|
КВМ-овечки!!! Караул!!! № 6(4)
|
|
| sh2a86 | Дата: Вторник, 19.10.2010, 00:24 | Сообщение # 5356 |
Живу здесь
Награды: 234
Статус: Offline
|
Quote (Винни) ПРИВЕТ!!! кто о чема я проду хочуууууууууууу а? привет!))) Натуль продка буду завтра писать))) сегодня что то как то не пишится((( Quote (Винни) как день прошел? наверное плодотворно, но мог бы лучше!)))) и я наконец таки ЭТО сделала!!!!!!!! Galjynja, привет!!! 
мой фан-фик: КВМ!Любить вопреки всему!!! )))Я все время чет не то пишу))) Всех с наступившим новым годом! Любви вам люди! ВЗАИМНОЙ!!!
|
| |
| |
| Galjynja | Дата: Вторник, 19.10.2010, 00:26 | Сообщение # 5357 |
Живу здесь
Награды: 41
|
Кстати, Винни... Вот две последних "главы" "...безумства...". С ним покончено... *** (сьогодні...) Сьогодні мені не були потрібні слова, я не хотіла банальних фраз, фальшивих вибачень, і аж ніяк не Твоїх повернень… Але хіба ти колись робив те, що хотіли інші? Хіба Тебе цікавило, що я стала майже щасливою без Тебе? Сьогодні я хотіла спокою… Зняти маски з фірмовими посмішками і поглядами, заварити чорного гіркого чаю, закрити двері і слухати тишу… Але хіба Тебе цікавив мій спокій? Хіба Тебе колись зупиняли змінені замки, ключі і паролі? Ти просто повернувся… Сів на край ліжка, несміливо торкнувся моєї щоки, прошепотів: «Привіт…». Дивно, скільки може статись за три хвилини. Три хвилини, які стали моєю новою вічністю… Три хвилини дикої ейфорії, чистого щастя і страшної невідомості… Три хвилини перед тим, як ти сказав: «Ти досі п’єш чай без цукру… Я сумував за цим. І за тобою …». Сьогодні я не хотіла слів… Сьогодні я мовчала… Ти завжди знав, що означає моє мовчання, хоч щоразу воно означало щось інакше. Сьогодні я просто захотіла бути по справжньому щасливою… Моє волосся знову пахне димом, одяг Твоїми парфумами, а життя чорною кавою… Просто сьогодні ми вкотре змінили правила… Просто сьогодні ми знову стали щасливими… *** (крапка.) Я напишу Тобі останнього листа... Завершу нашу епопею... Думаю, нам час стати вільними одне від одного. Я зрозуміла це раптово, але тепер здається, ніби це завжди було очевидним... Просто мені захотілось тиші, а ти все ще прагнув тисяч слів... В один момент наш світ став затісним для двох... Ха... Смішно, але знаю, Ти зрозумів це задовго до мене. Просто Ти звик... Звик курити, пити каву, грати в більярд і тримати мене за руку. Звик до "нас", до моїх губ, очей і запаху парфумів. Звик до слів на кшталт: "ви ТАКА пара". А немає нічого постійнішого, ніж звичка... Я теж звикла... Звикла не спати пів ночі, фарбувати нігті в червоний колір, ховати очі за темними окулярами і гріти свою руку в Твоїй. Залишилось дізнатись хто першим наважиться змінити звички... І от я пишу Тобі... Не про любов чи ненависть... А про те, що час ставити крапку. Бо в нашому житті занадто багато продовжень, трьох крапок в кінці кожного речення. Пробач мене, за те що перша змінила звички. За те, що висмикнула свою руку з Твоєї. Я перша поставлю крапку. Хоча ні, сьогодні я дозволю собі знак оклику!
— Ты когда-нибудь чувствовал, — спросила она, — что тебе не хватает того, кого ты никогда не встречал?
|
| |
| |
| Galjynja | Дата: Вторник, 19.10.2010, 00:30 | Сообщение # 5358 |
Живу здесь
|
Quote (sh2a86) и я наконец таки ЭТО сделала!!!!!!!! Что?
— Ты когда-нибудь чувствовал, — спросила она, — что тебе не хватает того, кого ты никогда не встречал?
|
| |
| |
| Винни | Дата: Вторник, 19.10.2010, 00:32 | Сообщение # 5359 |
Живу здесь
Награды: 519
|
Quote (sh2a86) наверное плодотворно, но мог бы лучше!)))) и я наконец таки ЭТО сделала!!!!!!!! урааааааааааа ладно, норм понедельник Quote (sh2a86) сегодня что то как то не пишится((( где муза? Quote (Galjynja) Зняти маски з фірмовими посмішками і поглядами, заварити чорного гіркого чаю, закрити двері і слухати тишу… тисячу разів "так"!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote (Galjynja) Три хвилини, які стали моєю новою вічністю Боже, як гарно Quote (Galjynja) Просто сьогодні ми вкотре змінили правила… Просто сьогодні ми знову стали щасливими… мммммм, хочуу Quote (Galjynja) Завершу нашу епопею... обожнюю "епопею" у твоєму виконанні Quote (Galjynja) Думаю, нам час стати вільними одне від одного. Я зрозуміла це раптово, але тепер здається, ніби це завжди було очевидним... так Quote (Galjynja) Пробач мене, за те що перша змінила звички. За те, що висмикнула свою руку з Твоєї. Я перша поставлю крапку. Хоча ні, сьогодні я дозволю собі знак оклику! я на колінах перед автором це так влучно і вчасно!!!!!!! АААААААААААА!"!! все!!! покінчую разом із твоїм творінням!!!!!!!!!! Галя, це чудово не cлід і казати про мову, про почуття і все-все. Ти не уявляєш як це зараз близько!!!!!!!!!!!!!!!! НЕПЕРЕВЕРШЕННО!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
| |
| |
| Винни | Дата: Вторник, 19.10.2010, 00:33 | Сообщение # 5360 |
Живу здесь
|
Quote (Galjynja) Давай, реєструйся! Якшо ти про Твіттер! там только на англ. можно регстрироваться? Quote (Galjynja) Я уже в новостях увидела! новости всегда поздно
|
| |
| |
| Винни | Дата: Вторник, 19.10.2010, 00:35 | Сообщение # 5361 |
Живу здесь
|
капец ты вот сегодняшним общением в Карауле я довольна завтра пойду в библиотеку и возьму что-то на укр буду читать бабушке в голос 
|
| |
| |
| Galjynja | Дата: Вторник, 19.10.2010, 00:36 | Сообщение # 5362 |
Живу здесь
|
Quote (Винни) обожнюю "епопею" у твоєму виконанні Дякую, я її також любила... Але думаю то все... Треба починати нове життя... Quote (Винни) я на колінах перед автором Вставай, мила моя, вставай! Я аж почервоніла... Quote (Винни) НЕПЕРЕВЕРШЕННО!!!!!!!!!!!!!!!!! ДЯКУЮ!!!!!!! Люблю Тебе, Наталя!
|
| |
| |
| sh2a86 | Дата: Вторник, 19.10.2010, 00:36 | Сообщение # 5363 |
Живу здесь
|
вот Винька меня поняла! Я наконец ей письмо отправила..написать то я написала его давно, но оно все лежало и лежало, а теперь все отправилось в путь дорожку!)))) Quote (Винни) урааааааааааа Спит наверное...а может...у меня просто столько идей...уже новый фик нчала только тсс!
мой фан-фик: КВМ!Любить вопреки всему!!! )))Я все время чет не то пишу))) Всех с наступившим новым годом! Любви вам люди! ВЗАИМНОЙ!!!
|
| |
| |
| Galjynja | Дата: Вторник, 19.10.2010, 00:38 | Сообщение # 5364 |
Живу здесь
|
Quote (Винни) там только на англ. можно регстрироваться? Угу! Quote (Винни) новости всегда поздно Лучше поздно, чем никогда... Quote (Винни) буду читать бабушке в голос
|
| |
| |
| sh2a86 | Дата: Вторник, 19.10.2010, 00:40 | Сообщение # 5365 |
Живу здесь
|
ДОРОГИЕ ДЕВУШКИ УКРАИНКИ...Я ТУТ СЕЙЧАС СЕБЕ ЯЗЫК СЛОМАЮ, ОТ ЛЮБОПЫТСТВА))) ВОТ ВРОДЕ ЯЗЫКИ ТААААК ПОХОЖА...А Я НИЧЕГО ПОЯТЬ НЕ МОГУ((( А ЛЮБОПЫТНО ЖЕ..ПРО ЧТО ВЫ ТУТ!!!
|
| |
| |
| Винни | Дата: Вторник, 19.10.2010, 00:40 | Сообщение # 5366 |
Живу здесь
|
Quote (Galjynja) Вставай, мила моя, вставай! Я аж почервоніла... червоній собі Quote (Galjynja) Люблю Тебе, Наталя! а я тебе Quote (sh2a86) а теперь все отправилось в путь дорожку!)))) не зря сегодня долго смотрела на фургон возле почты Quote (sh2a86) Спит наверное...а может...у меня просто столько идей...уже новый фик нчала только тсс! я вчера хотела новый начать и забила а как называется? ну скажи нам КВМный?
|
| |
| |
| Galjynja | Дата: Вторник, 19.10.2010, 00:41 | Сообщение # 5367 |
Живу здесь
|
Quote (sh2a86) вот Винька меня поняла! Я наконец ей письмо отправила..написать то я написала его давно, но оно все лежало и лежало, а теперь все отправилось в путь дорожку!)))) О, круто! Я просто любопытная очень!
|
| |
| |
| Винни | Дата: Вторник, 19.10.2010, 00:42 | Сообщение # 5368 |
Живу здесь
|
Quote (sh2a86) ДОРОГИЕ ДЕВУШКИ УКРАИНКИ...Я ТУТ СЕЙЧАС СЕБЕ ЯЗЫК СЛОМАЮ, ОТ ЛЮБОПЫТСТВА))) ВОТ ВРОДЕ ЯЗЫКИ ТААААК ПОХОЖА...А Я НИЧЕГО ПОЯТЬ НЕ МОГУ((( А ЛЮБОПЫТНО ЖЕ..ПРО ЧТО ВЫ ТУТ!!! прости ,русская сестра я пытаюсь переключиться обратно, но с Галей это нереально мы о хорошем
|
| |
| |
| sh2a86 | Дата: Вторник, 19.10.2010, 00:43 | Сообщение # 5369 |
Живу здесь
|
Quote (Винни) не зря сегодня долго смотрела на фургон возле почты ПРЕДЧУСТВИЕ... Quote (Винни) я вчера хотела новый начать и забила КАК ТАК, ПОЧЕМУ?! Quote (Винни) а как называется? ну скажи нам КВМный? НАЗВАНИЕ ПОКА РАБОЧЕЕ...ВОТ ОДИН ВАЛТ..НАЗЫВАЕТСЯ СИЛЬНЫЕ МИРА СЕГО, А КВМ ПОКА БЕЗ НАЗВАНИЯ!)))
|
| |
| |
| Galjynja | Дата: Вторник, 19.10.2010, 00:45 | Сообщение # 5370 |
Живу здесь
|
Quote (sh2a86) ДОРОГИЕ ДЕВУШКИ УКРАИНКИ...Я ТУТ СЕЙЧАС СЕБЕ ЯЗЫК СЛОМАЮ, ОТ ЛЮБОПЫТСТВА))) ВОТ ВРОДЕ ЯЗЫКИ ТААААК ПОХОЖА...А Я НИЧЕГО ПОЯТЬ НЕ МОГУ((( А ЛЮБОПЫТНО ЖЕ..ПРО ЧТО ВЫ ТУТ!!! Вот видиш какие мы загадочные! Наташа меня хвалит, а я краснею... А те огромные куски очень трудно и долго переводить...
|
| |
| |