Одне серце на двох
|
|
Галка | Дата: Пятница, 12.06.2009, 16:15 | Сообщение # 1 |
Живу здесь
Награды: 105
Статус: Offline
|
Лена Кульоміна йшла по вулиці й думала про сьогоднішні події: «Що штовхнуло дівчат на цей вчинок, адже ми завжди були дружніми й сварилися не часто. А тут… їх наче підмінили. Чому вони почали цю розмову? Навіщо їм була потрібна ця «очна ставка», чому вони вирішили, що я зустрічаюсь з Гуцулом і обманюю Віктора Михайлович? А Гуцул теж «ще той фрукт» з чого він взяв що я його люблю? Він вірний друг але не більше, моє серце зайнято, але нічого бути не може... І чому дівчата вважають, що я мучу Степнова? А до речі, де вони його бачили? Він ж уже місяць не працює в школі. Хоча їм може, щось розповів Рассказов, адже він його друг, єдиний друг. І до дідуся Віктор Михайлович не приходив, а може дід це приховує. Так досить цієї невизначеності, досить "парити" собі голову, потрібно у всьому розібратися.» Лена вирішила не йти назад до школу, адже зосередитися не зможе. Тому пішла додому допитувати діда. Дійшовши до під'їзду вона засумнівалася: "а може не треба у діда нічого питати, а якщо я все таки помиляюсь і він нічого не знає. Тоді пояснювати треба буде чого Степнов до них не ходить і чого я так ним цікавлюся.- Не дуже хотілося признавати, навіть, самій собі, що Віктор Михайлович їй небайдужий, і що вона помилилася тоді, коли спалила всі мости. - Ні Кульоміна, ти спортсменка і здаватися чи боятися не в твоїй звичці." Так Кульоміна стояла біля свого дому і намагалася переконати себе, що їй не страшно. І поки вона вирішувала питати чи ні, сталося декілька дивних подій, які змусили Лену на деякий час забути про свої проблеми. Першою, такою несподіванкою, був телефонний дзвінок від Расказова. Що дуже її здивувало, адже вже з місяць він намагається її уникати, мабуть, не пробачив того, як вона себе повела зі Степновим. - Алло. - Лена. Добрий день. - Добрий день Ігор Ілліч. - Ти б не могла зараз же прийти до школи . Ще встигнеш на останній урок і репетицію. І нам потрібно серйозно поговорити. - Вибачте, але я зараз не можу мені потрібно вирішити декілька проблем. І якраз від них залежать будуть репетиції чи ні, так як без довіри нічого не виходить а зараз у нас з цим проблеми. - Лена , по-перше це не привід прогулювати школу, а по-друге, думаю, те що ти почуєш від мене допоможе тобі вирішити проблеми. - Невже дівчата вам розповіли про сьогоднішню сварку? - Так, розповіли, але мені цікаво почути твою версію. - І ви забули про свою неприязнь до мене? – іронічно с казала Лена. - Ти про, що? - Та покиньте, після того як Віктор Михайлович пішов зі школи ви зі мною не розмовляли, навіть не віталися. - Лена ти помиляєшся я не хотів тебе ігнорувати, просто мені потрібен був час для того, щоб розібратися. Розумієш? - Ага! - То ти прийдеш зараз в школу? - Добре вже йду але відразу до вас, ніяких уроків і репетиції. Домовилися? - Добре. Я тебе чекатиму в бібліотеці. - Ні, Ігор… Але Лена не договорила в трубці звучали гудки. "Так, я бачу Светочки мені не уникнути. Тепер ще її доведеться вислухати. Ні ну, мені сьогодні везе. Клас!!!!!!!!!!! Та нічого діда допитати я зможу й ввечері. А з Ігорем Іллічем мені все одно довелося б говорити." чекаю ваших коментарів)))))))))))))))))))
мечтать не вредно, вредно не мечтать...
|
|
| |
Галка | Дата: Пятница, 12.06.2009, 16:18 | Сообщение # 2 |
Живу здесь
|
http://seriali-online.ru/forum/38-2913-1 - здесь перевод на руский!
|
|
| |
oollggaa | Дата: Пятница, 12.06.2009, 16:24 | Сообщение # 3 |
Любитель
Награды: 11
|
Галка, мне очень понравилась прода супер жду с нерпением продолжения
никогда не грустите, все будет хорошо
|
|
| |
Галка | Дата: Пятница, 12.06.2009, 16:30 | Сообщение # 4 |
Живу здесь
|
oollggaa, пасибочки)))))
|
|
| |
irusik_vip | Дата: Пятница, 12.06.2009, 17:13 | Сообщение # 5 |
Живу здесь
Награды: 61
|
Прочитала твою продочку, интригующие начало. Мне понравилось. Жду продолжения. :D Мені дуже сподобалось, тому чекаю продовження.
irusik Мой первый фик Берегите любовь
Сообщение отредактировал irusik_vip - Пятница, 12.06.2009, 17:14 |
|
| |
Галка | Дата: Пятница, 12.06.2009, 17:14 | Сообщение # 6 |
Живу здесь
|
irusik_vip, пасибочки зай)))))))))))))
|
|
| |
Галка | Дата: Пятница, 12.06.2009, 18:14 | Сообщение # 7 |
Живу здесь
|
Якби Лені не хотілося але, вона розвернулася і пішла до школи. Але по дорозі сталася ще одна непередбачувана подію, яку їй хотілося б забути. Вона майже дійшла до школи коли її наздогнав Гуцул. - Лена стій, нам потрібно серйозно поговорити - "Та, що сьогодні за день, а? Всі хочуть поговорити. А фразу "серйозно поговорити" я чую за цей день в третє і нічого доброго вона не приносить. " - Гуцул! Ну що тобі потрібно – Лена це сказала з такою інтонацією ніби вже знала, про що піде мова – ти що не досить сьогодні накапостив. Навіщо ти сказав дівчатам, що ми зустрічаємось. Ти з чого взяв, що я тебе кохаю!!! – Лена почала зриватися на крик. І останню її фразу почули всі, хто стояв у 100 метрів від неї. - Ти чого – Гуцул ніяк не очікував такої реакції. Адже коли Лена вислуховувала Ранеток, вона навіть не намагалася сперечатися. А просто дослухала їх і пішла. - Ти смієш, мене про це питати! - Ленка, що на тебе найшло? Я думав що ми ще два тижні назад розібралися і вирішили зустрічатися. - Що? Ти з якої луни звалився коли ти сказав мені про свої почуття я тобі сказала: "у мене нема до тебе такого почуття і ми просто друзі." - Але ти не сказала "Ні". І після того ми нормально спілкувались, а вчора погодилася сходити в кафе. - А слова "ми просто друзі" для тебе, що значать, а? - Ну… - От тобі і ну. І взагалі ти хоч розумієш, що сходити у кафе можна і з другом, якщо він запропонував трошки розслабитись. А тепер я поспішаю. Бай! Гуцул так і залишився стояти, а у голові була тільки одна думка "Нічого, нічого, я не відступлюсь. Лена я за тебе буду боротися. Я не звик пасти задніх " Лена підійшла до школи і як з будинку виходять дівчата. Вона цьому не зраділа. "сподівалася прийти до закінчення уроків, але Гуцул мене затримав." Лена підійшла до своїх подруг - Привіт дівчата! - Лена ти прийшла нам все пояснити? - Я не збираюся виправдовуватися за те чого я не робила. Ви краще ще раз поговоріть з тим хто вам це наплів. – Лена це сказала, як відрізала, вона досі була на них зла за те, що вони вирішили спочатку читати моралі, а потім розбиратися. Лена пройшла повз них не сказав більше ні слова.
|
|
| |
irusik_vip | Дата: Пятница, 12.06.2009, 19:34 | Сообщение # 8 |
Живу здесь
Награды: 61
|
Гуцул конечно заганал Продочка такая классная.
irusik Мой первый фик Берегите любовь
|
|
| |
Галка | Дата: Пятница, 12.06.2009, 19:38 | Сообщение # 9 |
Живу здесь
|
irusik_vip, дякую)))))))))))))))))))))))))) Quote (irusik_vip) Гуцул конечно заганал
|
|
| |
JaneAir | Дата: Пятница, 12.06.2009, 21:07 | Сообщение # 10 |
Завсегдатай
Награды: 22
|
привіт)))початок классний)))фік обіцяє бути цікавим))я так розумію, що оскільки фік український, то і коментарі треба залишати на укр.мові)))Quote (Галка) Першою, такою несподіванкою, був телефонний дзвінок від Расказова. Що дуже її здивувало, адже вже з місяць він намагається її уникати, мабуть, не пробачив того, як вона себе повела зі Степновим. цікаво, як йому це вдається робити на уроках історії насправді ж...він дорослий чоловік, а веде себе як маленька дитина....дівчина образила мого друга і я не буду з нею говорити Quote (Галка) "Та, що сьогодні за день, а? Всі хочуть поговорити. А фразу "серйозно поговорити" я чую за цей день в третє і нічого доброго вона не приносить. напевно понеділок бідненька Quote (Галка) - Гуцул! Ну що тобі потрібно – Лена це сказала з такою інтонацією ніби вже знала, про що піде мова – ти що не досить сьогодні накапостив. Навіщо ти сказав дівчатам, що ми зустрічаємось. Ти з чого взяв, що я тебе кохаю!!! – Лена почала зриватися на крик. І останню її фразу почули всі, хто стояв у 100 метрів від неї. - Ти чого – Гуцул ніяк не очікував такої реакції. Адже коли Лена вислуховувала Ранеток, вона навіть не намагалася сперечатися. А просто дослухала їх і пішла. - Ти смієш, мене про це питати! - Ленка, що на тебе найшло? Я думав що ми ще два тижні назад розібралися і вирішили зустрічатися. - Що? Ти з якої луни звалився коли ти сказав мені про свої почуття я тобі сказала: "у мене нема до тебе такого почуття і ми просто друзі." - Але ти не сказала "Ні". І після того ми нормально спілкувались, а вчора погодилася сходити в кафе. до Гуцула з першого разу не доходить..він очевидно слідує твердженню, що все, що говорить дівчина треба сприімати з точністю до навпаки))Quote (Галка) - Лена ти прийшла нам все пояснити? - Я не збираюся виправдовуватися за те чого я не робила. Ви краще ще раз поговоріть з тим хто вам це наплів. от подруги...замість того, щоб розібратися, накинулися на неї і вимагають пояснень
To the world you might just be one person, but to one person you might just be the world
|
|
| |
Галка | Дата: Пятница, 12.06.2009, 21:13 | Сообщение # 11 |
Живу здесь
|
Руся дякцю за ткий комент! Quote (JaneAir) я так розумію, що оскільки фік український, то і коментарі треба залишати на укр.мові))) якщо вам не важко))))))) Quote (JaneAir) цікаво, як йому це вдається робити на уроках історії а він письмово все проводить)))))))) Quote (JaneAir) напевно понеділок ні насправді п"ятниця. Quote (JaneAir) до Гуцула з першого разу не доходить.. ну тугодум трошки він Quote (JaneAir) він очевидно слідує твердженню, що все, що говорить дівчина треба сприімати з точністю до навпаки)) можливо.......... Quote (JaneAir) от подруги...замість того, щоб розібратися, накинулися на неї і вимагають пояснень нууу.... от так вийшло. та ти не турнбуйся все ок буде)))))))) до речі якщо хочеш познайомитися з Оксаною. То вона вже з"являлася на російському фанфі.
|
|
| |
JaneAir | Дата: Пятница, 12.06.2009, 21:18 | Сообщение # 12 |
Завсегдатай
|
я щойно перечитала російський варіант...так класно, навіть не знаю який варіант мені більше подобається)))таки добре ти придумала виставити цей фік на двох мовах
To the world you might just be one person, but to one person you might just be the world
|
|
| |
Галка | Дата: Суббота, 13.06.2009, 15:38 | Сообщение # 13 |
Живу здесь
|
JaneAir, дякую! привіт як твої справи? ну що здала?
Сообщение отредактировал Галка - Суббота, 13.06.2009, 15:38 |
|
| |
Галка | Дата: Суббота, 13.06.2009, 15:39 | Сообщение # 14 |
Живу здесь
|
Лера заговорила першою: - Дівчата, ви як думаєте, ми не переборщили. Може ми дарма спочатку на неї "наїхали". - Знаєш Лер, мені теж так здається. – погодилася Аня. - Ну тоді чого стоїмо потрібно в усьому розібратися. – запропонувала Женя – що скажете, може нам ще раз поговорити з Гуцулом. - Я тільки за. Тим більш, що не такий вже він біли і пухнастий, я це уж точно знаю. Ви пам’ятаєте, як він побив Матвія? – додала Аня. - Я теж за те щоб ще раз переговорити з Гуцулом, але я думаю, що нам потрібно покликати Стаса він допоможе його розговорити – підкинула ідею Лера. – Наташ, а ти чого мочиш. - Дівчата, я така дурна. – вигукнула Наташа. - Що сталося? – в унісон спитали дівчата. - Відразу після того як Віктор Михайлович звільнився ми з Леною поговорили і вона тоді мені сказала, що не може розібратися у собі, але до Гуцула у неї суто дружні почуття. Я не думаю що з того часу щось змінилось. - Це все, що вона сказала? - Ні. – і Наташа переповіла всю їхню розмову. – Ну ось і все. - Так, ми такі винні перед Леною. – зробила Женя висновок. А про себе всі подумали: "винні ми то винні, а от, що тепер робити, вибачення тут буде мало." І річ не втому, що Ленка не пробачить. А в тому, що вони хотіли їй допомогти. Так, як всі давно знали, що вони з Степновим небайдужі один до одного. Лена тим часом ішла у бібліотеку і відчуття того, що зараз щось станеться її не покидало. Коли вона готова була зайти до кабінету. Її окрикнув Ігор Ілліч. - Кульоміна! Зачекай. - Добрий день Ігор Ілліч. - Привіт. Слухай пішли краще до класу історії, а Светочка сьогодні дуже нервова. - Вона просто мабуть вже чула, що я така, "погана", зустрічаюсь з Гуцулом і обманюю Віктора Михайловича. - Лен, ну ти чого не переживай все можна поправити. - Угу. Знати б де зараз… - Лена не договорила. Вона дуже хотіла дізнатися де зараз Степнов, і що зараз робить, але в голос не наважувалась це сказати. - Хто де зараз? – не зрозумів Разказов. - Та так ніхто, зараз це не важливо. То про, що ви хотіли зі мною поговорити? - Не тут пішли у клас. А то зараз ця "Канарейкіна" суди прибіжить і не дасть спокійно поговорити. - Ігор Ілліч. – з вдаваним докором промовила Лена, але їй сподобалась прізвище Калерії. Це була ще та гримза. - Лен тільки ти "не кажи" нікому про цю "обмовку" – попроси в Расказов. Хоча Лена зрозуміла, що він мав на увазі. Про це прізвище говорити можна, а от від кого воно пішло нікому знати не варто. За своїми роздумами Лена навіть не помітила як вони увійшли до класу. - Лена, ау, ти де? – ніяк не міг достукатися до свідомості Лени Расказов. - А що. – відповіла Лена, ніби з просоння – Вибачте, я замислилася. - Та нічого просто більше так не роби. А то якось дивно до себе говорити. - Так про, що піде мова? - Ну для початку розкажи, що сьогодні сталося. І якщо можна з яких причин? - Добре, тільки це довга історія. - Нічого у мене час є. - Ну тоді слухайте. - Після того як Віктор Михайлович звільнився… - почала Лена. - Вибач, я переб’ю але до чого тут це? - Ви слухайте і все зрозумієте. Так от після його звільнення я багато думала й впевнилася у тому, що й так знала. Розумійте … - Лена набиралася мужності, щоб це сказати в голос. – розумійте… Віктор Михайлович мені не байдужий. Невже я змогла це сказати, аж на душі легше. Так от але коли я позбулася всіх своїх страхів. А найбільший з’явився після того, як Степнов вдарив Гуцула. Мені тоді здавалось, що він може й мене вдарити якщо буде щось не так. Ну що тут можна сказати – дурна. А зараз пізно, щось змінювати він навіть, ну наскільки я знаю, до дідуся не приходить і не дзвонить. А потім Гуцул мені розповів про свої почуття. Я тоді не хотіла його обламувати і чим пом'якши пояснила, що у мене до нього тільки дружні почуття. Я тоді думала він зрозумів … а виявилось, що ні. Ми з ним продовжували спілкуватись, я пару раз сходила з ним у кафе. Але я не підозрювала, що він думав ніби ми зустрічаємось. Я навіть не затримувалась бо не хотіла, щоб він мене проводжав, пам’ятала його слова. А вчора він запропонував піти у кафе яке недавно відкрилось. Я не відмовилася, набридло сидіти вдома, але мені прийшлось піти раніше, і про що вони говорили з дівчатами я не знаю, але сьогодні вони мене звинуватили в тому, що я мучу Віктора Михайловича і зустрічаюсь з Гуцулом. І як воно між собою пов’язано, я досі не збагну. Так от вони привели мене і Гуцала і почали говорити причому довго, потім Ігор Гуцулов підтвердив, що ми зустрічаємось. Ну тут я не витримала розвернулась і пішла. Поки йшла додому з’явилася ідея допитати діда і дізнатися де зараз Стенов. Але тут подзвонили ви і ось я тут. Це все якщо коротко. - Зрозуміло. Ну думаю знайти Віктора це тільки пів біди поговорити з ним буде тяжче. Але як переконати твоїх подруг, що ви з Гуцаловим тільки друзі я не знаю треба подумати. - Не треба нічого робити і нікого переконувати – прозвучав голос Лери дещо приглушений звуком відкриття дверей. - Дівчата ви що підслуховували? – Расказов, вже був готовий прочитати їм нотації про те, що підслуховувати погано. - Ні, звичайно, - бурилася Лена. – ми тільки прийшли і вже збиралися заходити як почули ваші останні слова про нас. - Так чому вас не потрібно ні в чому переконувати? – спитала Лена, яка не розуміла чого думка її подруг так швидко змінилась. - А тому, що я згадала нашу розмову місяць тому, і ми дещо прижали Гуцула і він нам все розповів – пояснила Наташа. - До речі він просив у тебе пробачення. – додала Аня. - І ми теж хочемо вибачитися. – докинула Женя. - Ми були неправі. – сказали всі четверо. - Ладно забули. Все добре. – відразу все пробачила Лена. - Ну от і добре одна проблема вирішена – підсумував Ігор Ілліч не приховуючи своєї радості за те, що дівчата помирилися. – ну, що Лен будемо вирішувати інше питання. - Ви мені допоможете?! - Звичайно. - Але ваша проблема завтра – втрутилася Лера. – розумієш тут ми знайшли людину з якою тобі слід поговорити. Ми домовилися з нею сьогодні зустрітися в одному кафе. Правда, що ти там будеш ця людина не знає. Але якщо, Лен, ти підеш з нами то не пошкодуєш. Ну, що скажеш. - Ну я не знаю в принципі… - Лена почала відповідати але її перебив Раскозав. - Лен ти йди, а я буду намагатися знайти його. Піду до твого дідуся його розпитаю, якщо ти не проти. Сьогодні все одно поговорити не вдасться. - Добре дівчат, я іду. - Ура! Але спочатку зайдемо до мене тобі доведеться перевдягтися. Для тому ресторані дрескод. – вирішили попередити подругу Лера. - Ресторан… - Лена була у шоці. - Так, так. Тому ти йдеш до мене вже, а дівчата збігають додому і до нас приєднаються. Так у нас мало часу, пішли. – підганяла усіх Лера. - До побачення! Попрощалися з расказовим всі п’ятеро і пішли. - До побачення, дівчата. – відповів у слід їм Ігор Ілліч.
|
|
| |
JaneAir | Дата: Суббота, 13.06.2009, 15:41 | Сообщение # 15 |
Завсегдатай
|
привіт))все гаразд))все здала на відмінно)))тепер речі потрохи збираю, бо завтра часу не буде))) в тебе як настрій????вже почала підготовку???
|
|
| |