Олену. вона теж вже почала думати і їй стало не по собі в кімнаті ззараз відчувалася напруга вона не була сильною але стало якось ніяково.
Через декілька хвилин.
- Олен а давай я тобі цепочку зараз одягну
- двавай. - вони сіли і віктор зацепим цепочку
- десерт будеш.
- а що там у тебе.
- морозиво фрукти
- а торт є?
- є
- а який?
- пташине молоко.
- о клас! неси.
- ахаха...... ти чого така голодно ніби їли....
- та ні я просто цей торт дуже люблю тоді зрозуміло.
далі вони їли торт сміялися розмовляли.... Віктор розповідав якісь кумедні істроії. Олені так добре було з ним.
- Віть а у тебе є гітара
- хм ну колись була мені її батько на шіснадцть років дарив. ну грати я так і не навчився я її мабуть скоро пятнадцять років буде як в руки не брав.
- вибач.
- нема за що вибачатися я піду її пошукаю. не сумуй.
- е ні я з тобою я якщо ти змитися надумав. - сміючись сказала Олена.
- ні змиватися не хочу... якось не дуже приємно мокрим ходити.
- ахаха.
- ну все пішли шукати. а тбі до речі навіщо...
- поки не знею. хоча давай я тебе грати навчу.
- ой ні Олен будь ласка
- нуууууу....... це бути твій подарунок мені на день народження.
- ну хитра.... і що мені з тобо робити.
- любити.
"та я б зрадістю тільки... так стоп знову не туди" - ну а я що не люблю хочеш сказати. так все я гітару не шукаю
- ееее у мене сьогодні день народження до речі... через пять хвилин.
- ми йдемо на вулицю.
- незрозуміла навіщо.
- все побачиш йди одягайся а я гітару знайду все одно ж не відчепишся.
- аха .
ну як виґвилос гітару не потрібно було шукати вона лежала зверзу на шафі.
Рівно через пять хвилин вони стояли на вулиці Олена не розуміла що вона тут роблять. А Віктор просто обійняв Олену й чекав. через пару хвилин після того як вона вийшли десь далеко в парку запалився вогниг і почав рухатися в їхню сторону по обидва боку стежки. це було полумя що ніби запршувало піти в ту сторону з вітки вони прийшло. Віктор взяв Олену , яка перебувала в шоці, за руку і повів тою стежкоювони зайшли в глиб парку і перед очами олени відкрилася дуже грана картина в центрі алеї таким ж полумям як і стежка ггоріли слова.
"Олена я тебе кохаю. Я дарую своє сердце тобі" а поруч також горіло не величке сердце. в ноьому горів не контур а повністю заповнене вогнем.
- так само до країв заповнене моє сердце любовью.

ГалкаДата: Пятница, 24.07.2009, 10:03 | Сообщение # 144
Живу здесь
- Віть... - олена просто не могла нічого сказати в її очах блищали сльози щастя. так і не знайшовши слів вона просто поцілувала його і в цому поцілунку висловила всі сво почуття. Вони ще довго просто стояли і цілувалися не зважаючи на великий лапатий сніг що почав іти. а слова і серце все горіли.
- дивись сніг.це пер
- в цьому році це перший сніг. - сказав Віктор і вони по тихеньку пішли до дому. Олена все ще перебували під впливом всього що сталося. і напрчуд забула про гітару так само як і Віктор.
- що будемо робити спитала Олега коли вони зайшли до квартири.
- зараз придумаємо ти тільки почекай одну хвилинку Віктор забрав столик з Вітальні і відніс його на кухню.коли він повернувся побачив що Олена стоїть біля вікна і щось роздивляється. Він підійщов до Неї й обійняв.
- чому сумуємо. - Віктор побачив на що дивилася Олена. вона розглядала щось в центрі парку. з відси ще виднілися вогники які згасали.
- я не сумую. я просто спостерігаю.
- Олен давай потанцюємо.
- аааааа.... му... - Та Олена не встигла договорити тому що почула музику - давай.
Олена вложила свою долоню в руку Віктора при близилася до нього. Руки віктора опустилися на талію дівчини а її скрестилися за шиєю коханого.
музика була повільною і вони рухалися їй у такт наолодєжуючись обіймами один одного. Олена поклала свою голову йому на груди і вони ость так ще довго танцювали поки їх погляди не зустрілися і емоції їх не захлеснули. вони потягнулися до губ один одного. не існувало нічого і нікого ні у олени ні у Віктора не виникала думка що вони роблять щось не те. у цей момент не було ні минулого ні майбутнього була лише ця мить яку вони хотіли запамятаи назавжди.
як вони опинилися на все тому ж килимі не знав і не памятав не один та це було і не важливо. єдине що зараз мало значення це кохана людина що дарує тобі море емоцій океан почуттів. їх закружив вихор імя якому кохання... можливо хтось би сказав "Що вони роблять так не можна" але це значить що ця людина ніколи не кохала. їй ніколи не хотілося повність відчути людину розтворитися в ній забути про те що навкруги є світ. зараз світ длґ них складався з їх відчуттів... обидва повністю віддали себе один одному не залишивши собі нічого...

karolinaДата: Пятница, 24.07.2009, 19:04 | Сообщение # 145
Общительный
Quote (Галка)
вигляд він мав чудовий.

не сумніваюся)))

Quote (Галка)
На Вікнах були темні штори але через них все одно пробивалося місячне сяйво. По всій вітальні були розставлені свічки а у центрі кімнати на підлозі був розстелений мякий килим а попереду нього стояв такий собі не високий столик на якому стояла ваза з квітами а точніше з троьма білими трояндами ну і звичано їжею…

ех... так романтично... Слухай, Галко, я вже починаю заздрити твоїй Кульоміній)))

Quote (Галка)
"Олена я тебе кохаю. Я дарую своє сердце тобі" а поруч також горіло не величке сердце. в ноьому горів не контур а повністю заповнене вогнем.

все, я плачу((( cry cry cry

Quote (Галка)
була лише ця мить яку вони хотіли запамятаи назавжди.

думаю, їм це вдалося)))
Галочко, класна продка!!! Ти молодчинка)))))))))))))))))))))))))))))

Сообщение отредактировал karolina - Пятница, 24.07.2009, 19:08

ГалкаДата: Пятница, 24.07.2009, 23:52 | Сообщение # 146
Живу здесь
Quote (karolina)
Слухай, Галко, я вже починаю заздрити твоїй Кульоміній)))

не повіриш я теж)
Quote (karolina)
Галочко, класна продка!!! Ти молодчинка)))))))))))))))))))))))))))))

анюто дякую)

ГалкаДата: Среда, 29.07.2009, 18:43 | Сообщение # 147
Живу здесь
Ранок..... на вулиці тільки почало світати але дві люблячі людини вже прокинулися... Дівчині так добре було в обіймах коханого... вона довго не наважувалась розплющити очі... боялась що все що було вчора всього лиш сон... але коли все таки рішилася розплющити очі то побачила що за нею спостерігае пара голубих таких вже рідних очей. нічого не кажучи ні один ні другий разом потягнулися зо вуст один одного... у поцілунок вони вклали все що відчували а саме все щастя що вчора подрували одни одного і яке досі їх переповнювало. Відірвавшись від таких слодких губ Віктор нарешті сказав
- добрий ранок кохана. - і щаслива посмішка осяяла його лице.
- добрий ранок. - неменш щаслива усмішка.
- як себе почуваешь.
- нуу..... добре.... брешу .... чудово.
- зайка моя. - Віктор сильніше обійняв Олену.
- скільки годин?.
- не повіриш пів сьмої.
- і якого я проснулася...хоча... спати я зовсім не хочу...
- іменниця які плани на сьогодні?
- школа ну і святкувати будем... доречі ти прийдеш?
- звичайно! правда пізно, але я обіцяю що прийду. так я пропоную ввану прийняти
- що зараз?
- ну.
- неее давай ще просто полежиму.
- звичайно давай моє сонце. - погодився Віктор і відразу потягнувся за поцілунком.
- ні знаешь давай краще ванну а то так я до школи не доберуся. – Віктор настояв щоб ванну вони приймали разом. Олена спочатку ніяковіла, але Віктору вдалося це справити до того ж тепла вода розслабляє.
Вже за сніданком Олена вирішила дещо спитати
- так до речі у мене питання я хотіла всіх запросити до себе, ну або до Женьки в кафе... а дівчата мені сказали що все вже готово. я щось не можу зрозуміти іменниця я. і я маю пригощати а не навпаки.
- хаха... ну і чого ти так розстроюєшся. ти мені скажи що точно сказали дівчата.
- що о восьмій вони за мною зайдуть і будем святкувати.
- от бачиш у восьмій. до того ти можеш всіх хоч перекрмити чи що там ще.
- ну в принципі можу. а ти знаешь... - та Олені не дали договорити.
- нічого я не знаю і тобі не треба. бачиш дівчата сюрприз тобі приготували чекай просто.
- ой як ви всі сюрпризи любите.
- а ти не любиш?
- люблю. просто мені цікаво...
- нууууу потерпи. так збирайся я тебе до школи проводжу.
- мені до дому треба
- навіщо?
- перевдягтись я ж неможу ТАК піти до школи.
- це як так? Олен ти дуже гарна.
- ну це ж не моє. Я так не вдягаюся
- Олен ну один раз на день народження піди так. хоча..... знаешь мабуть вс таки тобі треба перевдягтись
- не зрозуміла.
- ха я не дозволю щоб ти так ходила по школі... на тебе всі дивитись будуть. цього я ніяк дозволити не може.
- а якщо я так піду що буде?
- ну якщо не боїшся перевір.
- а от і перевірю. все пішли хоча ще ж рано.
- пішли пішли. я хотів через парк пройтися. до речі у мене до тебе ще один подаруночок буде потім.
- ой це цікаво. Віть ти мене розпестиш.
- тебе не можливо розпестити. нц так що ідем.
- аха. - Олена чмокнула Віктора і побігла в коридор одян=гатися. там вона наткнулася на гітару. О а я і забула вчора про неї.
- про кого? - спитав Стенов заходячи до коридору.
- та про гітару.
- ааа.... що не пропало бажання навчити мене грати.
- ні звичайно ні. так що я тебе ще помучаю.
- добре ну що ти готова7 - питав Віктор - застебуючи куртку.
- так пішли.
до школи вони йшли хвилин з сорок. неспіша вони блукали по алеї..... Олена згадувала який вчора прекрасній сюрприз влаштував Віктор. Сныгопад так і не закінчився від вчора..... а може він почався заново... Олена не знала але їй подобалося ось так гуляти. Віктор довів її до самої будівлі вони зупинилися на ґанку
- все я пішла.
- давай сонце. - Віктор поцілував Олену і вона вже хотіла йти - Олен у тебе сьогодні фізкультура є?
- так що? навіщо питаєш.
- ну просто до тебе прохання. не займайся сьогодні.
- не зрозуміла.
- ой ну Олен не треба сьогодні тобі займатися. так краще буде для тебе - турботливо говорив Віктор.
- ааааа........ слухай а звітки такі знання то а?
- ну на фізкультурному нас вчили не тільки як правильно через козла пригати.
- ахаха. добре на фізкультуру не піду. - Олена чмокнула його в щічку і зайшла в школу. а Віктор залишився чекати Расказова.
- о ті вже тут. - сказав Ігор Ілліч підходячи до школи.
- привіт Ігор - привітався Віктор. -дякую за допомогу.
- та нема за що нічого такого я не зробив.
- ну просто я не знаю хто ще в півтретьої ночі б погодився допомогти мені.
- до речі а чому саме в пів торетьї?
- Олена народилася саме в цей час.
-ааааа ясно.
- ти знав?
- так ось касета - Ігр віддав Віктору касету порощався і піішов на урок. а Віктор до себе на роботу. Олена пішла відразу до спортзали там її вже чекала Валерія... вона дуже здивувалася тому що Кульоміна так прийшла у школу.
- Олена нарно виглядаешь. - скаала Наташа. решта однокласників не впізнали Олену так як не бачили її обличчя.
- а що в нас за новенька а? - спитав хтось з классу.
- ха новенька кажешь. - почала Новікова. - А ну ка покажись їм. - Лера розвирнула Олену лицем до класу і в спортзалі повисла тиша. та Валерія не збиралась нікого чекати хвтила Олену під руку і повела зі спорт залу. але вже в дверях наткнулася на нову фзручку.
- Кульоміна Новікова ви куди? і чому не перевдяглися.
- а у мене живіт болит сказала Лера - я до медсестри йду.
- а ти Кульоміна куди теж до медсестри.
- ні я йшла вас шукати
- це навіщо.
- хотіла скказати що не можу сьогодня займатися і думала відпроситися у вас до бібліотеки.
- а чого це ти займатися не можешь. Лінь заграла.
- Юля Володимірівна ну ви ж знаєте що Кульоміна у нас спорт любить і якщо вона каже що не може сьогодні займатися це справді так.
- добре йди кульоміна.
- а мене до медсестри дуже треба... ну ви ж жінка маете мене зрозуміти.
- йди Новікова тільки давай без подробиць
- дякую ви мені врятували життя.
Лера наздогнала Олену яка пішла вперед
- Ну що Олен пішли в.... туалет. і ти мені все розповіш.
- не зрозуміла?
- пішли кажу. - Лера затащила Олену до дівочого туалету вони сіли на підвіконник. І Валерія почала свій допит.
- ну розповідай що було в Степнова. що робили.?
- вечеряли
- нууууууууууууу а подробиці?
- які?
- всі все розповідай.
- ну....
- зрозуміло тоді так. Степнову сподобалося як ти була вдягнута?
- так.
- а він був у своїх треніках?
- нііііі...... він в костюмі був. такий гарний - мрійливо сказала Олена.
- о це вже щось Олен давай все сама а то я просто не знаю що спитати а гадати не хочеться.
- оф ну що з тобою зробити. слухай. бачиш цепочку. - Олена показала собі на шию. - це Віктор подарував. - Лера тільки помітилащо висить у Олени на шиї відразу почала розглядати. через пару хвилин з її губ зірвалося - Вау!!!!!!!! класно!!!!!!!!
- це ще не все?
- нууууууу.........
- ми потім в пів третьої в парк пішли . - Олена розповіла все про парк Валерія слухала її з відкритим ротом.
- оце так. я тобі заздрю по доброму. і дуже за тебе рада. але скажи що так ваш вечір і завершився. і чому ти на фізкульиуру не пішла?
- Новікова!
- що мені цікаво і чого це ти так почернвоніла. а ну розповідай.
- і не подумаю. - Олена це сказала так що Лера зрозуміладопит нічого не дасть.
- добре. до речі ти пам"ятаешь що ми сьогодні гуляємо.
- звичайно але ви мені не говорите куди ми йдемо
- побачиш.
- Ленр а давай після уроків кудись підемо
- нуу навіщо
- як ну День народження у мене і мені здається що я маю пригощати.
- та ну тебе. заспокойся і отримуй задоволення.
- так я в шість у тебе.
- навіщо нам ж на вісім.
- Олен слхай а ти не хочеш Віктору віддячити за все що він зробив.
- це ти на що натякаєш? - з опаскоб спитала Олена.
- на сукню.
- неееееееее. Лер не треба.
- треба треба ну ти будеш такою гарною ну я тебе прошу.
- ну.....
- так або ти погоджуєшся на сукню або я далі розпитую про вчорашній вечір і някий твій тон мене не зупинить.
- добре добре здаюсь.
Далі день пройшов доволі спокіно багато хто вітав Олену... робив компліменти.
Лера як і обіцялаприйшла о шостій привела себе й Олену до порядку і вони пішли вже знайомим Олені маршрутом. Кульоміна почала дещо підозрувати і її здогадки підтвердилися вони справді прийшли до ресторану "одне сердце на двох"
Валерія прочитала по обличчю Олени що та злдивована і швидко все пояснила:
- це Віктор замовив цей ресторан… хотів зроьбити для тебе сюрприз.
- Класно. Якщо чесно мені цей ресторан подобається.
- - ну тоді вперед там вже всі чекають
- Хто всі?
- Побачиш – сказала Лера і разом з Оленою зайшла до ресторану. Зал був гарно прикраенний але все було зобленно так зоб він не втратив тої атмосфери яка тут була коли Кульоміна перший раз сюди прийшла. В ресторані були всі близкі люди Олени: Ранетки з їх хлопцями, дідусь Олени, Ігор Ілліч і Ірина Ренотовна(ну її просто вже не могли не запросити), і ище деякі знайомі. Як тільки Олена зайшла всі кинулися її вітати.
Вечір проходив дуже добре всі веселилися розмовляли танцювали… сумувати Лера не дала нікому. Степнов прийшов тільки в одиннадять. Олену він застав сидячою за одному столиком.
- чому сумуємо? –Як чора підійшовши зі спини спитав Віктор
- Вітя! Я вже думала ти не прийдеш.
- погано думала Кульоміна.
- Дякую за ресторан.
- що Лера вже все розповіла. Ух болтушка. Ну що може потанцюємо. Чи ти вже стомилася.
- Звчайно пішли.
- Далі вечір проходив для Олені ще краще. Вона майже не відходила від Віктора.
Але сюрпризи не закінчилися головгу новину Лера залишила на десерт.
- Дорогі гості Ранетки мушу вам дещо скаазати. Всі з присутніх тут знають що в січні ми їдемо до Пітера на конкурс. Так от. Дівчата ми уєжаїмо першого січня. Тому пропоную Нови рік зустрічати разом. – Лера це все говорила через мікрофон.
- Як першого – тихо спиталал олена… їй не хотілося нікоду їхати так як підготовка до конкурсту йде місяць. А потім ще один тиждень вже виступи. Аще ідея святкувати Новий рік всі разом. Їй теж не прийшлася по душі.
- - ну Олен сонце не сумуй. Ти чого?
- - а? Що? Та так… просто не думала що так скоро… а скільки вже зараз годин?
- Друга ночі.
- Мабуть вже час розходитись а то завтар до школи я не дійду по дорозі засну.
- Добре зараз підемо. Ти почекай мене тут хвилинку

karolinaДата: Среда, 29.07.2009, 19:24 | Сообщение # 148
Общительный
Quote (Галка)
- так або ти погоджуєшся на сукню або я далі розпитую про вчорашній вечір і някий твій тон мене не зупинить.

шантажистка))))))

Галочко, класна продка. Степнов твый такий романтик)))) Хотіла б я такого чоловіка в житті зустріти)))) ага, мрію)))) що поробиш, мріяти не заборониш)))

ГалкаДата: Среда, 29.07.2009, 19:26 | Сообщение # 149
Живу здесь
Quote (karolina)
шантажистка))))))

аха))))
Quote (karolina)
ага, мрію)))) що поробиш, мріяти не заборониш)))

мріяти не шкыдливо.
Ань дякую)))

kseniyaranetkaДата: Суббота, 01.08.2009, 00:42 | Сообщение # 150
Освоившийся
Награды: 15
кульный ыан фик!продку!

ссылка на мой фанфик
http://seriali-online.ru/forum/38-2854-1
и все таки ВАЛТ существует=))))))))

Поиск: