alina4ka, вот что я нашла!!!!
он мне просто нравится мы каждую неделю пъем вот чуть-чуть про него брехни
REVO - ALCO-ENERGY DRINK, ДОДАТКОВА ЕНЕРГІЯ ЧИ ОТРУЄННЯ ОРГАНІЗМУ? На сьогоднішній день чи не кожен другий чув чи навіть сам пробував цей енергетичний напій у складі якого міститься кофеїн,вітамін и,гуарана та діамін, який , як пише на офіційному сайті, освіжає, покращує настрій та добавляє енергії. Але цей REVO у мене викликає великий сумнів. Багато хто казав, що його заборонили, зняли з виробництва, бо його склад повністю не досліджений і в ньому міститься якісь заборонені інгредієнти, які мало того що не корисні, ще й шкідливі.Можли во користь все ж таки якась є, але не у таких дозах в яких його вживає молодь, ще й змішуючи його з алкоголем...
Я взагалі проти всіх цих сумнівних "допнгів" та після сто першого прохання моїх друзяк ,які "підсіли" на нього, попробувати, бо по їхніх словах - "ця штука просто бомбезна! Вставляє так, що ти ходиш ніби бухий, в голові робиться повна каша, але кординація рухів така сама як і у тверезого, тим більше прикольне на смак і ним краще вбиватися ніж водкою...", вирішив все ж таки нафігачитися тим рево і подивитися що ж зі мною буде. Купив я дві великі баночки revo alco-energy видудлив їх залпом і офігів(так я зробив передоз, але так само зараз робить кожен другий, третій, п'ятий, десятий)... справді ефект був вражаючий, але чи вартий оцей момент того що робиться насправді з організмом??? Ось що я вичитав на одному інформаційному сайті:
Здавалося б, просто газована вода – не містить наркотиків, піднімає настрій і покращує загальний тонус організму – що може бути поганого? Виробники енергетичних напоїв обіграють їхні тонізуючі властивості у назвах – Adrenaline Rush, Non Stop, Erectus – і рекламних образах, обіцяючи нестримну веселість і неймовірні фізичні можливості. Проте, до кінця дію енерготоніків не вивчено, а смертельні випадки вже відомі.
Традиція використовуват и енерготоніки як разбавитель міцних напоїв на дискотеках і в клубах виникла тоді, коли завсідники нічних закладів виявили, що якщо змішувати енергетичний напій і горілку, то вранці після бурхливої ночі почуваєшся не таким розбитим. Таку комбінацію лікарі вважають однозначно небезпечною, адже кофеїн і алкоголь викликають протилежні ефекти – збудливий і гальмуючий. Якщо людина в стані несильного сп'яніння випиває чашку кави або напій з помірним змістом кофеїну, зовнішня вираженість сп'яніння знижується. Якщо ж людина вже достатньо п'яна, то в суміші алкоголю і напою з кофеїном першу скрипку починає грати алкоголь. Виходить, що спочатку виникає витвережуючий ефект, але потім сп'яніння повертається ще більшою мірою. Більш того, поєднання алкоголю й енерготоніку стимулює подальше вживання алкоголю.